תגידו לי מזל טוב

dudumagic

New member
תגידו לי מזל טוב

קיבלתי תעודת זכאות אני אמור לקבל ממשרד השיכון סיוע בדיור ....

א ש לי

New member
../images/Emo49.gif מכל ה-../images/Emo23.gif../images/Emo50.gif

m i c h a l i

New member
יופי דודו ../images/Emo13.gif שמחה בשבילך ../images/Emo49.gif

מעניין אותי לדעת האם התייחסו אליך כחד הורי לכל דבר או שהערימו קשיים יותר מהרגיל? בגלל העובדה שאתה אב המגדל את ילדתו...

dudumagic

New member
המגדל את ילדו

כן ברור שזה היה אחרי הרבה זמן ... בגלל שאין לי אפוטרופוס יחיד שזה גם בתהליך כרגע... אבל סוף סוף ...

m i c h a l i

New member
כמובן - ילדו ../images/Emo13.gif

ובכל זאת אם תוכל לדייק בזמן של ההליך... מעניין אותי אם מתייחסים שם באופן שווה להורים

חלי 1

New member
ראשית מזל טוב,

היי נעים מאוד, שמחה בשבילך מאוד, ושואלת על הדרך אני בדרכי לשם בשבועות הקרובים להגשת בקשה לתעודת זכאות,איך זה הולך? זה לוקח זמן? יש הרבה בירוקרטיה או שזה רץ מהר? אשמח לתגובה

dudumagic

New member
הערימו עליי קשיים רבים !

3 חודשים חיכיתי לרגע הזה ! כל פעם שלחו לי מכתב להביא להם טפסים שונים ומשונים . בגלל שאני לא אפטורופוס יחיד אז הם הערימו עליי קשיים ולמרות שעובדת הסוציאלית כבר דיברה איתם ושלחה להם טפסים שמראה שאני מגדל את הילד , עדיין הם לא ממש הבינו , במשך התקופה הבאתי להם את הטפסים הבאים : תעודת לידה של הילד תעודת זהות שלי ושל הילד שהוא מופיע אצלי . מסמך על קבלת קצבה מביטוח לאומי חד הורי . מסמך מביטוח לאומי תקופתי על קבלת קצבת חד הורי . אישורי בנק ל 3 חודשים אחרונים . אישורים של חובות . תסקיר מעובדת סוציאלית . אתם מבינים מה עברתי !? עברתי וועדות , שלחו לי תשובות , ועוד פעם וועדות . וכל זה לוקח שבועות על גבי שבועות . יום אחד רציתי לנסוע לשם יחד עם הילד ולשבת שם " לא זז משם עד שיאשרו לי את הסיוע לא מבינים שאני מגדל את הילד לבד ?! " יש להם מזל כי הם אישרו לי את זה שבוע שעבר .

m i c h a l i

New member
סליחה דודו אבל זה לא שונה

ממה שאני עברתי... את כל המסמכים שהגשת הייתי צריכה להגיש גם אני. לא ברור לי מה זה קיצבה של חד הורי (אין דבר כזה) אולי אתה מתכוון לקיצבת הבטחת הכנסה... בכל אופן- זה הזמן שלוקח לקבל את האישור. לדעתי לא הפלו אותך לרעה וזה בעצם מה שרציתי לדעת

dudumagic

New member
קצבת חד הורי זה

שכתוב לי בהבטחת הכנסה - "יחיד + 1 " אם לכל זה את לא קוראת טרטור אז אני לא יודע מה זה טרטור במדינה הזאת.

m i c h a l i

New member
לצערי אני מאד מנוסה בבירוקרטיה

בארץ - האמן לי שתעודת הזכאות זה הרע במיעוטו. בכל אופן, אני שמחה שאושרה לך התעודה סוף סוף.

סיוולה

New member
כולנו היינו בתוך התסריט הזה

ואני, לאחר 11 שנות הורות, עם שתי בנות. עדיין בתוך הסיוט הזה. אז תתעודד. אתה כבר לאחר מכן, אני עדיין ממתינה, וממתינה.... וממתינה.... אז תשמח, שקיבלת. כי יש כאלה שהסחבת אצלם גרועה יותר.

dudumagic

New member
עוד מזל טוב !

היום קיבלתי מבית משפט משמורת יחיד זמנית ! עד להגשת תסקיר פקהס אודות הטיפול בילד וכו... הדיון הבא בעוד חודשיים .

למעלה