תגידו לי משהו

(מיכל)

New member
תגידו לי משהו

נכון שכל מי שמצייר פיסים ושר כל מיני שירים של אביב שמדברים על שלום צריך להאמין בזה? כי יש לי חברה שאומרת שהיא חולה על אביב ומציירת פיסים בכל מקום אבל אומרת שכל הערבים צריכים למות וששאלתי אותה איך זה שהיא מצירת את סמל השלום אבל לא ממש בעד שלום היא אומרת לי שהיא בעד שלום אבל לא כשזה בא על חבון העם שלנו. ???????? מה דעתכם

Yael Floyd

New member
הממ...

אז היא מציירת פיסים רק כי היא אוהבת את אביב... אני למשל התחלתי עם הקטע של הפיס בערך לפני 7 שנים בגלל ג´ון לנון והדברים שהוא אמר נשמעו לי כל כך נכונים, ואז גם נפתחתי לאביב גפן וראיתי שהרעיונות שלו מבוססים בערך על אותו דבר, וגם לאביב הייתה מוזיקה מעולה שהתחברתי אליה מאוד, אז אהבתי. אני לא אומרת שכל מי ששומע אביב צריך להיות בקטע של הפיס, אבל קשה לי לדמיין מישהי שמציירת פיס ואומרת שלום אחווה בלה בלה ואומרת מצד שני מוות לערבים.... פשוט מוזר לי מדי.

hey U

New member
אמממ...

דיי אירוניה ללכת עם סמל שאתה לא מאמין בו וזה דבר דפוק.. סבבה שהיא תילך להופעות אבל לעשות פיס והיא לא מאמינה בזה(?) אבל שתיהיה חופשייה ושתעשה מה שבראש... לי קרה מקרה כזה שאמרתי שכול המחבלים ימותו.. ברוב טיפשותי חשבתי שעם אני רוצה שמחבלים ימותו אז אני לא מאמין בשלום אז הייתה תקופה שלא הלכתי עם פיס למשך חצי שנה(!) אבל קלטתי שזה שאני שונא מוות מחבלים שהורגים חפים מפשע ועוד מתים מזה אחר כך...1 בקיצר באותה תקופה הפסקתי בקושי שמעתי את אביב ורק עכשיו קלטתי שאני מאמין בשלום.... טוב,זה לא אותו דבר ואני סתם נותן דוגמא..1 שתשמע אביב לפי דעתי אבל לא כדאי ללכת עם דבר שלא מאמינים בו... כול אחת והראש שלה

HandsomeDevil

New member
אני לא ממש...

מזדהה עם אביב בכל הקטע של השלום, אבל מצד שני אני גם לא הולך ומצייר פיסים על כל ספסל באוטובוס... הקטע בו אני מזדהה עם אביב הוא בשירים שלו בהם הוא מדבר על אכזבות, תקוות שלא נענו, הפסדים וכמה שכל העולם הזה חרא... לפעמים הוא כ"כ נוגע בשירים כאלה. בחירת המילים שלו וכל הדימויים היא פשוט גאונית ואני מעריך אותו מאוד מכיוון שהוא, בניגוד להרבה אמנים אחרים, כותב את השירים לבד, על דברים שבאים מהלב ולא על דברים שהפזמון שלהם נשמע קליט יותר אז משנים משפט. המסר נשאר ברור בכל שיר ושיר. רק אח"כ באה המנגינה. יש עוד אנשים שחושבים כמוני?!

למעלה