אם אגיע אלייך אי-פעם, תיתן לי לנסות את מזלי על התופים? אף פעם לא תופפתי...
2 2LIRONOS7 New member 4/8/05 #19 אם אגיע אלייך אי-פעם, תיתן לי לנסות את מזלי על התופים? אף פעם לא תופפתי...
K Kfiriboy New member 4/8/05 #21 בוודאי [= ללא ספקות הייתי נותן לך לנסות מי יודע...אולי תתאהב בתופים ותקנה גם
K Kfiriboy New member 4/8/05 #10 תודה[= אגב התמונות של בפורומטאליקה הן לפני החלפת העורות ולפני הוספת הקראש ולפני שהברקתי אצת המערכת
K Kfiriboy New member 4/8/05 #11 תודה [= אני אצל מורה נכון לעכשיו ואולי תקפוץ אליי לשמוע איך היא מצלצלת? [=
K Kfiriboy New member 4/8/05 #16 עזוב שטויות אני אשים תמונות גם פה ולא את אלה ששם של לפני הפייסליפט שהמערכת עברה
B Belphogor New member 4/8/05 #18 אממ סתם למי שרוצה לראות תופים בשרשור וכל זה...אפילו שכפיר אמר שישים בקרוב, לבנתיים שלא יהיה ריק פה אז קבלו תופים של מייק פורטנוי (דרים ת'יאטר)
אממ סתם למי שרוצה לראות תופים בשרשור וכל זה...אפילו שכפיר אמר שישים בקרוב, לבנתיים שלא יהיה ריק פה אז קבלו תופים של מייק פורטנוי (דרים ת'יאטר)
ע עיני לילה New member 4/8/05 #27 כפיר!!! תחדש!!! יאיי! אני רוצה לראות את התופים נכון שתראה לי? נכון שתתן לי לגעת בהם? נכון? נכון? תחבר לאייסי!
כפיר!!! תחדש!!! יאיי! אני רוצה לראות את התופים נכון שתראה לי? נכון שתתן לי לגעת בהם? נכון? נכון? תחבר לאייסי!
2 2LIRONOS7 New member 5/8/05 #38 תתחדשי?../images/Emo12.gif את יודעת משהו שאנחנו לא יודעים אני מניח.....