תגידו לי

תגידו לי

שווה לשלם 600 שקל על חצי שעה של טיסה שבה נותנים למקבל המתנה להטיס את המטוס (חוץ מההמראה והנחיתה)? אני מחפשת מתנה מקורית ליו"ה של בעלי (אמנם כבר היה אבל לא חגגנו, והוא נולד בפורים ככה שזה אחלה תאריך לחגוג בכל מקרה לפי התאריך העברי), וזה מה שמצאתי. לפני כמה זמן הוא אמר לי שאם יהיה לו מספיק כסף הוא ירצה להוציא רישיון טייס. שווה לדעתכן?!

sovlanit

New member
יעלי,

להגשים חלום ולשמח את הבעל זה עצום ונהדר. אז אם יש לך 600 ש"ח החוויה שתעניקי לו תגרום לך לסיפוק,קורת-רוח ואושר וגם לו. תגידי-לאושר,שלווה וסיפוק יש מחירון???
לעניות דעתי-רוצי להזמין... וכמובן,מזל טוב ענק ממני

לא יודעת אם זה שווה או לא, אבל

לי היה קצת קשה להוציא 600 ש"ח על זה, אנחנו עכשיו, רוצים לבנות בית, וממש נשמע לי יקר, אולי אם יש לך עודף כסף.... מה דעתך על מסעדה טובה, או הצגה, או סטנדאפ כזה חביב, או שעון גברי... בכסף הזה אפילו לילה בבית מלון נשמע לי יותר, אבל השאלה אם יש לו איזה חלום לטוס או משהו כזה שאת רוצה להגשים לו, אני למשל יודעת שלבעלי יש פחד גבהים אז שימי לב... אם את רוצה לשמוע , ביומולדת האחרון של בעלי עשיתי לו מסג' שהוא כבר שנים מתחנן לקבל, הכנתי עוגה, וכלמיני טעימות של גבינות, ושוקולדים דברים מיוחדים כאלה והיה ממש כייף.

tomsima

New member
נשמע פצצות אחלה רעיון

נכון שזה יקר אבל זה פעם בחיים וזה שווה. נתת לי רעיון ליומולדת הבא של בעלי.

פתאום נזכרתי שאפשר בחינם...

פתאום נזכרתי שלאבא שלי יש חבר שיש לו מטוס פרטי, ולפני שנה בערך אח שלי טס איתו בשמי הארץ והוא נתן לו להטיס קצת לבד (הרי יש במטוס שני סטיקים ככה שזה לא מסוכן או משהו). צלצלתי לאבא שיל והוא אמר לי שהוא ידבר עם החבר שלו. אמנם זה לא בהכרח יהיה בדיוק ביומולדת אבל העיקר החוויה והעיקר שזה בחינם!... אגב, רציתי לעשות לבעלי הפתעה ולא לספר לו, אבל בגלל שהייתי מאד סקרנית עד כמה זה ישמח אותוועד כמה קלעתי לטעמו, אמרתי לו, כמו אהבלה... חחח... כ"כ רציתי להתאפק... אבל כמובן שזה מאד שימח אותו והוא כבר מחכה לזה מאד.

sovlanit

New member
יעלי,באמת שיהיה במזל טוב,

ועם 600 ש"ח אני בטוחה שיהיו לך דברים טובים נוספים לעשות...

ענתר

New member
נהדר שמצאת דרך

לשמח אותו ללא הוצאה גדולה את יכולה להפתיע ביום לקחת אותו לטיסה בלי שידע כמו כן את יכולה להדפיס לו חולצה עם סטיקר שמנציח את הארוע לעשות תעודה על הארוע בעלים הם הילדים הגדולים שלנו, ודברים כאלו כמו טיסה צלילה צניחה משמחים אותם דרך אגב בעלי טען ש 600 זה סביר בגבול העליון, תלוי במטוס, יש מטוס ל 4 ומטס ל 2 וחלק מהמחיר זה ההבדל בגולד המטוס זה זמן מטוס זמן טיס ודלק

sovlanit

New member
ענתר,

"בעלים הם הילדים הגדולים שלנו"- למה תמיד אני מגלה דברים כאלה באיחור??? ואחרי מחשבה קצרצרה צודקת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב,לפחות אני יודעת את הסוד הזה... נראה אם אזכור אותו גם אחרי החתונה-חחחחחחחחחחחחחח לגבי יתר הרעיונות שהצעת-רעיונות טובים!כל הכבוד! לסיום-שיהיה במזל טוב .והכי חשוב לדעתי,להנציח את הארוע בתמונות/וידאו ... כל טוב.

ענתר

New member
תודה על הציון לשבח

הבעיה שלפני החתונה הם מתנהגים כאילו הם הבוגרים ויטפלו בנו לוקחים את התפקיד האביר וכמו הצפרדע אחיר החתונה מגלים שהם מחפשים את אמא

למעלה