תגידו לי מזל טוב

Funky Giraffe

New member
תגידו לי מזל טוב

פעם ראשונה שאני שומע סקסופון סופרן בשיר של הדג נחש ("פראיירים") שומעים את זה בערוץ אחד על ווליום מאוד נמוך וזה די נבלע בשאר הסקסופונים.. איזה כיף שיש לי שמיעה כזו חדה ד"א שלומי וסלוצקי גנבו את ההצגה בהופעה אתמול עם השיר הזה... שלומי מחזיק עם הרצועה את הסקסופון טנור, מנגן על החליל נפאלי ומביט על הפיקולו כדי למהר לשלוף אותו בזמן.. היה שם גם טמבורין שלו.. איש אשכולות רציני.. וסלוצקי גנב את ההצגה עם הצליל המוזר שהוא הוציא מהטרומבון.. שאני תמיד נגנב ממנו אבל אין לי מושג איך להגדיר אותו ד"א, מישהו עוד שם לב לזה שבג'רוזלם דודוש ניגן קטע בסאונד של אורגן כנסייה לייב וגיא חתך אותו עם המיקסר?

Funky Giraffe

New member
חחחחחחחחח

לקחתם ברצינות את הקטע הזה אה? חחחחחחחחחחחחחחחחחח

Jimmiet

New member
ממושמעים../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

ומזל טוב

Amber68

New member
חחחחח.. כל מה שהוא דיבר נשמע חצי סי

נית והעיקר כולם אמרו מזל טוב.. אז דווקא אני שוברת את השרשרת ולא אומרת מזל טוב !!

shiepki

New member
חחח רציני... עידו אל תשכח

לא כולם פה מוזיקאים במקצועם.. קח לדוגמא חבר אחד שלי ששאל אותי באמצע ההופעה משהו על "זה עם החצוצרה" (יעני שלומי אלון)

כולכם שרוטים.....

שפכתם אותי מצחוק.... חחחחחחחחח... סתם אומרים מזל טוב... בלי קשר לעולם... לא משנה... אז עידו מזל טוב גם ממני... למראת שלא הבנתי למה המזל טוב... כאילו וואו אז שמעת שיש סקסופון... איזה התלהבות...

גם לי תגידו מזל טוב

אני הבנתי את מה שעידו אמר בהתחלה!!! (כוח למוזיקאים!!!)
אני דורש שתגידו גם לי מזל טוב

Shani276

New member
כן בסדר בסדר מלא מזל טוב

אבל בפעם הבאה תשתף אותנו בדברים ש-כ-ו-ל-נ-ו נבין.זהו. ומזל טוב. . .. ... .... ..... ...... 0_o

למעלה