תגידו לי משהו ...

תגידו לי משהו ...

יש ערוצ במירק של הישרדות שדובר עיברית?? איך אפשר שם להוריד פרקים אגב הישרדות 7 הפרק הראשון מהמם!!!!!! אהבתי ממש שיר הפתיחה השתפר הכל מציין איזה כיפ!!!

LOVEtheMcMAHONS

New member
היה פעם ערוץ כזה

כמדומני הוא לא פעיל היום. אם תהיה דרישה לא תהיה בעיה לפתוח כזה ערוץ בו יהיה אפשר לנהל דיונים ולקבל עזרה מאנשים שמבינים במירק. אתם מוזמנים להגיב לשרשור זה.

אז תיפתחו ערוצ כזה ...

נוכל לדבר שם על זמן אמת.. בנוגע להישרדות יהיה כייף למשל לדוגמא לפורום חלומות צלולים יש ערוצ והא ממש מצליח וכולם שם עושים מפגשים כאלה זה מאגניב יאאלה אנשים תהייו איתנו

zulu2000

New member
נצל"ש- שאלה,../images/Emo58.gif להשרדות 7../images/Emo28.gif

טוב, היום ראיתי את כל העונה של השרדות 7.. (חוץ מאת פרק 5 שלא ירד טוב). חח זה נשמע מוזר אבל כל פרק שנגמר הייתי במתח וראיתי את הפרק הבא..
טוב השאלה, נכון שהיו הפיינל 3.. אז הפרק שהורדתי (פרק 14) היה חצוי ל2.. ומשום מה כל הקטע של משימת החשינות האחרונה והטרייבל קאונסל, החלק הראשון הסתיים נזכרו בכל שאר המתמודדים והחלק הבא התחיל שסנדרה וליל חזרו מהטרייבל קאונסיל. טוב אז השאלה היא מה הייתה המשימה האחרונה? אני יודע שליל נצחה אבל מה קרה שם בטרייבל קאונסיל וה..? תודה

Boran

New member
קרא בבקשה את חוקי הפורום.

אסור לדון בדרכי הורדה מהאינטרנט על גבי הפורום.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif השרדות 7 הפיינל 3

לך תזכור 8 חודש אחורה. החסינות האחרונה הייתה לאזן את עצמך על לוח צף כאשר הידיים מאחורה, הרגליים קדימה (הפנים כלפי למעלה) מבלי ששום חלק אחר יגע בלוח. ליל ניצחה, בחרה לקחת את סנדרה.

Boran

New member
../images/Emo58.gifענקי להישרדות 7 פרק 8 ואילך

אני אומר שוב: ההודעה מכילה ספוילר ענקי, שיהרוס המון למי שעוד לא ראה עד פרק 8 לפחות. ההודעה מיועדת לרון, עמית, ושאר החבר'ס שראו כבר את הישרדות 7 במלואה בלבד.
ענקי
זה הולך להיות כ"כ מצחיק מחר, כשכל היסניקים ימלאו את שרשור הפרק בהודעות שמחה על זה שליל עפה

zulu2000

New member
חחח נכון..../images/Emo58.gifענק!!../images/Emo28.gif

אני היחיד שחושב שהטוויסט הזה היה הטוויסט הכי מפגר ולא הוגן באיזשהיא עונה.. ליל הודחה שלישית! היא לא הייתה במשחק 8 ימים, היא ישבה ונחה.. היא לא שרדה את כל ה39 ימים. איפה ההגיון פה?!?!!?!?! אם כבר אז שהיו מחזירים את מישל.. חח

Boran

New member
../images/Emo45.gif

אבל עדיין זו העונה הכי טובה שהיתה.

גלׁ

New member
ככה ../images/Emo58.gif גדול

אני חשבתי שכל אלה אומרים שהעונה הכי טובה זה בגלל הטוויסט, אבל אם לא אז מה נשאר? ה"אסטרטגיות"? זה לא כל כך מרשים אם לפני כל מועצת דין הם מספיקים להתארגן מחדש 10 פעמים. פרקים שלמים היו תחרויות, מועצת דין וכל השאר מזימות ותככים שהיו סתם משעממים כי זה לא שיש איזה בריתות אלא כל אחד לעצמו: מממ.. עם מי נצביע היום? אן דן דינו בשבילי העונה הזאת היתה שיעמום רציני ומה שלא היה משעמם היה סתם מביך (השבט השלישי והטוויסט וכל זה)

Boran

New member
אין קשר לטוויסט

לדעתי הוא דוקא פגע בעונה מאוד. אבל מה שהפך את העונה לכ"כ גאונית היא הת'ים הכללי של הפיראטים שאפף את כל הסדרה. והמוזיקה המעולה. אבל אותה אני גם מחשיב כחלק מהת'ים.

גלׁ

New member
מזל שזה שעת לילה מאוחרת../images/Emo58.gif

כדאי שתמחק מהר את הודעתך מר מנהל. אין קשר... לטוויסט? אבל תאמת, צודק, הת'ים היה גדול, אפילו שמהבחינה הזאת העונה היתה קצת פחות צבעונית לעומת השרדות אמאזונס לדוגמא. בכל מקרה זה לא משהו שכל כך חשוב לי בתכנית.

למעלה