תגידו לי: כולם כאן השתגעו??

rourke

New member
תגידו לי: כולם כאן השתגעו??

הלהקה הכי טובה שקמה מאז בריאת העולם מגיעה לישראל, ואתם מבלבלים ת'מוח על שטויות??? רוצו לקנות כרטיסים!!! אני בכל אופן הייתי הראשון שעשה זאת. דרך אגב שמעתי את הזמרת החדשה שהחליפה את טאריה והיא פשוט מזעזעת (ואני לא מדבר על שלושת הסינגלים המזעזעים שיצאו לשוק). נקווה שהיא לא תעשה פאדיחות בהופעה. בכל אופן, רק שתדעו שאני בקשר עם תומאס וקרוב לוודאי שהוא יבקר אצלי בבית כשהם יגיעו לישראל!!! תקנאו!!! ממני רוני.

LadySilkworm

New member
על מה בדיוק אנחנו מבלבלים את המוח?

התעסקנו כבר הרבה עם ההופעה, ולא כל אחד יכול להרשות לעצמו "לרוץ ולקנות כרטיס"..

וואלה?גם אני בקשר עם תומאס.

אתמול הוא צילצל ואמר לי להודיע לך שהגיע הזמן לצאת מהסרט שאתה חי בו
אנט דווקא לא מזעזעת לדעתי.נכון,היא לא טאריה,אבל היא לא רעה בכלל.אנשים סתם קוטלים אותה.פשוט צריך להתרגל.

ש נ י1

New member
מה אתה מדבר?!?

תומאס יושב ליידי עכשיו והוא מכחיש את כל מה שאמרת!

The Cat Woman

New member
בטוח ילד בן 8...

אחרת איך תסבירו את זה שתומאס בקשר איתו והולך לבקר אצלו בבית???
פדופיללללל!!!!!! אעההה!!!!!! די, אני הורגת את עצמי.

The Fantasy

New member
XDDDDDDD צחקתי בקול רם עכשיו ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מלכה

lacrimosa girl

New member
ואו...

תמסור לו ד``ש.though i think that he would be too busy, with me in my bed./tapuzforum/images/emo3.gif

The Cat Woman

New member
../images/Emo207.gifעשיתי שופינג!!!

ככה:
חולצת אושנבורן- 40 ש"ח, שוק. (אגב- היו שם גם וואנס וחולצה של טאריה עם כיתוב עילג כזה angels they fell)
3 חולצות שאנטי כאלה- 100 ש"ח, העין השלישית.
חצאית מעטפת ושמלה קצרה (גם שאנטי)- 50 ש"ח, באיזה חנות בעיר.
שמלה (כן... גם שאנטי)- 40 ש"ח, שוק.
טבעת מדהימהההה- 90 ש"ח, קניון.
ואתמול קניתי עוד 2 חולצות בNo Name שעלו לי 100 ש"ח וגופיה בGRIP כן, אני ללא ספק מוצאת הרבה מציאות... מסתבר... וחשבתי שאני לא יודעת לעשות קניות
ורציתי לקנות בוקסרים של פמילי-גאי, סקובי-דו, סאות'-פארק וסימפסונס אבל הם היו ממש ענקקקקיים (בגודל)! אז ויתרתי.

The Cat Woman

New member
פחחח... פישמאסטר*... |טיפשה|

תודה לעידן על התיקון. ועוד כתבתי לאיתי בSMS שקניתי חולצת פישמאסטר ופה כתבתי אושנבורן WTF
נעל.

למעלה