תגידו, מה דעתכם?

תגידו, מה דעתכם?

השבוע שלחתי הצעה לשר הפנים פורז ועל פיה אני מציע לשר כי: כל חבר מועצה שחייב מיסים בסכום של למעלה משנה שלמה תנתן הרשות לשר להדיחו מהמועצה.(כמובן שהדבר דורש העברת חוק בכנסת, הרי מי כמונו הלודאים יודעים שבכדי להעביר חוק בכנסת דרוש רק ימים).

zivsb

New member
אתה מלצר? חי מטיפים? לך לעבוד!!!!

תכתוב הצעה תנסח אותה כדת ונשלח את הסגן מהמרפסת והסגן הכבד ויהייה בסדר

zivsb

New member
בקרב הסגן מהמרפסת ראש העיר

מוביל בסיבוב הראשון הסגן מהמרפסת
העירייה חזרה בה מכוונתה למנות את מר וידר לגיזבר

zivsb

New member
משחק לשבת למבוגרים בודדים!

נמצא באתר פרש!!!!! למענכם העתקתי אותו

lj101

New member
חבר מועצה יקר במקום לחקוק

חוקים בכנסת תפעל כמו שפעלת בעניין הדחתו של עמוס חג'ג', אסביר את עצמי יותר טוב חוקים יש הרבה במדינת ישראל. בנושא הגבייה יש לעירייה סמכות להפעלת עיקולים ונקציות נוספות כנגד החיים אז אנא ממך את עבודת החקיקה תשאיר למי שאמור לחקוק ותתחילו אתם כחברי המועצה לפעול ביתר אמביציה לגביית החובות. בברכת שבת שלום LJ101

genesis

New member
LJ101

אולי תסביר לנו מה רע בהצעתו של מר קטש. ומדוע זה לא טוב שחבר מועצה הצריך לשמש לתושבי העיר דוגמא בנקיון כפיים ותשלום חובותיו לעיריה , אם הוא שם קצוץ על החוק , ועל התושבים אז שיפוטר ולאלתר. כבר אמרתי לא פעם כאן כי נקיון בבית מתחילים מהראש . וכל מי שחשוד בפלילים אחת דתו ...לעוף... איציק

lj101

New member
ג'נסיס ידידי זו הבעיה בדיוק,

חברי מועצה צריכים ויכולים וחייבים להפעיל סנקציות כנגד החייבים ויש להם את הכלים לגביית החובות, אבל פשוט אתה יודע איך זה לא נעים לראות חבר מועצה שעיקלו לו את המטלטלין, אז זורקים את העניין לפיתחו של המחוקק.

מה קרה ij101?

א.גם אתה חייב כסף למיסים שאתה כזה נשמע לחוץ? ב.איך זה מתקשר לעניין עמוס חג'ג'? ג. במקרה הנ"ל זה בג"ץ ולא הכנסת...

lj101

New member
תתפלא לשמוע אני את חובותי משלם

לעירייה. ובעניין עמוס חג'ג' בטח שבג"ץ החליט על פרט שולי (עניין המגורים) אתה וחברך רק עזרתם לבחירת אדם שנכשל שוב פעם לראשות העיר. חוץ מזה אני רמלאי.

למעלה