תגידו לפז מזל טוב מגיע לו, תודות לנינה.
B BiRd Of PrEy New member 18/9/03 #2 חחח מזל טוב פז../images/Emo3.gif youre the dumbass!!! חחחחחחחחחחחחחח נקרעתי מצחוק בסוף מדונה.. בכל מקרה הפרקים ממש ממש משתפרים
חחח מזל טוב פז../images/Emo3.gif youre the dumbass!!! חחחחחחחחחחחחחח נקרעתי מצחוק בסוף מדונה.. בכל מקרה הפרקים ממש ממש משתפרים
B be a bee New member 18/9/03 #3 מזל טוב../images/Emo9.gif../images/Emo55.gif הפרק היום היה מצחיק ...הכי בסוף עם דונה...חחח...
D DAN1EL New member 18/9/03 #5 ../images/Emo19.gifחחח ../images/Emo49.gif היה אחלה פרק, דונה הייתה חמודה! אני מתחיל לאהוב אותה יותר ויותר...
../images/Emo19.gifחחח ../images/Emo49.gif היה אחלה פרק, דונה הייתה חמודה! אני מתחיל לאהוב אותה יותר ויותר...
D DAN1EL New member 18/9/03 #6 ../images/Emo19.gifוקיטי הרגה אותי! "לא היית צריך לספר לאביך, אתה יודע שהוא אדם לא יציב"... חחחח מי שמדברת...אחרי שהיא משגעת אותנו עונה שלמה עם גיל הבלות שלה!
../images/Emo19.gifוקיטי הרגה אותי! "לא היית צריך לספר לאביך, אתה יודע שהוא אדם לא יציב"... חחחח מי שמדברת...אחרי שהיא משגעת אותנו עונה שלמה עם גיל הבלות שלה!
ר רוס ומוניקה גלר New member 18/9/03 #7 אבל אין מה להגיד../images/Emo168.gif הבדיחה של הפרק של אתמול היה זה שהוא רץ לחבר'ה לספר שהוא איבד ת'בתולים ואז אריק אמר:"זה לא כמו בפעם ההיא שקראת לאוגר לך בתולים ואיבדת אותו נכון?"
אבל אין מה להגיד../images/Emo168.gif הבדיחה של הפרק של אתמול היה זה שהוא רץ לחבר'ה לספר שהוא איבד ת'בתולים ואז אריק אמר:"זה לא כמו בפעם ההיא שקראת לאוגר לך בתולים ואיבדת אותו נכון?"