תגידו לי להתחדש...

תגידו לי להתחדש...

יד לי באס חדשה ושווה כמו לא יודע מה... קניתי אותה משומשת מהבאסיסט של מתי כספי ובועז שרעבי... קוראים לו אילן משהו... אבל זה לא מה שחשוב... יש לי trb4 מקצועית לחלוטין, ואני מת עליה... זאת הבאס הכי טובה שניגנתי עליה...

insomniac

New member
למי שהלינק לא עובד לו

שימחוק מתחילת הלינק HTTP פעם אחת. רון.

גילדורי

New member
תתחדש

קודם כל תתחדש אתה גר בחיפה במקרה? כי אני מעוניין בבאס יד שניה אם אתה רוצה למכור...

ובכן...

יש סיבה לכך שקניתי באס מגניבה זו, והיא לא שאמכור אותה למישהו אחר... צר לי... אמנםאני בטוח כי תקנה אותהבמחיר יקר ממה שאני קניתי, וזה יכול פשוט להיות עסק טוב כי אני ארוויח לפחות 1000... אבל הקטע הוא שגם אם מוסיפים 2000 שקל למה שקניתי אותה זה מציאה... בכלי זבל(יאק שונא אותם) הגיטרה הזו עולה "רק" 9000 (אני קניתי ב-4000 והיא כמו חדשה)... קנה אצל הרצל משומש... בחרוזים אחליף את גיל מור, כי הוא סתם חמור... וגם ככה כבר שנים הוא לא פה, אז כמה שנרצה נקלל רק אותו... שנה טובה שתהיה לכם... אני יכול להתחבר לא לעיתים קרובות ולכן ייקח לי זמן רב להגיב לכל דבר שלכם... עם הסליחה עד שיתוקן המחשב, זיו icq#123949615 ביי

אני לא במחשב שלי ->

ואסור לי לשמור פה דברים... הנה לרשותך הלינק שוב... רק שזאת לא זאת בדיוק... שלי טיפה יותר טובה... שלי אקטיבית, מה שמאפשר לה אקולייזר והכל...

למעלה