תגידו לנו בהצלחה

תגידו לנו בהצלחה

אנחנו מתחילים ביום ראשון טיפול עם הפונדקאית. ההתרגשות והתקווה גדולים מאוד. מה הסיכוי להצליח במכה ראשונה?

מירבי*

New member
בהצלחה../images/Emo24.gif

מאחלת לכם טיפול קל, הצלחה גדולה והריון נהדר שבסופו תחבקו תינוק משלכם. אין ספק שההתרגשות גדולה, אתם עושים עכשיו צעד מאוד משמעותי בדרך להגשמת החלום שלכם וזה בהחלט מרגש. לכל מחזור טיפול יש 25-30% הצלחה, צריך לקוות להצלחה אבל גם להבין שהיא יכולה להגיע רק באחד הנסיונות הבאים. היי אופטימית, שדרי זאת לפונדקאית שלך ויחד תצליחו.

אז קודם כל הרבה בהצלחה !!!

מתוך נסיון,(כפונדקאית) הייתי ממליצה להנמיך את רמת הציפיה...הסיכויים לקליטה בנסיון הראשון הם לא רבים כל כך.. בפונדי הראשון שלי נקלטנו בפעם השלישית, בפונדי השני זה נקלט בנסיון הראשון ...כך שאין איך למדוד את העניין ... יש סטטיסטיקה , אבל אני לא זוכרת מספרים במדוייק... אז המלצה חמה שלי - להכנס לעניין עם הרבה מרץ אופטימיות וכוח.... לקחת את מה שקורה כחלק ממסע שיש לו מטרה , אבל לא להיות לחוצים... המטרה היא אותה מטרה לכולם ...לרופאים להורים ולפונדקאית..כולם רוצים להתחיל להצליח ולסיים הכי טוב שאפשר.. אבל, ככל שמצפים יותר מתאכזבים יותר ולכן כדאי להנמיך ציפיות...ואם לא נקלט בפעם הראשונה להמשיך הלאה לפעם השניה.... בהצלחה סיגל

תודה רבה לכל הבנות

תודה שברכתם אותנו בעלי ואני קוראים את ההודעות שלכם ומתרגשים הלואי וכל מה שכתבתם לנו יתגשם.

mondani5

New member
לאם המיועדת

היום לפני שנה היינו צריכים לחתום בוועדה ודחו אותנו ל-22.5.02 בגלל שינוי קליל בחוזה,אשרנו ב-22.5.02 ,והיום כעבור שנה אני חובקת תאומות בנות חודשיים ,שיר ורון מקסימות ,ששנו לנו את כל מהלך החיים מקצה לקצה,אני ובעלי בריחוף מוחלט מאופנטים ונהנים מכל רגע, אני לא זוכרת את עצמי כל כך מאושרת ושמחה בחיים כפי שאני עכשיו. אני מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם,ומי יתן והיום בעוד שנה תחבקי ילד/ים משלך בני/ות חודשיים. מדביקה אותך במזל מכל הלב אירית.

למעלה