תגידו לי תתחדש

appleH1

New member
תגידו לי תתחדש

שלום לפורום, שאלתי פה כמה שאלות לפני כמה חודשים, אז קודם כל תודה. עשיתי היום סיבוב אצל עופר אבניר, יוסאנג ומטרו, וקניתי joyride 125 הקטנוע של יוסאנג היה לא רע בכלל אבל הג'וי רייד היה מעולה. בהתחלה חשבתי לקנות vs125 אבל הוא היה פחות נחמד מהיוסאנג בנסיעה מהירה, ורוב הנסיעות שלי יהיו תל אביב-הרצליה ולא בתוך תל אביב, אז חשבתי לנסות גם את הגרסא הקטנה של קטנוע מנהלים במטרו, והוא כבר היה די מרשים - אז קניתי. רציתי לשאול אם זה אפשרי תיאורטית לנסוע איתו מרחקים מאוד גדולים כמו תל אביב חיפה (נניח פעם בשבוע) או אפילו יותר רחוק (באופן חד פעמי). תודה!

בועז בר

New member
תתחדש../images/Emo70.gif

הקטנוע יעשה את ת"א חיפה בלי בעיה. הבעיה שלך תהיה שהמהירות המקס' שלך נמוכה מעט ממהירות התנועה, מה גם שלא מומלץ ליסוע במהירות המירבית לאורך זמן. לא הייתי בונה על אף 125 לת"א-חיפה על בסיס קבוע. נסיעות מזדמנות (גם רחוקות יותר) לא צריכות להוות בעיה.

appleH1

New member
תודה

ת"א חיפה על בסיס קבוע זה בעייתי בגלל הקטנוע או בגלל הרוכב?

עידו 750R

New member
במקרה הזה הקטנוע

אם זה באופן קבוע זה בעיה, באופן חד פעמי זה אפשרי בקלות, ברגע שאתה תרכב אתה כבר תרגיש את חוסר הביטחון בגלל המהירות המקסימלית וזה גם לא כיף לשמוע כל הזמן אתה המנוע צועק, אפילו עם ה200. מעבר לכך בתור אחד שרוכב גם על ג'וי 200 הכלי הוא נהדר, נוח, יציב,מיגון רוח טוב, כידון גבוה ומראות טובות, החיסרון היחיד שאני מצאתי הוא הבולם הקדמי שפשוט לא מצליח לספוג מהמורות, לפעמים אתה נופל לתוך בורות ומרגיש את זה חזק בגב, כנל עם פסי האטה, יש להאט למהירות נמוכה מאוד,בקשר לבולם האחורי הוא מתכוונן ואתה יכול לכווון אותו לפי הרגש שלך. תתחדש..

למעלה