תגידו לי?

ויש ריצפה לחדר שלי!!!!

הייתם מאמינים? אחרי חודשים שהמזוודת איפור הייתה על הריצפה והמגהץ והרדיאטור ועוד מליון דברים שכל פעם הייתי שמה על המיטה כדי לשטוף את הריצפה, פיניתי הכל, המזוודה והתמונה הגדולה הוכנסו אחר כבוד לארון, הרדיאטור מוקם אחרי המיטה של הבת והמגהץ נשלח אחר כבוד לעמוד מאחורי שידת הטלויזיה... אז הנה הריצפה

מה שאומר

שלמראית עין הבית מסודר לגמריי
עכשיו אני בשלבים של לחפש מה עוד לא נראה לי לעין, לדוגמא שולחן המחשב שלי.... אז כנראה שזה יהיה הפרוייקט הבא שלי, תחזיקו לי אצבעות

אני לא משהו בכלל../images/Emo3.gif

פשוט הבנתי שה"מרד" שלי צריך להסתיים ומייד כי בסה"כ זה פוגע בסופו של דבר רק בי... אז זהו, פרקתי עול מספיק זמן, עכשיו אפשר לחזור להיות פנינה האמיתית

עדי 5

New member
פנינה,כל הכבוד ../images/Emo25.gif

נראה לי שהפורום הזה עושה לך טוב. מדהים כמה שהסדר עושה טוב לגוף ולנשמה ,את עוד תראי. קבלי ח"ח ולהתראות בפרוייקט המצולם הבא שלך

לגבי הקומודה

בארון של חדר השינה יש 3 דלתות זזות ובאחת מהן שמתי מראה (את הרעיון קיבלתי מחברה שלי שעשתה אותו דבר) אז בחלק האמצעי עשיתי מדף גדול ובו שמתי את כל הדברים שבדרך כלל הולכים לקומודה יצא ש:
חסכתי מקום בחדר השינה וגם יותר קל להסתיר את הדברים הפרטיים או להחביא את הבלגן
אני יכולה לראות את עצמי במראה מכף רגל ועד ראש
הכל בגובה של הידיים אז לא צריך להתכופף לקחת דברים
המראה הרבה יותר קרובה אליי לעומת מראה בקומודה וזה מאוד נוח לי בזמן האיפור, מה גם שאני קצת קצרת רואי

פנינוש../images/Emo25.gif את משו-משו../images/Emo45.gif

מדהים כמה תמונות של לפני ואחרי עושות למוטיבציה, ממש כמו בתכנית של אורנה דץ (מהפך)

ורד 34

New member
וואו כל הכבוד../images/Emo45.gif../images/Emo106.gif

אני חייבת לעשות את זה לבית שלי חייבת לציין שיש לי מזל שיש לי את בעלי לפחות הוא מסדר דברים ומארגן. אבל את........ מדהימה, כל הכבוד

קשתית34

New member
איזה יופי כל הכבוד!

כמה כיף שהבית ככה מסודר, אני צרפתי ביום שישי הקודם תמונות של המטבח שלי לפני ואחרי והקטע שעד היום אני דואגת שכל דבר יוחזר למקום ושהסדר יישמר,( שזה נדיר במטבח שלי) זה נכון מה שאומרים, כשמסודר יותר קל לשמור על זה. כל הכבוד לך פנינה, אני כבר קיבלתי דחיפה מהתמונות שלך ללכת ולסדר את קלסר המסמכים שלי

כנראה נכון מה שאומרים

שברגע שחדר אחד מסודר, הסדר מתפשט לכל הבית (כמו גם ההפך, הבלגאן שמתפשט) חזרתי עכשיו ממסיבת חנוכה של הבנות והן ראו את החדר, הבת שלי אמרה לי: איזה יופי, החדר נראה כמו כשהייתי קטנה

למעלה