היי נעים מאוד, שמחה בשבילך מאוד, ושואלת על הדרך אני בדרכי לשם בשבועות הקרובים להגשת בקשה לתעודת זכאות,איך זה הולך? זה לוקח זמן? יש הרבה בירוקרטיה או שזה רץ מהר? אשמח לתגובה
3 חודשים חיכיתי לרגע הזה ! כל פעם שלחו לי מכתב להביא להם טפסים שונים ומשונים . בגלל שאני לא אפטורופוס יחיד אז הם הערימו עליי קשיים ולמרות שעובדת הסוציאלית כבר דיברה איתם ושלחה להם טפסים שמראה שאני מגדל את הילד , עדיין הם לא ממש הבינו , במשך התקופה הבאתי להם את הטפסים הבאים : תעודת לידה של הילד תעודת זהות שלי ושל הילד שהוא מופיע אצלי . מסמך על קבלת קצבה מביטוח לאומי חד הורי . מסמך מביטוח לאומי תקופתי על קבלת קצבת חד הורי . אישורי בנק ל 3 חודשים אחרונים . אישורים של חובות . תסקיר מעובדת סוציאלית . אתם מבינים מה עברתי !? עברתי וועדות , שלחו לי תשובות , ועוד פעם וועדות . וכל זה לוקח שבועות על גבי שבועות . יום אחד רציתי לנסוע לשם יחד עם הילד ולשבת שם " לא זז משם עד שיאשרו לי את הסיוע לא מבינים שאני מגדל את הילד לבד ?! " יש להם מזל כי הם אישרו לי את זה שבוע שעבר .
ממה שאני עברתי... את כל המסמכים שהגשת הייתי צריכה להגיש גם אני. לא ברור לי מה זה קיצבה של חד הורי (אין דבר כזה) אולי אתה מתכוון לקיצבת הבטחת הכנסה... בכל אופן- זה הזמן שלוקח לקבל את האישור. לדעתי לא הפלו אותך לרעה וזה בעצם מה שרציתי לדעת
ואני, לאחר 11 שנות הורות, עם שתי בנות. עדיין בתוך הסיוט הזה. אז תתעודד. אתה כבר לאחר מכן, אני עדיין ממתינה, וממתינה.... וממתינה.... אז תשמח, שקיבלת. כי יש כאלה שהסחבת אצלם גרועה יותר.