תגידו לי מזל טוב =]

BIoNdY

New member
תגידו לי מזל טוב =]

עשיתי סולחה עם אלוהים =] כן כן הייתי יום שישי בבית הכנסת (מרצון) אחרי שש עשרה שנים שלא הייתי.. וכן וביקשתי סליחה מה' על כל פעם שקיללתי אותו והאשמתי אותו בדברים כמו זה שהוא לקח לי את אמא כמו זה שהוא לא ממש עזר לי הכל בסיפור שנמשך כבר שלוש שנים אבל סתם אבל אחרי שהוא הוכיח לי כמה החברים שלי הם החברים הכי טובים שיש אז החלטתי לסלוח לו וכן גם אני צריך לסלוח לו לא רק הוא לי אז סלחתי לו וכן ומרוב לחץ כתבתי לו מכתב לקחתי אותו איתי לבית הכנסת וכשהם קראו את התפילה אני שמתי את המכתב בתוך הספר והקראתי אותו לעצמי =] האמת הצעה לכל אחד אל תחכו רק ליום כיפור כי אלוהים לא באמת שם רק ביום כיפור כדי לסלוח וחוץ מזה גם אנחנו צריכים לסלוח לו לפעמים אז זהו אז עכשיו אנחנו בשולם מקווה עכשיו שהאופטימיות תפרח קצת יותר (אם היא יכולה) ממה שהיא אז שיהיה אחלה ערב, שינה ערבה, מחר מגניב, מחרתיים נהדרים, שבוע מקסים, חודש רגוע, שנה מהממת, והכי חשוב, חיים מרהיבים ומלאי אופטימיות, אמונה ושימחה =] בלונדי =]

toxicatedheart

New member
../images/Emo23.gif כל הכבוד.

באמת כל הכבוד. צריך הרבה אומץ בשביל להגיע להחלטה כזו עם עצמך. ואני באמת מאחל לך שהכל ישתפר, ב"ה. :)

gooligay

New member
אויש כמה חיוביות בהודעה אחת...

נשמע שעברת אחלה של תהליך, שנה מקסימה!

1דו צעיר

New member
לא יודע מה איתכם

אבל אני ואלוהים (ה' למי שלא רוצה לבטא את השם) BFF כאילו עם כל זה שבתי כנסת עושים לי בחילה ולא הלכתי לאחד כזה מכיתה ח' (וגם אז לא הרגשתי טוב וסבלתי תחת...) אף פעם לא היתה לי סיבה לכעוס עליו ואני לא חושב שיש לו סיבה לכעוס עלי (אולי חוץ מזה שאני: אוכל חזיר, נוסע+מדליק אש בשבת ויום כיפור, לא הולך לבקר אותו בבית, ולא ממש מחבב את הרעיון של הדת... הוא ממש אוהב אותי
כי אני מאמין בו בדרך שלי ועם משהו רוצה להתקרב עליו הוא לא צריך ללכת לבית כנסת (לדעתי זה יותר מידי סגור ואני לא יודע כמה הוא אוהב שכל המאמינים הטובים יושבים באותו חדר עם המאמינים הלא משהו שלו) פשוט צאו לטבע ומקום שקט ותדברו איתו או סתם שבו בחדר או ברחוב פשוט תדברו עליו הוא שומע אותכם..
U אול גאד BFF HIS AND

BIoNdY

New member
מסכים איתך =]

ובאמת זה מה שעשיתי אבל אתה יודע כדי להיות בכל זאת בטוח בכל זאת כדי לעשות את זה רשמי העדפתי ללכת לבית הכנסת לא יודע... הרגשה אישית שלי.. כדי להרגיש שבאמת עשיתי הכל =]

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif

צריך לעבור שלב בשביל להגיע להחלטה הזאת. זה מאיר בעיניים לקרוא דבר כזה. כל הכבוד. בע"ה מפה הכל ישתפר :]

מזל טוב...

יש אלוהים , אין אלוהים העיקר שעשית טוב לנשמה שלך. והעיקר שזה הכניס בך כוחות. ואני חושב שעצם העובדה שלמדת לסלוח אז בהחלט עלית על דרך המלך. "לסלוח זו לא חולשה". רק טוב יקירי .

BIoNdY

New member
=]

"לטעות זה אנושי לסלוח זה אלוהי" אפשר לומר שהמשפט הזה די מתאים פה =]

Save Me

New member
כשאני אומר משהו זה קורה

פעם אחרונה שהייתי בבית כנסת שאמא שלי הכריחה אותי ביום כיפור ישבתי בחוץ ובכיתי וכולם חשבו שאני חולה נפש עשיתי לה בושות :D טיהי

MRSHIVER

New member
מזל טוב, האן. >>

למרות שאם אתה באמת מאמין באלוהים-נמצא-בכל-מקום וכאלה אז אתה לא ממש צריך ללכת לבית הכנסת בשביל שהוא ישמע אותך...

למעלה