תגידו לי משהו:

crazy4AJ

New member
תגידו לי משהו:

למה אף פעם לא היה "סיפורי הוליווד" על אנג'לינה? ראיתי שהיה על כריסטינה אגילרה, קייטי הולמס ועוד צעירות שלא עשו אפילו חצי ממה שהיא עשתה (שלא לדבר על חיים הרבה פחות מעניינים), אז איך זה הגיוני? הם מחכים שהיא תמות כדי לעשות עליה תוכנית? דבר אחר, לכל מי שמעוניין לדעת מאחר ובזמן זה אנחנו הרבה יותר מתעניינים בבראד פיט מאשר מבדר"כ: מחר יש המכסיקני בערוץ 2 ב- 22:25 בכיכובו ובכיכובה של ג'וליה רוברטס... סרט נחמד, ואין ספק שהשילוב בין שניהם הוא די.... מוזר(!) אבל שיהיה... שיהיה לכולם שבת שלום!

¥EleVatioN¥

New member
לאדעת..../images/Emo129.gif

אולי היא לא מאשרת שיפרסמו כזה סרט עליה? או משו..

זהו, יש מצב..

בכדי שיעשו עלייה דבר כזה היא צריכה להתראיין, צריך לראיין בני משפחה שלה, מכרים וכו' וכו' וכו', אולי היא פשוט לא רוצה, לכו תדעו, אני בטוחה שרצו לעשות עלייה, אין מצב שלא, אם עשו על כוכבות יותר "קטנות" כמו קייטי הולמס וכו'.. אגב, תארו לכם את מדוקס מתראיין, ואומר שאנג'י אמא מדהימה...חחחחחח..איזה מתוקקקקקקקקק...אני חייה באשליות, קיצור, רדו מזה...חחחח

FIRE GODDESS

New member
עינב, ביום חמישי

הלכתי אל בת דוד שלי לראות תסרטים אבל הוידאו שלה לא היה מתאים לקלטת והיא אמרה לי שזה מתאים רק בארבע ראשים...ויש לי וידאו ארבע ראשים!! איזה כיף רואים בו מצויין אבל לא שומעים אז אמרתי לאמא שלי שתקרא לחבר של ההורים שלי שיתקן את הוידאו אז אני עדיין לא ראיתי ואני אראה ואני אחזיר לך כמה שיותר מהר!!

crazy4AJ

New member
אין בעיות, קחי ת'זמן

אני סומכת עלייך. אבל ישר איך שאת רואה את הסרטים את מספרת לי איך היה ואם נהנית, ואני חוזרת ואומרת- לא לראות עם ההורים! זה פדיחה שאי אפשר לתאר!!!

למעלה