תגידו לי שזה מזויף.. התמונה מזויפת, נכון?
T tatababa New member 2/5/03 #2 מצטער לאכזב אותך אבל זה לא מזוייף! זה מתוך סדרת תמונות דיי משעממת משהו של קיילי. נראית חבלז אבל עדיין לא משהו גאוני מדי..
מצטער לאכזב אותך אבל זה לא מזוייף! זה מתוך סדרת תמונות דיי משעממת משהו של קיילי. נראית חבלז אבל עדיין לא משהו גאוני מדי..
ס סקייטר גירל New member 2/5/03 #3 מה הבעיה בתמונה הזו? סך הכול ..... .... תמונה חפיפניקית ולא מושקעת
P p i n g o New member 2/5/03 #4 מה?!??! לא שמתם לב לסיגריה שיש לה בפה?!?!?!?!?!?!?!! אני מזוזע!!! גם מכם אבל בעיקר ממנה!! עוד מעט תגידו לי שהיא גם מעשנת....
מה?!??! לא שמתם לב לסיגריה שיש לה בפה?!?!?!?!?!?!?!! אני מזוזע!!! גם מכם אבל בעיקר ממנה!! עוד מעט תגידו לי שהיא גם מעשנת....
ס סקייטר גירל New member 2/5/03 #5 אה עכשיו שמתי לב..... ווי מה זה באמת!?!??!!? קיילי לא מעשנת אז מה התמונה הזו?!!?
T tatababa New member 2/5/03 #6 אז?! יש המון תמונות של קיילי עם סיגריה בפה. העטיפה של Finer Feelings, עוד כל מיני תמונות של קיילי מסביבות 93-94 ועוד.. תרגיש חופשי לחפש חומץ
אז?! יש המון תמונות של קיילי עם סיגריה בפה. העטיפה של Finer Feelings, עוד כל מיני תמונות של קיילי מסביבות 93-94 ועוד.. תרגיש חופשי לחפש חומץ
ס סקייטר גירל New member 2/5/03 #7 חחחחח שאני אבין זה ביטוי חדש שלך? חומץ? זה חמוד... חחחח מה נשמע חומד אה חומץ? אני אאמץ את הביטוי הזה.... הנה ביטוי שלי ושל חברה שלי-יא חוצפנית =יא חוצפנייה במבטא רוסי מאוד כי היא רוסית
חחחחח שאני אבין זה ביטוי חדש שלך? חומץ? זה חמוד... חחחח מה נשמע חומד אה חומץ? אני אאמץ את הביטוי הזה.... הנה ביטוי שלי ושל חברה שלי-יא חוצפנית =יא חוצפנייה במבטא רוסי מאוד כי היא רוסית
P p i n g o New member 2/5/03 #8 ../images/Emo46.gif בפורום הזה לא מעשנים!!! |אייקון של אסור לעשן שמשום מה לא קיים באייקונים של תפוז |
../images/Emo46.gif בפורום הזה לא מעשנים!!! |אייקון של אסור לעשן שמשום מה לא קיים באייקונים של תפוז |