LOL שמעת את הדיסק החדש כולו של לינקין??? איזה פצצה נכון???
נ נאחסית New member 13/5/03 #55 חחחחחחחחחח היא אוליי מפגרת אבל היא לפחות מבדרת טוב, לפחות אותי היא די בידרה. ילדה עם פיצול אישיות חמור חחח נחמד
חחחחחחחחחח היא אוליי מפגרת אבל היא לפחות מבדרת טוב, לפחות אותי היא די בידרה. ילדה עם פיצול אישיות חמור חחח נחמד
כ כינה נחמה New member 14/5/03 #72 היי נאחסית יקירה! תודה מקרב לב על המחמאות! בימים קשים אלו את היחידה שמחזיקה את הפורום הזה מלצאת מהפסים! אני ממש מעריצה אותך... ואני מאוד בך! פורום דרגון בול ב ניהיה כבר ממש בילתי נסבל ולא נותן מענה לכל אותן שאלות חשובות על הסדרה שכולנו אוהבים!
היי נאחסית יקירה! תודה מקרב לב על המחמאות! בימים קשים אלו את היחידה שמחזיקה את הפורום הזה מלצאת מהפסים! אני ממש מעריצה אותך... ואני מאוד בך! פורום דרגון בול ב ניהיה כבר ממש בילתי נסבל ולא נותן מענה לכל אותן שאלות חשובות על הסדרה שכולנו אוהבים!
כ כינה נחמה New member 14/5/03 #71 אמ.. לא אשקלוני יקירי... סיוון זאת חברתי שנדחפת מה לעשות? ואני באמת לא התכוונתי לעצבן אותכם... אני פשוט משועממת רצח
אמ.. לא אשקלוני יקירי... סיוון זאת חברתי שנדחפת מה לעשות? ואני באמת לא התכוונתי לעצבן אותכם... אני פשוט משועממת רצח
V Vegeta fanatic New member 13/5/03 #53 אפשר רק לשער שלמדובב של גוקו קוראים אבי מאיר, כי הוא הראשון ברשימה.
S saiyanit New member 15/5/03 #75 נאחסית הקדימה אותי.. נו אבל באמת יש למישהו תמונה?!!!! וביפנית יש לגוקו קול דיי זוועתי סורי!! אפילו אמרו פה שזאת בתת מדובבת אותו פור גאד סייק!!!!!!!
נאחסית הקדימה אותי.. נו אבל באמת יש למישהו תמונה?!!!! וביפנית יש לגוקו קול דיי זוועתי סורי!! אפילו אמרו פה שזאת בתת מדובבת אותו פור גאד סייק!!!!!!!