תגידו לי לעזעזל!?!?!?

slurpee

New member
תגידו לי לעזעזל!?!?!?

סליחה על המילים וסליחה על השירשוש אבל מי הכניס לפה בחזרה את יניב תקשיבו לי לא אכפת שיחסמו אותי ולא אכפת לי שכל הפורום הזה יכעס עלי אבל למה לא שאלו אותנו או יותר נכון אותי לפני עם זה בסדר פעם אחרונה שהוא היה פה מנהל זה עשה אך ורק צרות ואני לא מניאק (סליחה על המילה) פשוט זה מעצבן אותי כי היחס שהוא נותן לבני אדם והשתלטנות הזו הורגת אותי אני לא רוצה להיות מנהל ואני גם לא רוצה להיות סגן מנהל (האדום) אבל זה לא פייר שהחזירו אותו ככה ולמה איילת זאתי שתמיד היתה פה מההתחלה צריכה לעזוב כיאלו אני לא מבין את כל זה ודוגרי כמה מפה בפורום צבועים כי אני יודע שחלק ממכם שניאתם אותו אבל מה עכשיו הוא מושלם והכל טוב???? ויניב אני לא מגעיל אליך או מש'ו אבל אני לא ממש מחבב אותך וברור לי שגם אתה לא אותי כי המשחק התחיל איתך!!! אני לא ילדותי ולא קרוב לזה אבל פעם הבאה שאתם מכניסים מנהל תודיעו לי או בכלל בפורום הזה לפני כי זה לא פייר שהוא יחזור ויעשה לי הרבה חרא להכנס לפורום הזה וזה הפורום הכי אהוב עלי עם האווירה הכי כיפית והכי משפחתית אבל עכשיו זה כבר לא!!! ארז

slurpee

New member
בבקשה ../images/Emo8.gif

תמשיך תמיד להיות נחמד בסדר... יופי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא יודעת למה... זה פשוט מצחיק שני בנים רבים...
(לא לשים
אני עדיין מההשפעה של התעודה שלי)

טוב חבריה אני פותחת עצומה נגד יניב

כל הקודם זוכה חחחח סתם מאמי חולעייךך
יניב לא לקחת רציני חחחח

יוווו , זה ממש ...

לא יודעת איך להסיבר אבל אחלה שאתה אומר מה אתה מרגיש... אולי ניפתח על זה דיון?! בכאל זאת צריך לדעת מה חושבים. אז ככה: לי לא אכפת מי המנהל,העיקר שהפורום מסודר(כמו עכשיו). והמנהלים לא תופסים תחת(והם לא). אז אחלה... עכשיו זה לא מפריע לי שיניבה ורעות מנהלים. זהו,אם יש מישהו שמפריע לו משהו בבקשה ... אבל לא באגרסיביות! -קרן-

k a b o o k

New member
אפילו באגרסיביות../images/Emo9.gif

אם נפתח השירשור כבר אני אשמח לדעת הכול.. דברו חופשי אנשים
אני אשמח לשמוע הכול- הכול!!..

יעל 13

New member
יווו עכשיו אני עצבנית אבל אני לא

יתעצבן כי זה יהרוס את הפורום אז די חאלס הבנו אותך אתה לא מת עליו אבל די מה אתה מגיע לרמות כאלה!?

SimsY

New member
איזה רמה נמוכה

מקודם דיברת יופי - היה נראה כאילו יש לך שכל עכשיו הרסת הכל

למעלה