תגידו לי כולכם,,,

תגידו לי כולכם,,,

האם שמתם לב,, ליומיים האחרונים כאן,, מרובים בשמחות,,,ימי הולדת,, בת מצווה,, ,ועוד ועוד,,,, שכן ירבו,, קולולולולוווווווו,,,,,

רק לי לא חוגגיםםםם../images/Emo7.gif

חחחחחחחחחח ,,,,,,,, ב13.12.02 הייתי נשואה חצי שנהההה רוע על כולכםםםם תעודדו אותי איך נחזיק מעמד 50 שנה אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לכל החוגגים כאחד שפע של אושר ואהבההה
===========>באוירררר

תשמעי יקירתי,,,

בשלש שנים הראשונות,, אכן חוגגים,, את יום השנה,, והחצי שנה,, ויום החברות,, ויום הפרידה,, וקוצי מוצי,, ופוצי פוצי,,, חבל שלא ידעתי,, הייתי מארגנת לך מסיבת הפתעה,, חחחחחחח,,, יודעת מה,, איטס נבר טו לייט,,, ו,,,,, עולה לבמה,,, מפזרת חיוכים לכל עבר,,, מוחה דמעה,,(איזו התרגשות,,,,,,,) מסיטה שיער לאחור,,(אופס,, ואני בכלל עם קצוץ,,חחחח) עולה לבמה,, מאבטח,,,,,,,,,,בוא תצמד,, רגלי,, מממ,,,איזה קוש קוש,, זה,,, מתחילים בחגיגה,,, וכל השאר,, במפגש הבא,,,, עלייייייייייי,,,, מזל טוב לכם,, המון שנות אושר ואהבה, שתמשיכו להיות כפי שאתם,, אוהבים וחמודים יחד וכל אחד לחוד,,, אוהבת,,,

יההההההה

יההההההה למה תמיד יש לך את המילה במקום ובזמן הנכון תמידדדד אני חייבת ללמוד ממך,,,,, מגלגלת עינייםםםם,,,,,,,,(ירוקות)חחחחחחח מפזרת שיער (לי יש ארוך ) מתרגשת ,,,,,,,, מאבטח צמוד חזק,,,,, הדמעות לכל עבר ,,,,חחחחח ללא שליטה ,,,, כולם כפייםםםםםם צרחותתתת חיוכיםםםםם מתחילה לשיררררררררר,,,,,,, לא אגלה לכם מה אני שרה זה למלאך שלי ,,,,,,
=======>באוירררררר

חצי שנה ???

זה מוקדם מידי בשבילי... תבואי לחגוג איתי עוד 5 שנים... חחחחחחח... "הייאוש נעשה יותר נוח..."

מגיע לי מזל טוב !!!

הנכד שלי הגיע לגיל מצוות !!! העליה לתורה תתקיים בפורום "פרשת השבוע" בשבת הקרובה בבית הכנסת האשכנזי על שם הרב עובדיה יוסף שליט"א בליטא. הקהל הרחב מוזמן - הקהל הצר מוזמן עוד יותר...

חחחחחחחחחחחח,,,,,

רצתי מיד,, לבדוק מידות,, אני לא מגלה,,,, רק רומזת,,, יותר מ-90 גובל ב- 60 וכמעט 90,,,,

חתולון*

New member
כן, שולינקה

הסיבה מאד ברורה זה כמו להשקיע בקופות הגמל לפני סוף השנה... כל ילידי דצמבר, יצאו לאויר העולם כדי "להרוויח" שנה. חתולון

חתולון*

New member
שולינקה.....

עשיתי בדיקה במחשבי המשטרה בהתחלה זה היה ללא מטרה הגילוי אותי הדהים, כמובן ואני מביאו לכאן, על כנפי זהבן בחודשי מרץ, ב-40 השנים האחרונות היו הפסקות חשמל, ולא היו תלונות הבעל והאישה בכל בית חשוך נכנסו למיטה, כל השאר כבר שפוך ובחודש דצמבר, של כל שנה ושנה הלידות רק העצימו, דבר לא השתנה והיום אנחנו מברכים ושמחים שיש לכל ילד, גם כמה אחים חתולון ברגע של שעשוע חתולון

למעלה