תגידו לי

miss_t

New member
תגידו לי../images/Emo26.gif

'תגידו לי' ו'תאמרו לי' זה אותו הדבר
ובכן לשאלה באמת מעניינת- הייתם מגדירים את עצמכם כביישנים? בין 1 ל- 10 וכחסרי בטחון? בין 1 ל10 ובכלל, האם כשאתם מייעצים פה על גבי הפורום כל מיני עצות - האם אתם מיישמים אותם בחיים

כמו סאדאם...זה תלוי :)

אני לא ממש יכול להגיד שאני חסר ביטחון או ביישן, כי אם יש משהו שאני רוצה להשיג, אני לא אתבייש לבקש ולהתאמץ בשבילו. בייחוד אם אני מאמין שאני מסוגל. הביטחון העצמי שלי לוטה קצת בחסר, בעיקר בדברים גדולים שאני רוצה. אבל למזלי אני כבר יודע שלא להתייחס לתכונה הרעה הזאת ועל כן היא לא מונעת ממני מלהתקדם הלאה. לאחרים אני אתן רק עצות שאני יודע שחשוב ליישם. אם אני הייתי מיישם אותן בעצמי? זה תלוי בסיטואציה. לפעמים אנחנו יודעים מה לעשות, אבל יש גורמים אי אלו ואחרים אשר יכולים להפריע לנו (פחד בעיקר). אז בשורה התחתונה, אצלי לפחות, זה תלוי מול סיטואציה אני עומד ומה צריך לעשות.

Paranoid Eyes

New member
שאלה יפה!

אז מ1-10 בסולם הביישנות-7 אבל זה גם תלוי במה. מ1-10 בסולם החוסר בטחון.. גם 7 אבל שוב זה גם תלוי במה. יישום עצות שנותנים בפורומים.. אני משתדלת מאוד, אבל את יודעת איך זה. הסנדלר איכשהו תמיד הולך יחף :\

תרווד

New member
די ביישן ודי חסר ביטחון ../images/Emo4.gif

זה במגמת שיפור אבל

flutter girl

New member
אהבאגא.

ביישנית - בכלל לא, הייתי שמה את עצמי ב2 רק בקטע של כבוד.
חוסר בטחון.. יש יותר, נלך על 5-6. זה מאוד תלוי האמת, זה עניין של באיזה סיטואציה אני נמצאת, ומול מי אני מתמודדת. אני גם לא רואה את הקשר בין השניים, לפחות מבחינתי. אני מאוד לא ביישנית, אבל זה לא אומר שאני מלאת בטחון. זה רק אומר שאני מנסה להתמודד עם חוסר הבטחון שלי בכוח - נלחמת בו.

Shaycus

New member
אחלה שאלה

אני חושב שאני נורא ביישן.. מ1 עד 10 אני חושב שאני ב8.5.. שאני מכיר אנשים חדשים אני ממש ממש ממש ביישן, לוקח לי לפחות חודש עד שאני נהיה עצמי או לפחות קרוב לאופי האמיתי שלי, זה תכונה שאני שונא אצלי אבל זה מה יש.. בקשר לחסר ביטחון אני חושב שאני די חסר ביטחון אבל לא כמו שאני ביישן.. אולי 7.. ובקשר לעצות, מה שבטוח הוא שאני עומד ב100% מאחורי כל מה שאני אומר, אם אני מבצע 100% ממה שאני מייעץ? לא ממש.. קל יותר לדבר כאן מאשר לעשות במציאות.. אבל אני משתדל גם לעשות מה שאני מייעץ :) העיקר שהכוונות שלי טובות..אני חושב

זה מאוד מעניין והגדרתי השאלות\סקר הזה.

אני יכול להגזים כמובן , ולכתוב שבסולם 1-10 , אני 10 10 גם בביישנות וגם בחוסר ביטחון . כנראה האמת היא שתמיד זה יהיה גבוה , לפי האופי . פעם הנושא עלה בתקופה של המנהלת הקודמת , כאילו לפני יוני 2005 , והסכמתי איתה שאמרה , שהפורום הזה ופורומים בכלל , ואינטנרט בכלל , והכתיבה , מפתחת את האישיות והביטחון והביישנות . מיישמים את זה אחר כך , או לפחות מנסים , בעולם האמיתי.

