תגידו לי שזה לא נכון

nicky8283

New member
תגידו לי שזה לא נכון

אחותי שמעה ב-TRL ביום רביעי או חמישי כששמו את הקליפ ALL I HAVE TO GIVE במקום הראשון שהבויז מתפרקים. לפי מה שאחותי אמרה המנחה אמר משהו על RETIREMENT, אז או שהם לקחו פסק זמן או שהם התפרקו. בבקשה תרגיעו אותי ותגידו שזה לא נכון *בוכה ומייללת* ת´אמת כשאני חושבת על זה גם לא דיברו על זה בחדשות של MTV שמופיעות לפעמים בין תוכניות.

yael filan

New member
אז ככה

הבויז לא מתפרקים עד שאת רואה הודעה רשמית באתר הרשמי שמועות כאלה מסתובבות בכל כיוון, יכול להיות שמה ששמעת זה שהם היו בהפסקה לקראת הדיסק של ניק (חרוז?) ושהיא דיברה על זה שהם חוזרים מההפסקה אני לא צריכה להסביר לך מה זה retirement (או איך שלא כותבים) נכון?

צו צאנג

New member
ניצלו"ש אני רוצה לפתוח פורום על

סדרת ספרים שנקראת בלגריאד, יש לה המשך שנקרא המלוריאן ועוד כמה ספרים שנלווים לסיפר (קורות בלגארת הקוסם ופולגארה הקוסמת), את הספרים חיברו דיוויד ולי אדינגס, (ספרים ממש טובים ממולץ!), אז אם קראתם ספר מהסידרה, כמה מהם או את כולם ואהבתם את יותר ממוזמנים לשים
בכותרת, ואם בא לכם גם לפרט למה כדי לפתוח פורום כזה!

nicky8283

New member
לא אין צורך בלהסביר לי מה זה

retirement וטוב לשמוע שהבויז לא מתפרקים.

bsbgirl

New member
חחח...זה לא

retirement ללהקה...זה לשיר!!דבר ראשון זה תוכנית ישנה מ98....לא שמת לב שהיה בריטני הראשון וזה? תקשיבו למה שקרסון אמר: השיר היה 65 יום (מקום 1!!!!!!!) ושיר שהוא בין 50-65 יום במצעד(לא משנה איזה מקום) אז הוא פורש וזה משהו טוב!!! כל השירים של הבויז הגיעו לזה...וזה כבוד גדול... בגלל זה גם הראו קטעים ישנים שאמרו שהוא מקום ראשון וזה... וקרסון עשה כאילו הוא בוכה..כי הוא מתרגש שהשיר הגיע לפרישה:)

למעלה