תגידו לי רגע....

תגידו לי רגע....

למה תמיד אבל תמיד תמיד תמידדדדדדדדדד יש ריח של שריפה ועשן בכל מרחבי שכונת שעריה?? במיוחד בסוף השכונה כזה באיזור של קצה רחוב הנביאים, יונה, יואל, עמוס, וכל האיזור הזה שם. או ש... מישהו מכיר את "מכולת שרעבי" בסוף רחוב הנביאים? אז מאחורה שם וגם ממול יש תיכון "אדר" ומאחורי התיכון יש שדות וכ'ו... בקיצור, תמיד שרוףףףףףףףףףףףףף שם
וזה מציק

liorhikri1991

New member
נכון,אני גר בחלק השני של השדה ותמיד שורפים

אותו,אלו אנשים שחושבים שאם הם ישרפו את השדה אז לא יהיו להם נחשים וזוחלים למיניהם. אנחנו בבית כל הזמן בכוננות,אם שורפים אז מהר רצים להוריד את הכביסה ולאטוםן את הבית

../images/Emo6.gif סליחה, אבל זה נשמע מצחיק

אני יודעת שזה ממש לא ושבדיוק להיפך - זה מטרד לגבי השריפה - אולי זה גם השפעה של החום?

"אדר" לא "הדר"

"הדר" זה בצפר יסודי ליד נווה עוז. על מה שאני דיברתי זה תיכון "אדר" וזה תיכון דתי פרטי. ברחוב יונה 74. וזה בין התיכונים הכי טובים בעיר מבחינת חינוך ויחס אישי של מורים וכל צוות ההנהלה, בוא נגיד ככה, עמל ב', משתווה לאדר. רק שעמל ב' זה לחילונים ואדר זה לדתיים [חובשי הכיפה הסרוגה, לא החרדים] וזה אחלה של בית ספר. [אני מדבר כתלמיד לשעבר שם]

מיכמיך3

New member
אהה... "אדר" כן...

התכוונתי על מה שאתה דיברת. ביה"ס "הדר" היסודי אני מכירה. טעות שלי.

אמממ לא....

אבל תיהיה בטוח שאני יודע מה אני אומר. וניראה לי שאנחנו לפני ויכוח התנשאות של "איזה בצפר יותר טוב?! " אז בוא לא נתחיל עם זה כי זה מיותר.. כל אחד יהיה איפה נוח לו.. העיקר ילמד ויעשה בגרות. לא?!

LuNa MaJnUnA

New member
תקשיב (בקטע טוב)

יכול להיות שזה נראה כאילו כל האנשים פה מעמל ב' זאת חבורה של בריוני-אינטרנט שכל מילה שרק תגיד נגד הבי''ס שלהם תכניס אותך לחפירות איתם למשך שבוע. זה לא ככה. גם אם מיעוט עושה את הרושם הזה. שבת שלום

חחחחח לא חשבתי ככה בכלל...

פשוט סתם כבר חזיתי לי מן ויכוח שטותי של "איזה בצפר יותר טוב" שזה הדבר הכי מיותר בעולם, כי תכלס בכל בצפר יש את המינוס והפלוס שלו. וכמו שאמרתי קודם, לא משנה איפה כל תלמיד ילמד, העיקר שילמד ויעשה בגרות עם ציונים טובים זה הכי חשוב.

למעלה