תגידו לי להתחדש

תגידו לי להתחדש

אבא חזר מחו"ל והביא איתו את אנימלס ואת פומפיי. הפלוידים שברשותי: DSOTM, WYWH, The Wall, Meddle, AHM ועכשיו שני אלה נוספו. מעניין אותי אם אתם חושבים שכדאי לשמוע את פומפי לפני ששמעתי את ססרפול וכל האלבומים המקודמים. ובעניין הזה, האלבום הבא שחשבתי ללכת אליו הוא סוף סוף TPATGOD אבל הקטע הוא שאני יותר מתחבר לקטעים הזויים כמו CWTAE ואוירה כזאת מאשר הפסיכדליה הקשה לעיכול של סיד (והיא קשה לעיכול, שמעתי כמעט את כל האלבום לפני כמה חודשים ואני זוכר שלא התלהבתי). מה אתם מציעים?

FunkyMonk

New member
ככה:

Saucerful of Secerets Obscured by Clouds (כן אני יודע שזה פסקול) ורק אז את The Piper at the Gates of Dawn שאני אישית לא מתלהב ממנו, אבל אם אתה רוצה להתעמק בפלויד אז הוא חובה. הייתי מכניס גם את אמהגאמא איפשו שם, אבל אני לא מכיר את האלבום..

Anuerysm

New member
בקשר לפייפר

הוא אלבום מעולה אבל אתה רגיל יותר למגע של ווטרס ולקול של גילמור זתומרת, מבחינתי פייפר הוא אלבום של להקה אחרת. בקשר לפומפיי, עדיף שקודם תשמע את השירים לפני שאתה רואה את ההופעה זה הרבה יותר מגניב. אה כן ותתחדש

וינסנטי

New member
אולי תלך על האוסף "רילקס".

אוסף משנת 73 נראה לי, שמכיל את השירים הפסיכדליים הטובים ביותר שלהם. ביחד עם "סאסרפול", אתה תשלים את פומפי לגמרי.

jony543

New member
../images/Emo207.gifלאן להמשיך מכאן?

שלום עד עכשיו שמעתי אצל פ"פ [איזה קיצור יפה...] את הצד האפל, החומה, אנימלס, ו WYWH... אהה ועוד כמה שירים שהורדתי סתם... עכשיו לאן לדעתכם להתקדם מכאן? מה שאהבתי אני יותר רוצה משו בסגנון של WYWH או אנימלס [כי אני יודע שאין עוד דבר בעולם שהוא כמו הצד האפל של הירח...]. חשבתי על ATOM HEART MOTHER למרות שהשם נראה דיי סתמי... מה אתם אומרים?

Anuerysm

New member
מה? אני לא מבין

אין לך את האלבומים האלה? אז תקני אחד ממה שהכי אהבת

jony543

New member
אני בן ../images/Emo4.gif

ממתי Jony זה בת??? בכל מקרה יש לי אותם שאלתי איזה אלבום הבא של פ"פ נראה ליכם שאני צריך לקנות [אני בונה על זה שמישהו מהמשפחה יקנה לי את זה...]?

FunkyMonk

New member
אם אתה בוחר אלבומים

ע"פ השם שלהם ("נראה לי שהשם קצת סתמי"), אל תקנה אף אחד מהם. השם לא עושה את המוסיקה, אטום הארט אלבום מופלא. אם אתה רוצה נגיד להתעמק בפסיכדליה שלהם תקנה את "צלחת מעופפת מלאת סודות", זו נראית לי הפסיכדליה הכי קלה שלהם.

ASOS זה קל?

דווקא נשמע לי "כבד" בהרבה מפייפר. מדוע לדעתך הוא יותר קל? זה מעניין.

FunkyMonk

New member
יכול להיות

שבגלל שאליו התחברתי בשניה, ולפייפר לוקח לי זמן..

avki

New member
מע? בASOS יש כמה קטעים ממש

כבדים ודימדומיים.

jony543

New member
לא שזה ימנע ממני לקנות....

סתם לא הבנתי את השם שלו זה הכל.... הוא לא אומר לי כלום זאת הכוונה ברור שאם יש שם מוזיקה טובה לא כפת לי מה השם... אני אומר איזה אלבום הבא לקנות מבחינה זה שיהיה באותו סגנון של WYWH זה הכל.... תודה

למעלה