תגידו, למישהו ממכם

crazystav

New member
לי יש (זכויות לשירן) אבל...

השמיעה לא משהו וזה רק חלק מהשיר אם את רוצה את יכולה לשלוח לי מסר ואני ישלח לך אותו

budana

New member
../images/Emo2.gif מה יש להם שיר ביחד!? ../images/Emo2.gif

תגידו לי פליז מאיפה להוריד לא אכפת לי שזה חלק!!!!

Galen Fan

New member
כן גם אני יכולה לשלוח ../images/Emo9.gif

ואם אתם רוצים להוריד זה מקאזה Jane French - Imagine זה שיר סוף הדרך..

I n n u e n d o

New member
אין לשירים האלא גרסאות מלאות

זה וקלט במיוחד לסדרה כמו שהשיר שאיב שרה לפני 20 שנה במועדון("My Baby's Gone) זוכרים? אז זה הוקלט במיוחד ונכתב במיוחד לסדרה

לי יש את הגירסא המלאה ../images/Emo9.gif

אחרי מאמצים רבים מאוד מאוד, השגתי אותו ממעריצת תשוקות מארה"ב ששלחה לי אותו באימייל
את imagine לפחות. אין לי את כל השאר. אין לי צורך בהם
שואיס לנצח
תפנו אליי במסרים ואני אתן לכם את האיציק שלי אם תרצו
אני אשלח לכם!

magoogoo

New member
הי תני לי את האיסי שלך..

אמרת שיש לך אייסי נכון??? אני מזה רוצה את הגרסה המלאה בבקשה!!!! תודה אני מאוד מעריכה את זה.....

היי

הוספתי אותך באיסי שלי (המס שלי הוא 326921058) ושלחתי הודעה...... אם את יכולה שלחי לי את זה... פליז........ תודהההההה רבה מראש!

יש לך

מסנג'ר? אם כן שלי זה [email protected] ואם יש לך רק אייסי אז הנה האייסי שלי 143744218 בבקשה בבקשה בבקשה תצרפי אותיייי ותשלחי לי ..

שוב- מסרים../images/Emo70.gif

וכמו כן, יש לי עכשיו גם את הראיון ההוא- זוכרים מהתמונות שהעליתי? שגיילן התחיל למזמז את קנזי?
אז יש לי את זה... תשלחו לי מסר, ואני אצרף אתכם

נטלולהה

New member
../images/Emo66.gifשלום אנשושים חדשה פה

טוב אני יעשה הצגה קטנה פה אני בת 18 עוד חודשיים מזל טוב לי חיחי ואני מרמת גן ואני חולת תשוקות (שואיס) כמובן!!
למרבה הצער אני יתגייס עוד 3 חודשים לצבא המZדיין ואז לא אוכל לראות תשוקות אני יצטרך מישהו שיקמביין לי הלקטה יומית קיצור בינתיים אני פה נעים להכיר ת'כם שמי נטלי ואממממממממ מאי את יכולה לאשר אותי באיסקיו שתשלחי לי תראיון עם מקנזי וגיילן אני יודה לך מאמי

נטלולהה

New member
אה ושחכתי לציין

שאני גם בפורום של גיילן גרינג השם שלי מופיע שם BABYYYYYYY זהו

ברוכה הבאה

שמתי לב שגם את מזל גדי! גם אני!!! מתי נולדת? שלחי לי את האיסיקיו שלך! השתלבות נעימה!

למעלה