תגידו לי...

the hacker 1

New member
תגידו לי...

אני צריך את עצתכם: אני יכול לקבל סימס אוןליין אבל הבעייה היא אם כדאי לי לשלם עליו?? אמרו לי לא לא כדאי זה יקר ודפוק וכו... אז אני מאוד מבולבל אני מאוד רוצה לשחק אבל המקסיס האלה לא מספיק הם עשו עשרות מיליונים מהסימסים שלהם הם עוד רוצים תשלום חודשי מילא היה 10 לחודש אבל 50?!? אז פלייייייז עזרו לי!

אני מקווה לראות בקרוב איך זה

ילך בישראל, אם בכלל

the hacker 1

New member
ישראל ישראל,

בישראל יש המון פראיירים אבל אנחנו לא מאלה!(אני מקווה!) אבל מה שבטוח זה שבארצות הברית זה יילך מעולה! ולכו תדעו מה יהיה...

Original Sims

New member
אנשים יש גבול!!!!

אם לא נציב עכשיו את הגבול זה רק יילך ויחמיר !!!! זה העידן החדש של העושק!! פעם זה היה משחקים זולים היה אפשר לקנות משחק ב 50 שקל עכשיו פתאום כל משחק נהיה 250 שקל - אבל לפחות כשאתה קונה אותו הוא שלך אבל עכשיו ???? זאת חוצפה !!!! זה העידן החדש של העושק!! עכשיו אתה קונה משחק אבל הוא לא עדיין לא שלך ! אתה צריך לשלם ולשלם ולשלם ולשלם ולשלם ולשלם ולשלם ולשלם!!!! כדי שהוא ימשיך להיות שלך לאן הגענו אני שואל את עצמי ? אני חושב שהשם יכול להעיד עליי שאני מכור היסטרית לסימס, אך לצערי בגלל לימודי תואר בהנדסת תוכנה אין לי מספיק זמן להכנס לפורום ולהשתתף אבל אני יכול להגיד לכם שאני מכור - ועדיין !!! יש גבול!!! תארו לכם - אתם קונים משחק ב 150 200 230 או 250 שקל, אבל עדיין אתם צריכים לשלם עליו !!! אין גבול לחמדנות ? אין גבול לחוצפה? אין גבול לשיטות שהם ממציאים כדי למצוץ כסף מהאנשים ! אני אומר לכם י ש ג ב ו ל !

the hacker 1

New member
מי אתה שתחליט בשבילפ מה לעשות?!

אתה חושב שאתה יכול לגבור על חברה?? אפילו אם כל ישראל תצביע אז מה?! אתה חושב שאין להם אנשים פראיירים שייקנו מארצות אחרות?! אולי זה רעיון טוב אבל ממש לא מציאותי!

למעלה