תגידו לי...

just yael

New member
תגידו לי...../images/Emo12.gif

למה דווקא אצלנו בפורום..מופיעה הגברת עם הציצים החשופים
...מזמינה אותנו פעם אחר פעם לערוץ המוביל בעולם???
בדקתי בפורומים אחרים, כולל זה השכן שלנו...ושם ראיתי דווקא שמנסים למכור לדיירי הבית תמי 4 וכאלה.
אז מה זה אומר? שהם...צריכים לחייהם מים מטוהרים... ואנחנו...מה שחסר לנו זה סקס ופנטזיות???
מודיעה כאן, קבל עם ועדה...שאני מסופקת...ולא זקוקה לעזרה וירטואלית בנושא....
מה שכן, מזל...שלפחות במשך היום הגברת הזו נחסכה לנו... יעל (שנאלצה להתמודד מספר פעמים עם מבטים חוקרים של החבר'ה שלה בבית)

עזבי את הציצים החשופים

רק למה היא מקפצת לה כל הזמן. טוב לפחות הצלתי להדיר את רגליה מהפורום בשעות היום , זה גם משהו

blonda3

New member
זאת פורנוגרפיה../images/Emo70.gif../images/Emo124.gifקוראת להסיר

מודה שגם לי מפריעה הפרסומת זאת פורנוגרפיה ולדעתי תפוז עברו פה את גבול הטעם הטוב.

just yael

New member
נו באמת...

אז במקום הגברת המקפצת, הביאו לנו במהלך היום גלולות ליום של אחרי... וכמו שאמרה המתבגרת הצעירה שלי..."נו אמא...קונדומים זה יותר טוב ממה שהיה קודם???"

יעל אני אנסה להסביר....

בפורום השכן כולם "דופקים" את כולם אז לא חסר להם "סקס פה כבר פרק שני ואת יודעת החשק לאט לאט יורד אז פשוט מנסים לעורר אתכם כדי לא להגיע לפרק שלישי

s h o o s h a

New member
סליחה???????????????????

בפרק שני החשק יורד???? 'צטערת בפרק שני החשק רק משתבח אז עכשיו, לוקחת דברים שלָך ולא באה כאן יותר בחיים שלָך

just yael

New member
וואללה...על זה לא חשבתי...אבל...../images/Emo4.gif

חכה רגע... מרכיבה משקפיים מחפשת... מחפשת..... נו...איפה הדבר הזה שפעם קראתי לו חשק??? בוקר טוב
חשק.... אמר לי איזה מההההההההה אחד מהצפון
שאני אמורה להעיר אותו...
בעעעעעעעעעעעעעעע

blonda3

New member
מרוב שצעקנו../images/Emo9.gif

תראי מה שמו לנו עכשיו שדרושים מנהיגים.... רוצה להיות מנהיגה?

nando

New member
עמדתי הצנועה בעניין....

האם עירום הוא דבר זול ? והשאלה של מליון הדולר, האם מה שהופך את העניין לזול הוא המוצר המפורסם באמצעות העירום ? או העיצוב של המודעה ? האם הדוגמנית כשהיא מוצגת בצילום שחור לבן מסוגנן לא פורנוגרפיה ? איש איש וגישתו למיניות. איש איש ויחסו לגוף. כל אחד וגישתו ומידת הפקת ההנאה שלו מאותה תמונה. ממילא, אנחנו צופים בהן (מרצון או שלא מרצון) ב ד' אמותינו. כך שצנעת הפרט לא נפגעת. מי שלא מעוניין, שלא יביט ! ומי שכן שיהנה. מי שלא רוצה להמצא איפה שעלולים להראות סימני פריצות, שלא ילך לשם. או שיקח בחשבון את הסכנה שבלהחשף למראה של דברים שלא נעימים לו. אני, כדרך חיים, מתעלם ממה שלא טוב לי. פשוט מסובב את הראש וממשיך הלאה. אני לא מנסה לתקן עולם. (הסיכוי שלי פשוט קטן....). אז למה התסכול ובזבוז האנרגיה.

למעלה