תגידו לי?

חוזרת א

New member
פנינה את מדהימה אותי

אפשר קצת מהאנרגיות שלך? ההורים של בעלי מגיעים לשבת וכל התכנונים שלי לסדר השבוע ולנקות כל יום קצת נגוזו להם בים של דברים אחרים ובעיקר בגלל שממש לא היה לי כח. אני חייבת לציין אבל שבהשראת הפורום וגם בהשראתך פנינה אני הולכת לישון כשהמטבח נקי והסלון מסודר. ככה שהבית יחסית מסודר אבל בשביל חמי וחמתי אני צריכה לקום ולעשות מעשה וכל כך לא בא לי.... לא שזה יזיז להם, היא אפילו ביקשה שאני לא אעשה שום דבר במיוחד אבל פאדיחה... איכשהוא השתפכתי במקום רק להחמיא לך אבל את באמת משהו משהו- יישום החלטות זה דבר שאני שואפת אליו

את מוזמנת לקבל

אנרגיות ממני, האמת שיש לי המון פתאום, בחודשים האחרונים הייתי נטולת חיות, ממש ככה, לא התחשק לי לקום בבוקר ולראות את הבלאגן, לא התחשק לי לטפל בעצמי (ואוי ואבוי אם היית רואה איזה גבות צימחתי לי בחודשים האחרונים) ופתאום קיבלתי את האנרגיה המוזרה הזו וזה משפיע גם על החיים מסביבי, על הילדים שרגועים פתאום, על הבית הנקי והמסודר, כמה כייף לישון בחדר מסודר ולא עמוס מידיי (אני ישנה טוב פתאום) גם לעצמי אני עושה, סידרתי גבות ושפם, עשיתי לי טיפול פנים כייפי והיום יצאתי מהבית על הבוקר, הלכתי להרשם בכ"א, הרבה זמן לא היה לי כייף לצאת מהבית בבוקר כי ידעתי שכשאחזור יהיה מבולגן וכל מה שארצה זה ליקבור את עצמי חזרה במיטה. ההרגשה שלי נפלאה והשתנתה מהקצה אל הקצה וכל זה בפחות משבוע

קשתית34

New member
איזה יופי לשמוע.

ברור שאנחנו מושפעים מהסביבה שבה אנו חיים. וזה בסדר גמור להרגיש בתקופה מסויימת חוסר אנרגיות וחוסר חשק לזוז מהמיטה, כל עוד זה נמשך כמה ימים וזהו, את יודעת ככה לטעון מצברים. אני נזכרת עכשיו באיזושהי כתבה שקראתי לגבי זה, שאם ישנו אבק בחדר השינה שלנו או שהחדר מבולגן ולא ממש נעים להיות שם, ככה בדיוק נראת/תראה הזוגיות שלנו (כמובן שלכל חדר בבית המשמעות שלו). כמעט תמיד בית נקי ומסודר נותן הרגשה טובה. כיף לשמוע באמת!

חוזרת א

New member
באמת כל הכבוד

צריך הרבה אומץ בשביל לעשות מה שעשית ואני שמחה שאת מתחילה לטפל בעצמך- זה חשוב גם בשבילך וגם בשביל הילדים... אני צריכה היום לקרצף... מעניין מה יהיה מזה בסוף נדבר עוד :)

azaria

New member
זה בלגן זה?!

אבל אני חייב להודות שב "אחרי" הגעת לתוצאות אפילו יותר מסודרות ממה שהיה ב "לפני". שמים לב שהסטנדרטים שלי גם כן כבר הספיקו להידרדר (להותדרדר?) מרוב הבלגן שאני חי בו במשך שנים... כל הכבוד פנינה!

למעלה