תגידו לי, למה?

תגידו לי, למה?

למה כשאני נכנסת לביקור בפורום דתיים, אני צריכה "לזכות" בכזה דבר? מה עשיתי? מה פשעי ומה חטאתי? בצורה כזאת, אולי אנחנו באמת בדרך לאירן.. "מפגרים, בוטים, ברברים, חסרי חוליות, זבלים, חולרות, תעופו מכאן, טפילים, נבלות, מסריחים", ועוד רבים וטובים.. איך אמר artbear? תתייחס יפה לאויבים שלך, אולי הם יראו שאתה טוב, ויהיו טובים אליך.

אנדרי ז

New member
מילים כאלה אכן לא מקובלות עליי

לצערי הקישור משום מה תקוע כך שלא הצלחתי לראות למה הכוונה. תנסי שוב ואם גם אז זה לא יילך אני מציע לך להעלות את זה בפורום משוב.

אני מניחה שזה לא עלה

מהסיבה שזה נמחק. הציטוטים שהבאתי מההודעה ההיא, היו רק חלק קטן ועדין מההודעה... לא חשוב. אין צורך לחזור על כך. רק רציתי להראות בזה דבר אחד: מספר פעמים התלוננו כאן, ובצדק, שבאים לכאן דתיים, וכותבים כאן שכל הרשעים וכדו´ שאינם שומרים מצוות צריכים להישרף בגהינום וכו´... - הודעות שאינן במקום, ושאינן מקובלות עלי, אבל קורה.. והן מתפרסמות פה. התגובות על הודעות כאלה, מצד החברים כאן, היו לא פעם, ש"בפורום דתיים אין דבר כזה". אז זו הייתה רק דוגמא קטנה, להראות לכם שיש, ושהקללות, גסויות, וכו´ המתפרסמות בהודעות כאלה בפורום דתיים, הן הרבה יותר גרועות מ"רשעים", "תישרפו", "תיצלו בגהינום", וכו´, ששוב- אינן מקובלות עלי כלל וכלל. היות ואינני מבקרת בפורום דתיים כמעט, ובכל זאת, במספר הפעמים שכן ביקרתי, יצא לי לראות יותר מהודעה אחת כזאת, אני יכולה להניח, ולא בטעות, שיש כאלה, בטח לא פחות מהודעות מהכיוון הנגדי המתפרסמות כאן. מסקנה: לא להכליל. נסחפים, שוטים ודומיהם.. יש בכל מקום.

אנדרי ז

New member
עד היום כלל לא נכנסתי לשם

אני נוהג להיכנס באופן קבוע לפורום נטעים ולהגיב על שלל ההבלים שמסופרים שם לתמימים שבינינו. וכמובן להגיב על הסתה נגד החילונים שגם מתפרסמת שם מדי פעם. לפורום דתיים, לעומת זאת, התרשמתי עד היום שאין סיבות כאלה להיכנס. היום נכנסתי לשם לראשונה בעקבות הודעתך וזה רק חיזק לי את הרושם הראשוני. אני מניח שמדי פעם אני אמשיך להציץ. אבל בעיקרון אין לי שום כוונה להפריע לאנשים שלא מנסים להפריע לי, והלוואי שכולם היו נוהגים כך.

אף פעם לא ביקרתי בנטעים

אולי כדאי לקפוץ יום אחד, להתרשם. בכל אופן, לפי מה שאתה אומר לגבי נטעים, (ואין לי מושג מה הולך שם בכלל) יש לי הרושם שהוא מקביל לחופש.. (או שלא?) מכל מקום, הפרעות אינן רצויות. במיוחד כשיש אפשרות לדון בנועם, או לפחות להשתדל
ואפשר לציין לשבח את פורום דתיים, המתייחס, בד"כ, לשאלות, גם המתגרות, (כמה שיצא לי להתקל..) ברצינות ובצורה יפה. יש מה ללמוד. (ולא רק דתיים- בין המשתתפים שם, ראיתי, לא אחת, גם חילונים, שמתבטאים בצורה מכובדת, למרות דעותיהם המנוגדות לגמרי. וכנ"ל ההתיחסות בחזרה).

Weird Eyal 21

New member
אני כתבתי שם

את ההודעה שעלייה דיברה ילידת המאה שעברה וזה בעקבות זה שמישהו מהפורום "דתיים" השאיר לי הודעת נאצה במסר אישי מישהו שאני בכלל לא מכיר מישהו שבכלל לא מכיר אותי אני התחממתי והשארתי את אחת ההודעות הכי מגעילות שיכולתי להשאיר כי אני לא אסבול דבר כזה אייל

Weird Eyal 21 הנכבד.

אם מישהו שלח לך הודעת נאצה במסר אישי, ואתה כ"כ מתרגז (ובכלל לא קשה להבין את זה), ודווקא רוצה לענות לו- אולי תענה לו במסר אישי? ואולי אל תרד לרמה של זה שהשתמש בשפה בוטה, כי אין לי מושג מה הבעיה שלו (או מה שזה לא יהיה..)? לא מצדיק. (ראיתי את הודעתך ב"דתיים", ואני תוהה איזו הודעת נאצה יכולה הייתה לשוות לה) אין לי זכות להגיד לך מה לעשות, או לנסות לשפוט וכו´, רק לומר את דעתי בנידון.

אנדרי ז

New member
אמרתי תגובה, לא הפרעה

אבל אם התגובות שלי מפריעות להם להשמיע למתחרדים פוטנציאליים רק את הצד שלהם, אז מצידי תקראי לזה הפרעה.

צודק

לא הייתי שם, כך שאני לא יכולתי לדעת בדיוק. בכל אופן, פעמים רבות גם תגובות יכולות להיות הפרעה. תלוי, כמובן..

למעלה