EdisonGirl

New member
הייתי חסרת ביטחון בעבר (ביצפר יסודי)..

וע"פ העדויות, כשהייתי צעירה יותר הייתי גם ביישנית, אבל לשניהם פג כבר התוקף מזמן..
ולגבי השאלה השניה- שאלה מאוד מעניינת. רוב העצות שלי אכן מגיעות מתוך דרך החיים שלי, אבל יש כמה שהן עצות שהייתי ממליצה גם לעצמי ליישם... בד"כ מדובר בנושאים שמעסיקים אותי מאוד והידע שלי עליהם רחב רק בגלל שאני מנסה לטפל באמצעות כל הידע הזה בעצמי. מתחלקת בו עם אחרים פשוט בגלל שהוא קיים בי ואני מזדהה ורוצה שלפחות מישהו מאיתנו יצליח ליישם...

ChilD SouL

New member
סקר קצר ../images/Emo3.gif

לא הייתי מגדירה את עצמי כמישהי ביישנית, אני דיי לא דופקת חשבון ועושה מה שמרגיש לי טוב ועושה לי טוב, מה גם שיש לי קצת-הרבה מן החוצפה הישראלית, אבל בתאקט. לעיתים, תלוי במקום, אני יכולה להיות יותר שקטה כי... בכל זאת, לכל מקום וזמן יש את העניין שלו. כנל לגבי ביטחון עצמי. לרוב, אני משתדלת ליישם את העצות שלי עצמי. אבל זה קשה ולא תמיד הולך. איך אומרים "הסנדלר תמיד הולך יחף".

זה מאוד תלוי בסיטואציות.

בדרך כלל אני ממש לא מחשבנת לאף אחד.זאת אני וזה מה שיש. אבל אם למשל אני נכנסת לחדר מלא אנשים שבוהים בי כאילו אני חייזר, אני אוריד את הראש. אבל זה גם תלוי בכמה אנשים אני מכירה מתוכם,אם בכלל.. ואיפה ולמה. מה שכן, אני די ביישנית כשמכירים אותי להורים. יותר מתפדחת..או שאני סתם לא מתחברת לזה. אין לי שמץ. ואגב, אני לא יכולה לסבול אנשים חסרי ביטחון. אלה אנשים שלא למדו לאהוב את עצמם..וחבל. את כל העצות שאני נותנת היום הייתי צריכה לשמוע מאנשים אחרים לפני שפתרתי את הבעיות שלי לבד עם הרבה כאב לב. הכל בא מניסיון שלי, בקיצור.

b0redavid

New member
סקרסקרסקרסקרסקרסקרסקרסקרסקרסקרסקרסקרסקרסקרסקר

הייתם מגדירים את עצמכם כביישנים? בין 1 ל- 10
7-8, תלוי על מה אני... וכחסרי בטחון? בין 1 ל10
7-8, תלוי עם מי אני (סתם סתם). ובכלל, האם כשאתם מייעצים פה על גבי הפורום כל מיני עצות - האם אתם מיישמים אותם בחיים
50% ככה.

sweetdreams

New member
וואו.. באמת מעניין..

האמת שאני תמיד מנסה לחשוב על סיטואציות דומות מהחיים שלי לפני שאני כותבת לאנשים מה אני הייתי עושה במצבם.. כמובן שיש את האידאל ויש את מה שאנחנו עושים בפועל, ולא תמיד זה אותו הדבר.. אבל אני חושבת שברגע שיש לך לפחות את הכיוון שאליו אתה חושב שאתה צריך לפנות בסיטואציה מסויימת, אז כבר עשית את רוב העבודה.. לגבי איך הייתי מגדירה את עצמי?? אני לא בנאדם רועש, אבל אני גם רחוקה מלהיות ביישנית, ואם יש לי מה לומר אני לא אתבייש לומר אותו.. אני מניחה אבל שאני מאילו בעלי הביטחון העצמי השקט יותר.. אני לא מרגישה איזשהו צורך להביא את עצמי כל הזמן לידי ביטוי..

למעלה