תגידו לי

Twinsen

New member
אני גם

מתחבט בנושא הזה, אני מקווה שהזמן לא יספיק לי כדי למצוא תשובה אם את מבינה למה אני מתכוון...

ליאן.

New member
ארבע אפשרויות:

1- הולכים לישון. 2- מארגנים מפגשון. 3- משתכרים. 4- יוצאים לדייט.

Twinsen

New member
אפשר להביא בקומבינה

את 2 ו-3 (לא בהכרח בסדר הזה...)

רק ארבע?

5. מוצאים תחביביםח חדשים 6. מסדרים את הבית 7. עושים ספונג´ה 8. מחדשים קשרים עם חברי-ילדות 9. (וסליחה על הציונות בלי המרכאות) עושים משהו טוב לאחרים 10. משתכרים/מתמסטלים ואז יוצאים לדייט. חוויה לא רעה בכלל. והרשימה עוד ארוכה.

Twinsen

New member
שדרוג

משתכרים/מתמסטלים עם ואז יוצאים לדייט, ואז הולכים לישון. עם הדייט

../images/Emo45.gif אך בעייתי במקצת

אם הולכים לישון שיכורים עם הדייט, לא תמיד נעים לקום בבוקר ולראות מה עושה האלכוהול לתפיסת המרחב שלך, לחוש השיפוט שלך ולטעם האישי שלך בבחורות. וכבר היו דברים מעולם.

robbi53

New member
התעודדי..החיים מסביבך יפים רק צריך

להוציא את הצימוקים... מה דעתך על התעסקות בתמונות?זה נוסטלגיה וכידוע לך נוסטלגיה זה תמיד זכרונות חיוביים ונעימים.. רכזי את כל תמונות המשפחה באלבום במחשב..עיסוק יופי וכייפי..

SENDA

New member
מעסיקים את עצמך ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קוראים ספר טוב הולכים לחברים יוצאים לבלות רואים סרט יוצאים לציד וכו וכו וכו

אלי G

New member
הולכים לים

הולכים לים , מדברים אם חברים טובים ואם יש לך כסף קונה לעצמך כמה מתנות ככה צ´ופר וטפיחה על השכם אפילו שלא תמיד יש סיבה מוצדקת. אין לי שמץ איך שולחים חיוך אבל תדמייני חיוך מאוזן לאוזן (אזני פייפר). בי אלי

אלי G

New member
איזה אנלפבת

קטבתי אט המילה עם , עם א. שקה יהיה לי תוב עני מזדכן. עדיוס עלי

principeza

New member
כשעצוב???

למה עצוב חמודה??? בד"כ כשעצוב אנשים מדברים איתי והכל נראה אחרת.. בכל אופן תחשבי חיובי .תקחי איזה סרט dvd רומנטי תכיני פופקורן ותהני... או שפשוט פוגשים את חברי הפורום המקסימים

dudusch

New member
מסתכלים על הדברים קצת

אחרת... אמרו חכמינו כי אין רע בלי טוב... אפשר שירים או סיפורים לכתוב, אפשר לאמץ חיה ולאהוב, אפשר לקרוא ספר טוב, או אולי לטייל עם חבר טוב. חוצמזה, לבד אינו בדד... לבד מבטא חופש ועוצמה, לבד מסמל את הבוקר על הסוס, הרוכב אל השקיעה ללא היסוס. לבד מבטא את מה שבא לפני השניים, המביטים על שקיעה יפה מעל המים. לבד מבטא את השינה באלכסון, ואת היכולת לבחור מה לראות "פי (א)ל טלפיזיון" (אויש רחל המורה לערבית...) אל תעצבי ואל ייפול רוחך, כי גדול מעיין כוחך. תמיד יהיו מי שיהיו לצידך, יאחזו בידך, יאמרו מילה טובה, עם המון חום ואהבה. שבי עימנו כאן, זהו מקום מצויין. להכיר אנשים, ליצור חברים חדשים. זה בערך מה שהיה לי לאמר... דודוש

Twinsen

New member
סליחה

אני מבקש ממני סליחה בשם כל הבחורות שסירבו לרקוד איתי

למעלה