תגידו מברוק...

פשוט תענוג לקרוא אותך RT../images/Emo9.gif

אחחח... ממש עשית לי חשק לחזור לאוטו

Rtitan

New member
אחיזה מעולה לכל הדגמים...לך גם יש מנוע נורמלי

הדגם הבסיסי בעל מנוע 1.4 - צבי צב... לא סוחב, בטח שלא בעליות. דגם הספורט מעולה!!!

רומנteaת

New member
לא אוהבת אותך יותר וגם לא מתחתנת איתך! ../images/Emo3.gif

'זהרו, מי שידבר על הקליאו שלי מילה רעה אני אראה לו מה זה... אל תעירו לי את המרוקאי...

רומנteaת

New member
זה לא

בלתי חתין? אני מקווה שלא בלתי חתיך.
כמה הומור יוצא ממני אחרי לילה ללא שינה...

Rtitan

New member
פיג'ו-סיטרואן... ../images/Emo99.gif...

אין על פיג'ו-סיטרואן - זו אותה החברה בעצם. סיטרואן נוסדה על ידי פסיכי נחמד בשם אנדרה סיטרואן שהחליט שהמכוניות שלו יהיו תמיד הכי מתקדמות, ואפילו אוונגרדיות שאפשר. הוא המציא את המכונית הראשונה עם הנעה קדמית (הטרקסין אוואנט) עוד בשנות השלושים, וממשיכי דרכו בנו מכוניות מוזרות ונפלאות כמו ה-DS וה-SM שהיו פורצות דרך, הדה-שבו שהיתה המכונית הכי מתוקה שאני מכיר או ה-GS וה-BX הנהדרות. רק מה - אתה לא יכול לבנות מכוניות כאלו מתקדמות, שיהיו אמינות מאד, שכל מוסך ידע לטפל בהן וגם למכור הרבה... סיטרואן היתה צריכה תמיד את מוסך הבית שלה ולא איזה חאפר - מה שגרם להן בעיית שם באמינות שלהן ומאן הדרך למטה היתה קצרה עד פשיטת רגל. מיש הציל את המצב בשנות ה-80 היתה חברת פיג'ו: ממשלתית, אפורה, משעממת כמו דודה יוכבד. בנתה מכוניות כמו פיג'ו 404... 504... 104... אמינות מאד, משעממות מאד, נוחות (כי הכבישים בצרפת זוועה) אבל משעממות לנהיגה כמו בריטית במיטה. האיחוד בין פיג'ו וסיטרואן לימד את הדודה יוכבד להיות שרלילה לא קטנה, ואת הפסיכית לבית סיטרואן להיות קצת יותר נורמלית ולא לתקוע כפתורים במקומות שאף נהג לא ימצא אותם. בקיצור - נוצר התוצר היוחל מהסיפור של היפה והחנון: נולדה מכונית על השכל של החנון והמראה של היפה...
מת על המכוניות שלהם - היתה לי פיג'ו 306 שקראתי לה "פרעה" כי היא היתה חייה רעה. אחריה עוד שלוש סיטרואן. ואל תאמינו לשטויות על אמינות: כשהן מטופלות במוסך שלהן בזמן, הן אמינות מאד: על כל אחד מהשתיים הראשונות גמאתי 280,000 ק"מ עם פעם אחת משאבת מים שהלכה אחרי 200,000. השלישית נסעה אצלי 120,000 ללא תקלה. הדגם הבעייתי היחידי שאני יודע עליו הוא 307 - יש להם שדוני חשמל וזו בעייה, אבל לא נוגע לך
בהצלחה במכירה

Rtitan

New member
אין שום בעיה ../images/Emo13.gif

רק ההובלה שלה אלי תהיה על חשבונך - הולך?...

רומנteaת

New member
איזה מותק ../images/Emo13.gif

באת לי בדיוק בזמן, ערערו את בטחוני... אומנם לירושלים אני לא אגיע איתה, אבל אני מקווה שכאן אצלי היא תעשה את העבודה!!

למעלה