תגידו לי,

Linkoholic

New member
תגידו לי,

אימוני לחימה הם הזדמנות טובה להתחיל עם בחורות? יש בכלל בחורות בחוגים כאלה?

Golanchick1

New member
למה לבזות אימוני אמנויות לחימה?

יש לך מקומות כמו מועדון הTLV שהם בזויים ממהותם. לך לשם, ותגלה במהרה את מפעל הסקס המקומי, או בשמו בעברית תקנית: "השירותים". אני מאחל לך שיום אחד תמצא משמעות יותר עמוקה מכתיבת הודעות טרול בפורומים באינטרנט כדי לקבל תשומת לב מאנשים אחרים.

take out

New member
טוב או לא, הצחקת אותי עכשיו ברמות..

אבל לשם השאלה עצמה, טיפשית כמה שהיא תיהייה (לפי דעתי ברמה די מכובדת של טיפשות....) אני לא חושב שזה המקום הכי טוב... חוץ מזה שחברה שיכולה להגן עליך מפני ערסים זה קצת היפוך תפקידים =]

ננדין

New member
ממש לא!

דבר ראשון זה חוסר כבוד ודבר שני אין הרבה בחורות באומניות לחימה אז זה פשוט לא יעיל...עדיף לחפש מקום אחר...

לירוןE

New member
אתה מוזמן לנסות.....

מדריך שלבים: 1. מצא מכון לאמנויות לחימה. 2. הרשם לשעור המועדף עליך. 3. תתחיל להתנהג כמו ש#$ק. 4. תגלה מהר מאוד שיצא לך החשק להתחיל עם בחורות בזמן הקרוב.....

Vegaro

New member
לי קרה ההפך -

בחורה התחילה איתי :) בלי קשר - יש לי חבר שטען שלמידת אומנות לחימה משפרת את היציבה והבטחון העצמי, ובנות שמות לב לזה. אולי זה נכון לגביו, אבל הוא פרש כבר, ואם למשוך בנות היתה הסיבה היחידה שלשמה אני לומד (למרות שיש שיגידו שכל פעולה שלנו נובעת מרצון לשרוד ורצון להתרבות), כנראה הייתי גם פורש כבר ולא נשאר עד כה בדרך חתחתים זו.

ch16

New member
לך ללמוד פילאטיס אני בטוחה ששם תמצא

מגוון רחב של בנות להתחיל איתן,או בכל חדרי הכושר שהבנות באות לעשות שם תצוכת אופנה....

למעלה