תגידו לי להתחדש....

kanabis34

New member
תגידו לי להתחדש....

קניתי גיטרה של חברת hammer ומגבר 15 וואט של מרשל כמובן..... ביי the_k

mocko

New member
Hamer מצויינות !!

לא זכור לי שחנויות בארץ מביאות .... קנית משומשת ?

מביאות עוד מביאות...

חלילית היא המשווקת של האמר בארץ. רק דבר אחד טוב יש לי לומר על הגיטרה הזאת: סאסטיין של העולם!!!! ממ... זהו בערך...

kanabis34

New member
באמת גיטרה טובה....

אפשר לומר מצויינת למתחיל כמוני.... ואתה צודק חלילית היא המשווקת של האמר קניתי גם מגבר של מארשל 15 וואט הדבר הבא שאני יקנה זה מולטי אפקט אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל למישהו יש עצה?? ביי the_k

mocko

New member
לא ידעתי

הפעם אחרונה שהייתי בחלילית הייתה לפני .... די הרבה זמן
הם מביאים עוד דגמים מעניינים ? בטח אפשר לבדוק באתר שלהם .... לגבי מולטי אפקט , אני אזרוק שוב פעם את האינטליפלקס של רוקטרון . לא מכיר אותו באופן אישי , אבל מכל הכיוונים שומע עליו רק דברים טובים . אומנם צעצוע לא זול , אבל למישהו יצא לשחק איתו קצת ?

kanabis34

New member
אז זהו..

אני מחפש משהו שיהיה זול אין לי הרבה כסף להשקיע בזה כרגע וחוץ מזה אני לא צריך משהו כזה מתקדם כמה אפקטים נחמדים וזהו ביי the_k

mocko

New member
אולי כדאי להשקיע קצת יותר

ולצאת עם משהו יותר נורמלי שיתאים גם לתקופה יותר ארוכה ? אם אתה רוצה רק דיסטורשן בתור התחלה , אז קנה איזשהוא פדל נורמלי ולא יקר בכמה מאות שקלים . מכיוון שאמרת שאתה מתחיל יחסית , עדיף לדעתי לא לקפוץ ישר למולטי . אותו פדל דיסטורשן ישמש אותך גם כשתקנה מולטי בעתיד . אבל אם כבר אתה קונה מולטי , כדאי אולי שתשקיע במשהו שתהנה ממנו גם כשלא תהיה כבר "מתחיל" ( והזומים , לפחות הזולים , הם לא ממש כאלה ) . ד"א , עוד מולטי שווה ולא כל כך יקר הוא ה Quadraverb של Alesis . אפשר לעשות איתו הרבה דברים יפים ( בתוספת של פדל דיסטורשן נוסף הוא מהשווים ביותר ביחס למחיר ) .

למעלה