תגידו לי .......

טאKילה

New member
תגידו לי ........./images/Emo202.gif

מישו PO זוכר שהיום יום חמישי?
למה לא מספים לי כלום בבית הזה?
כפרע עלי אני חולה גוססת נו,
תזקירו לי שיש לנו הערב טריוויה,
אהה,, בא לי דווקא היום

אלמרה

New member
אז ככה מותקתי!!!

שתדעי לך שהיום יום חמישי... והיום כולם מצפים לטריוויה ... ומעניין... גם לי בא דוקא היום... אבל הבן שלי משתלט לי על המחשב וזורק אותי ממנו לטובת איזה משחק FIFA או NBA שלא כאחיו הגדול שהוא שרוף של מכבי...

טאKילה

New member
אלמרה בוא רגע.....

הבן שלי רושף לי על העורף, מת מת לחפף אותי מהמחשב.. ואני בשקט מחייכת לעצמי עם כל שובל נשימה שלו

אלמרה

New member
באתי... אכן נעים...

אפשר שנוסיף לנשיפות גם את הבן שלי? הוא הכין לי הבוקר וואחאד קפה!! הכי טעים שאי פעם קבלתי... מסתבר שאימו כך הרגילה אותו בשבתות וכעת כשהוא אצלי הוא מפנק אותי גם...

הנה גמני באתי...

גברתי המנהלת... היום יום חמישיייי יעידו על כך ערימות הסירים שהיו לי במטבח...
כל יום יש ערימות אבל כשיש אורחים לשבת...

טאKילה

New member
חמוד אחד הילדון שלך...

אצלי רק הילדה מפנקתותי כמובן כשהיא צריכה משו

אז הגעתי גם כן אני

טריוויה נו יום חמישי היום איך אפשר לא ועוד אלמרה שוקל אפשרות גם אומר שבא לו... זה נשמע מעניין ליאור

אלמרה

New member
כפרע אני חלש בטריוויות...

אני רק מטפל בזוטות טריביאליות... למשל מי מזדווג עם מי בקהילת דגי האקווריום שלי, אבל הצפייה הדרוכה שלך מובנת לי יען כי את תותחית וידועה כטובה מאוד.

אלמרה

New member
ואין באמור לעיל שום רמיזה אפילו

על העובדה שבא לי... מדוע לטאקילה מותר שכן יבוא לה ביום שני ולא יבוא לה מתי שלי בא? אתמול דוקא באו אלי אורחים, אכלו ושתו ונהנו ולא שכחו להודות בטלפון היום וזה מזכיר לי שצילמתי תמונה של השלחן הערוך... את הקנלוני והלזאניה לא הספקתי לצלם כי טרפו כמעט הכל.

טרפו כמעט הכל ולא השאירו לנו כלום?

השולחן נראה מדהים צבעוני הכל נראה טעים טעים... ליאור

אלמרה

New member
חחח זו המחמאה הכיייי מחמיאה...

שגבר יתחיל להתאהב בי... רק אל תעיז לגמור!!!

אתה הרי גם מומחה של ממש

ממש ממש לא חלש , אתה הוא התותח , ידען לא קטן .. עזוב ת'דגים אל תציץ להם תן להם להנות להם בשקט במים שלהם.. וטריוויה הערב נו יאללה איתך בוא גם .. ליאור

אלמרה

New member
עד שאני משתחל למחשב כשהבן שלי מרשה

ובום טראח - את כבר פתרת את כל השאלון... בפעם הבאה אני מבקש תודיעי לי מתי להכנס ובחיאטטטטט אני-ליאור, תדליפי לי גם כמה תשובות נכונות...

למעלה