תגידו לי להתחדש..

TrunKs 2003

New member
תגידו לי להתחדש..

עשיתי משתמש חדש לפורום - זה אני Run Dudi Run עכשיו אני טראנקס 2003...מת עליו!!! יאלה סקר חדש: מהו הדיבוב היפה ביותר לדעתכם בעברית..?? הדיבוב של וג'יטה (מקיטה) מעולה לדעתי!! וגם של פריזה (פאריס)

dor_

New member
פאריס?נכנסת לעיניין של בירת צרפת..

והדיבוב של פריז הרבה יותר מהדיבוב שלו באנלגית
היה לו מבטא יפה כשהוא היה רגוע, אבל בקרב מול גוקו הוא דיבר די מעפן

נאחסית

New member
אמממ...

יש לך כינוי יפה
הדיבוב הכי יפה (מבחינת הקול בלבד לא הדיבוב)- ווג'יטה ממש ממש מתאים לו הקול, כזה יפה לו, אפילו יותר מהמקור. גוקו גם, מאוד יפה. פריזה מהמם! בעברית הוא נשמע ממש "נשי" כמו שהוא נראה =)

TrunKs 2003

New member
למה אנחנו בטוחים שפריזה זה בן..?

הרי.. השם שלה באנגלית זה פריזה.. יעני נקבה.. יש לה אודם עד ההתפתחות השלישית.. היא סגולה, בדיבוב העברי נשמעת כמו אישה רומניה, אין לה ז** ויש לה קצת בליטות בחזה.. אולי זאת בחורה..? אגב איזה כוסון הוא נראה בתמונה ששמת..:) חחחח

ITAY ATA TOTAH

New member
וואלה יכול להיות...../images/Emo4.gif

יכול להיות שפריזה זה כן בן, אבל זה בן שעבר ניתוח לשינוי מין כי פריז כידוע הוא הומו, אז יכול להיות שזה יצור שהגיע מהכוכב של פריז ששם כולם הומואים או שזה אח של פריז ההומו שגם הוא הומו, שרק עבר ניתוח לשינוי מין או רק הגדיל לעצמו את החזה- יענו טרנסקסואל או קוקסינל.
גועל נפש פשוט גועל נפש, ראיתי הרבה דברים בחיים שלי אבל דבר כזה מגעיל לא ראיתי מעולם...
אגב יש גם תמונה...דיוקן עצמי שלי..

AciDBreeZe

New member
חח...

שקוף שלא שמעת את הדיבוב באנגלית וביפנית...אם אתה שואל אותי הגירסא היפנית היא הכי טובה אחריה האנגלית אחריה העברית ובסוף הצרפתית - הם פשוט חרא של עם.

TrunKs 2003

New member
ברור ששמעתי באנגלית..!!!

ולידיעתך אני בדיוק באמצע הסגה של סל באנגלית אחרת איך הייתי משווה בין הדיבובים..?! אין מה לעשות מתוק, הדיבוב של וגי'טה ופריזה הרבה יותר טובים בעברית!

dor_

New member
תתפלא שמעתי גם באנגלית גם בצרפתית

וגם ביפנית... אבל בצרפתית ויפנית שמעתי רק של דרגון בול... וממש נכון הצרפתים באמת ממש גרועים, רואים את הדמות צועקת ואת הדיבור שומעים רגיל, וכמה שראיתי צינזרו יותר מהאמריקאים גם דברים חשובים...

Vegeta fanatic

New member
הדיבוב של וג'יטה הכי יפה

אין על עמי מנדלמן
באנגלית הוא נשמע מאוד אצילי כזה, וביפנית הוא רגוע מדיי... גם הקולות של קרילין ופריזה מעולים. אני חושבת שיש להם אותו מדבב, עד כמה שזה נשמע מוזר... יש להם אותו טון דיבור, לפעמים אפילו אותו צחוק.

נאחסית

New member
../images/Emo45.gif

עמי מנדלמן... יהההה, לא ידעתי שזה הוא!
'ני רוצה להיות התמי שלו וניהיה עמי ותמי ונחיה בעושר ואושר.

נאחסית

New member
מהההה?! ../images/Emo12.gif

יש לך תמונה שלו?? יההה אני ימות לא רוצה שיהיה לו שפם!!! לא רוצה ולא רוצה!!! תראי לי תמונה במקרה שיש לך!!! (אוי ואבוי לי) 0_0

TrunKs 2003

New member
תמונה של עמי מנדלמן...

בטוח עדיין שאת חושקת בו..? אני אישית הייתי הולך על פריזה

נאחסית

New member
אה... אה...

אהההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמאל'ה אמאאאאא אמאמאמאמא!!!!
נראה לי שאני מעדיפה את פריזה

למעלה