תגידו לי זה רק אני או

adii1201

New member
תגידו לי זה רק אני או

שלאנסטסיה נמאס כבר ממקום ראשון?!?! 5 שבועות ברציפות!!!!!! אין לי מילים..

FreakOfNature

New member
לי אף פעם לא נמאס לראות אותה במקום

הראשון... לראות איך בMTV מכתירים אותה כל פעם מחדש למלכה האמיתית של אירופה... תגידו - מה דעתכם: WTMT יגיע למקום הראשון ב- euro top 20
אני לא בטוח כ"כ, כי עכשיו נלי ואמינם חוזרים, וגם ג'יילו בדרך, ולאבריל יש סינגל חדש ששמעתי שהוא טוב (עדיין לא שמעתי אותו), וחוצמזה שהשיר החדש של אלישה קיז ואשר פשוט יפה, וגם של אלישה לבד מהמם... לפי ההצלחה של SAT אין מה לפקפק בזה ש WTMT יצליח בגדול, אבל אני מפחד שהוא לא יגיע לראשון.

Im The Sun

New member
לא נראה לי שהוא ידיע למקום הראשון

זה שיר יפה אבל לא ברמה של סיק אנד טיירד
המילים לא חזקות כמו בסיק אנד טיירד
לדעתי הוא יגיע למקום מכובד ומוצלח אבל לא כמו הסינגלים הקודמים

arke02

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

SAY WUT? WTMT שיר פי אללללללללףףףףףףףף יותר טוב מSAT
מה עובר עליכם אנשים?! המילים הם על השקפת החיים שלה והם באות ישר מהלב, המוזיקה פי אלף יותר טובה (יותר רוק,פחות טיבטית
) והקליפ הכי יפה שלה עד היום
אין לי שמץ של ספק שהוא יכבוש את המקום הראשון
אולי נתחיל להמר

FreakOfNature

New member
אחרי שכתבת את דעתך אני אכתוב מה אני

חושב: אני אתחיל מזה שאח שלי מסכים איתך ב100%. הוא חושב ש WTMT הוא השיר הכי טוב בדיסק, בהרבה יותר מ- SAT. דעתי היא ש SAT הוא השיר הכי טוב באלבום, ואולי אפילו בכלל. אמנם בתחילה לא אהבתי אותו והייתי מסופק אם הוא יוכל להגיע לשלישייה הראשונה במצעדים, אבל ההצלחה האדירה שלו הוכיחה שטעיתי. ויחד עם ההצלחה שלו פתאום התחלתי להקשיב לו יותר ולאהוב אותו יותר. אני מסוגל להקשיב לשיר הזה במשך שעתיים רצוף ולא לשים
- השיר הזה מרגיע אותי כשאני בלחץ וסתם כיף להקשיב לו. לגבי WTMT זה שיר מעולה גם כן ואני אוהב אותו מאוד (ויש לו קליפ ממש מדהים), אבל למרות שהוא כ"כ טוב, אני לא בטוח שהוא ישחזר את ההצלחה של Sick and Tired. ולא מפני שהוא פחות טוב, אלא מפני שתהיה לו תחרות יותר קשה. רובי ויליאס התקאמבק לאחרונה, וזה אומר שתהיה לו שליטה ב- UK, שהצלחה בה משמעה הצלחה בכל אירופה (ע"ע LOA). חוצמזה שעוד כמה שירים יוצאים בקרוב שיכולים לתת פייט קשה לאנסטסיה: בריטני, דסטניז צ'יילד, אווריל לאבין, ובטח יש עוד כמה ששכחתי (ואני מניח שלנלי יהיה עוד סינגל בקרוב, וככה גם ל מארון 5).

arke02

New member
SAT באמת שיר יפה...../images/Emo26.gif

אבל אני בהחלט בהחלט לא חושב שהוא השיר היפה ביותר באלבום, ובהחלט בהחלט בהחלט בהחלט בהחלט לא חושב שהוא השיר הטוב ביותר של אנה! לפי דעתי הבתים בו טובים, אבל הפזמון פחות מעניין לעומתם, וגם קצר מדי. חוצמיזה המילים טיפונת בנאליות: "אהבתך לא הוגנת, אתה חי בעולם בוא אתה לא מקשיב, ולא אכפת לך אז אני צפה, אני צפה על אוויר "(
). ל-SAT יש גרוב מעניין, מיוחד ומקורי, והוא משו חדש שאנה לא עשתה עד היום. הוא באמת שיר טוב (וגם יש לי את הסינגל
) אבל לפי דעתי אין מה להשוות לWTMT.(גם מבחינת הקליפ...)

Lucky Charmed

New member
../images/Emo26.gif

WTMT יגיע למקום הראשון בלי שום ספק וגם ישאר שם לכמה שבועות טובים! זה שיר ממש טוב..

Im The Sun

New member
נחיה ונראה ../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

אני יותר אהבתי את S&T וקליפ טוב לא הופך את השיר לטוב
אני מדגיש: אני מת על WTMT אבל לדעתי הוא יצליח הרבה פחות מS&T. דרך אגב, זה רק או שיש רק 2 בתים בWTMT ופזמון

arke02

New member
יש באמת 2 בתים../images/Emo26.gif

אני הכי אוהב את הבית והפזמון השני

למעלה