תגידו לי מה דעתכם

תגידו לי מה דעתכם

יש לי ידיד שהכרתי אותו לפני כמה שנים במסגרת לימודים , היינו בקשר של לימודים , וגם אח"כ , והזמנתי אותו לחתונה שלי, והוא לא הגיע, והתקשר לומר שלא יכל, ולאט לאט הקשר נותק. שלשום הוא חגג יום הולדת (היה רשום לי ביומן), אז שלחתי לו הודעת טקסט של יום הולדת שמח. אתמול הוא התקשר להודות לי , ודיברנו קצת, ואז מפה שלם הוא אמר לי שהוא מתחתן יום ראשון. ואמר שהוא לא הזמין אותי כי הוא חשב שאני בטח כועסת עוד שהוא לא בא, וגם ככה לא הייתי באה. איחלתי לו מזל טוב מכל הלב. אבל האמת שקצת נפגעתי מהעננין. אני הזמנתי לחתונה שלי, אנשים שהזמינו אותי ולא הלכתי רק מתוך כבוד לפחות.

jess ועוד

New member
בהחלט

גם לי היה מקרה דומה מאוד ולא הלכתי חידשתי את הקשר בצורה אפלטונית יותר אבל לא הייתי בחתונה ....

kisses

New member
גם אני הייתי ניפגעת קצת כי בכל אופן

הזמנת אותו לחתונה שלך. ולדעתי זה היה קצת מגעיל מצידו להגיד לך, שהוא לא הזמין אותך כי ... אבל יש גם כאלה, מה אפשר לעשות.

fila

New member
הדעה שלי חלוקה קצת יותר מורכבת

מצד אחד הייתי נפגעת קצת. מצד שני אתם הרי כבר לא בקשר כמה וכמה חודשים אז איך זה היה נראה לך אם הוא היה מזמין אותך פתאום אחרי כ"כ הרבה זמן שאפילו לא דיברתם? אני מניחה שאת דיי פגועה במיוחד בגלל שזכרת לאחל מזל טוב ביום הולדתו והוא פתאום זרק את היציאה הזאת על החתונה. את היית בסדר גמור,אבל יש אנשים שהם לא ממש בסדר.

תודה לכן על התגובות, אני תמיד

משתדלת להיות ה"בסדר" , ככה גם אני מרגישה הכי טוב עם עצמי, וגם לאף אחד אין משהו רע להגיד עליי.

שירי71

New member
הייתי נפגעת (ודוגמא-ארוך כרגיל)

בטח שזה פוגע. אני תוהה מה זה אומר על איך שהוא רואה את הקשר מהצד שלו, אגב, רוויטל למה הוא לא הגיע לחתונה שלכם? ולמה לא שוחחתם מאז? אולי זה קשור לכבר שם. או אולי משהו מלפני זה? ודוגמא: מישהי שהיתה אחת מהחברות הקרובות שלי בתיכון נישאה לפני שנתיים ולא הזמינה אותי. נכון שעברו יותר מעשר שנים מאז סיום התיכון כבר אז, ונכון שלא היינו ממש בקשר ובכל זאת זה פגע בי. אבל במבט לאחור חשבתי על זה שכל השנים האלה מי שהיה מתקשר פעם בחצי שנה הייתי אני והיא אמנם היתה משתפת פעולה אבל לא יזמה מעולם כל השנים האלה שיחה מעצמה במשך השנים האחרונות. ואז הבנתי שבעצם החברות ביננו הסתיימה לפני שנים רק שאני סירבתי להכיר בזה, כי היה לי חבל לאבד אותה. אגב אצלך הוא הודיע לך לפני החתונה. אצלי אני התקשרתי אליה את השיחה הרגילה של פעם ב... וכשהיא חזרה אלי אחרי שבועיים היא שאלה אותי: ידעת שאני מתחתנת?! (כאילו דהההה???!) והסתבר שהיא ממש לא ידעה אם להזמין אותי ושההורים שלה אמרו לה תזמיני והיא לא . ושבירח דבש בלי לדעת שהתקשרתי (בדיוק אז!) היא חלמה עלי כמה חלומות ונורא כואב לה שהחליטה לא להזמין. היא הסבירה את זה דרך אגב בהסבר דומה לידיד שלך: אמרה לי: הייתי בטוחה שאני אזמין ולא תבואי. ובאותה שיחה מצאתי עצמי מרגיעה אותה שלא תרגיש לא נוח וכאלה ושבטח שהייתי באה וכאלה. והיא אפילו הזמינה אותי לבוא עם החבר´ה לראות את התמונות. ואמרתי סבבה. אבל מהרגע שהסתיימה השיחה הרגשתי יותר ויותר פגועה. מאז לא הרמתי טלפון וכמובן שגם היא לא.

היי שירי

הוא צלצל אחרי החתונה שלי בכמה ימים ואמר שלא יכל להגיע - לא ממש פירט. ולאחר מכון היו עוד כמה טלפונים בננו , ולאט לאט זה דעך. האמת אני באמת לא יודעת אם הייתי הולכת לחתונה שלו, אבל לשם הכבוד אני חושבת שהיתה מגיע לי הזמנה.

למעלה