תגידו לי מזל טוב!!!!

taz512

New member
תגידו לי מזל טוב!!!!

אתמול נכון לשעה 16:00 פוטרתי מהעבודה!!! ולא אני לא מדבר על העבודה בקיטרינג שהתחלתי לא מזמן ושבא אני נהנה ומרוויח לא רע בכלל. אני מדבר על העבודת הבוקר שלי העבודה ב"טעים לי" שנה הייתי שם, שנה שנאתי את המקום הזה ואת העבודה הזאת. וסוף סוף אני לא שם, וזה לא בגלל שהתפטרתי, הבוס שלי החליט לפטר אותי בעצבים אחרי ריב עצבני, ריב שהתבשל כבר הרבה זמן בגלל שלי כל כך נמאס. אז עכשיו אני חופשי ומחפש. יש לי עדיין את העבודה בקיטרינג אבל למרות שיש לי אותה זה לא מספיק לי, אני רוצה עוד עבודה. ככה שאני מחפש, מהיום התחילו החיפושים, מה שאני מחפש זה עבודה עד שעה 17:00 (אני מתחיל בקיטרינג בשעה 17:30) ושתהיה באיזור השרון, הא ואני לא רוצה ללכת לעבוד בשליחויות או מלצרות, משלחויות נמאס לי, ובמלצרות אני כבר עובד. אז אם למישהו יש רעיונות או משהו בסגנון אני פתוח להצעות, כאילו באמת פתוח להצעות. עכשיו לדבר האחרון, כיוון שהפלאפון שלי היה פלאפון של העבודה, אני חסר מכשיר סוללארי נכון לעכשיו, אז אם מישהו רוצה לתפוס אותי אני נמצא בטלפון של הבית. מי שרוצה לקבלו דרך המסרים כמובן. שיהיה לכולנו המשך יום נפלא, אני חופשי ומאושר, אבל אני באמת מאושר, הייתי צריך לעזוב את העבודה ההיא ממזמן, פשוט לא יצא לי עד עכשיו... הגיע הזמן לשינוי... טאז, השד המשתנה

zimes

New member
יו! איזה יופי! ../images/Emo48.gif ../images/Emo65.gif |סטייק|

בהצלחה בחיפוש ג'וב הבוקר שלך!

taz512

New member
עכשיו אני באמת צריך עזרה

קיבלתי טלפון ממוטי, השותף של עוז (הבוס שאיתו אני רב ושפיטר אותי) הוא רוצה שאני אבוא לדבר איתו היום, לפי דעתי הוא רוצה שאני אחזור לעבודה כי הוא צריך אותי. עכשיו יש לי שתי אופציות לדעתי. אחת הברורה לומר לו שיזדיין ולחפש משהו חדש ולעשות שינוי בחיים (כבר התחלתי לבדוק כמה דברים ויש כמה אופציות שיכולות להיות נחמדות. השניה זה פשוט לבוא אם דרישות כספיות גדולות יותר ותנאיםפ טובים יותר, אבל מה שזה אומר זה שאני נשאר באותו מקום עבודה ולא זז לשום מקום. אני בתסביך... מישהו יכול לתת עזרה? טאז, השד והתסביך

dana2909

New member
יש לך משהו אחר?

אולי תעבוד שם בצורה חלקית שתאפשר לך לחפש עבודה, ועדיין יכנס לך כסף.. לפי התנאים שלך..

taz512

New member
אני כרגע עובד בקאטרינג בלילה

כמעט כל יום אני ממלצר בקאטרינג, שזה לא רע בכלל, כסף טוב מאוד, אבל אני בתקופה שאני רוצה לחסוך אז אני צריך שתי עבודות. כעיקרון לא אמורה להיות לי בעיה להחזיק שבוע שבועיים עד שאני אמצע משהו חדש ואני די בטוח שאני אמצע. השאלה היחידה זה לחזור או לא לחזור... טאז, השד המתלבט

Outlast

New member
אם עכשיו הסיטואציה היא

שאתה בעמדת כוח (כלפי הבוס הקודם שלך, שצריך אותך), שווה לך לבדוק- אם אתה יכול להשיג תנאים יותר טובים וראה לך משתלם- תחזור לעבודה הקודמת. אם לא ונראה לך שהם ימשיכו לדפוק אותך (בכל זאת, שנה של חרא..), שיחפשו את החברים שלהם, ואתה תחפש עבודה אחרת.. שיהיה בהצלחה.

resputin

New member
../images/Emo45.gif מסכים.

אם אתה יכול להרוויח מהמצב -ורווח כלכלי הוא תמיד טוב, לך על זה. אם זה סתם יהיה כאב ראש, אתה לא צריך. אתה אומנם צריך עבודה, אבל אתה תמצא עבודה, בינתיים לחוץ להם על מישהו שהם יודעים שעושה את העבודה- ועושה אותה טוב, מי שעשה אותה בשנה האחרונה. ~בהצלחה, שד שלי~

nutmeg

New member
אם הצלחת להחזיק מעמד שנה

כשאתה לא מרוצה מהתנאים, יכול להיות שתוכל להחזיק מעמד עוד שנה עם תנאים משופרים, לא? בכל מקרה להמשיך לחפש אתה תמיד יכול, גם כשאתה עובד כבר במקום אחר.

למעלה