תגידו לי !!!

תגידו לי !!!

אתם לא אוהבים אגרוף רגיל מייק טייסון לנוקס לואיס איבנדר הוליפילד בלאגנים מה עם זה אתם לא מתעניינים יאשכנזים יש ביום רביעי תחרות במלון שרטון לכו לראות

יש לי שאלה רצינית.

אם אני רק חצי אשכנזי, מותר לי לראות, נניח, חצי קרב? ולעניין, באילו משקלים מתחרים? אני עוד לא ראיתי קרב במשקל מעל בינוני-כבד (המשקלים שאתה מציין פה הם כמובן מעבר) בשנה האחרונה שעניין אותי. אם כבר לציין מתאגרפים מעניינים אפשר לציין את קרב ההגנה על האליפות של אוסקר דה-לה הויה נגד מורנטס, לפי דעתי, במשקל, שהתרחש בוגאס כשהייתי שם לפני מספר חודשים. דה-לה הויה, מבריק כהרגלו, ניצח בלי קושי אמיתי.

לחזק את דברי צריך עזרה..

ביום רביעי יש ערב קרבות במלון שרתון בת"א של אגרוף מקצועני בלבד. ערב של כ-5 קרבות - כמובן ממתחרים שבאים מחו"ל. למעשה זהו ערב סגור של מוזמנים בלבד, אני לא יודע מהי המדיניות של הכרטיסים בערב... משום שיש שם מספר מקומות מצומצם. יתחרו הגלדיאטורים של לחימה משולבת באגרוף בלבד: מרחב מוהר, נמרוד קורן, חזי רכטמן, לאון רכטמן, והגר שמואלפלד.. בהצלחה להם ואני מקווה שכוללםם ינצחו!!!

sub ziro

New member
למי אתה קורה אשכנזים אל תיהיחה גזען

אנחנו כולנו צרברים יהודים ישראלים נמאס לי באמת לישמוע על זה אני דור 6 בארץ אז דיי כולנו מעורבים כולנו ילידיה של כל הארץ

למעלה