תגידו לי שאני בגן עדן?

תגידו לי שאני בגן עדן?

אני מאושר לגלות שיש פורום שעוסק במשחק האהוב עליי! אשמח לקחת פה חלק פעיל על בסיס קבוע. שמי אסף ואני בן 26 מחיפה, שונא ומתעב סנוקר ומאוהב במשחק הביליארד. היה לי בבית שולחן מגיל 9 בערך, כך שלצערי הרב הייתי המורה של עצמי ולכן אני מניח שיש מכות טכניות בסיסיות שאני לא מכיר ובטח לא יודע לבצען. בסה``כ הרמה שלי סבירה ולא יותר מכך. אם אני כבר פה (ואני מתכוון להישאר פה), אז רציתי לשאול כמה שאלות: 1. אני חושב שהגיע הזמן שאני אקנה מקל ברמה ורציתי לשאול אם בתקציב של 1000 ש``ח ניתן לקנות משהו איכותי? 2. יש לי דילמה- אם הכדור הלבן עף החוצה, אני יודע שהתור עובר והיריב מקבל את הלבן מהקו. אני יודע שמדובר בתור אחד שהיריב מקבל מהקו, אבל מה קורה אם העפתי את הלבן החוצה ולא פגעתי בכלום? היריב מקבל את הלבן מהקו+ 2 תורות (2 תורות, הכוונה שזה כולל את המכה מהקו)? דרך אגב, אם יש פה אנשים מחיפה שמחפשים שותף למשחק, אז אתם מוזמנים ליידע אותי.

עוד שאלה קטנה

יש לי חבר שאני משחק איתו, אז הוא עושה קטע מלוכלך על בסיס קבוע ורציתי לדעת אם זה חוקי. אם נוצר מצב שהכדורים שלי מאחורי הקו, אז הוא מכניס את הלבן בכוונה, כי הוא יודע שבמקרה כזה אסור לי אחורה, מה שמקשה עליי לפגוע בכדור שלי ובכך אני מסתכן שאפספס את הכדור והוא יקבל 2 מכות. מה אתם אומרים- חוקי או לא?

9ball master

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

לגבי החוקים, אז בקצרה אין כזה דבר שני תורים..... בהרחבה - חוקי משחקי ביליארד בכלל מציע לך לעבור על האתר הנ"ל ולא רק בגלל שהוא שלי... לגבי קניית מקל - תעבור על המאמר המקבץ קישורים לשרשורים נבחרים מתוך הפורום בנושא קניית מקל. אם יהיו לך שאלות נוספות בנושא אשמח לענות. שבוע טוב, שגיא

The Shunned One

New member
גם אני שיחקתי ככה פעם

אלה חוקי שכונה, אבל הם לא קיימים בביליארד. אין 2 מכות, יש כדור ביד. במקרה של פאול, היריב שם את הכדור איפה שהוא רוצה על השולחן ומשחק משם.

למעלה