תגידו לי גברים

שרון-ב-

New member
תגידו לי גברים

סליחה, אולי דווקא נשים יענו על השאלה... הגבר הישראלי (לא כולל יוצאי דופן, פינה וקרנות) יכול להתמודד מול הכל עובר צבא, טירונות, סיירת, שייטת, עובד, לומד, לבנון, עזה שטחים אבל... לא מסוגל לעמוד מול אשה (על אשה חזקה אין בכלל מה לדבר...) איזה מרגיז זה...אין אתגרים אין.... שרון שאומרת לך (כן, כן, לך) שאתה יוצא דופן שלי

שרון

אני קצת לא עצמי לאחרונה. אבל בכל מקרה...לשאלתך גבר ישראלי יכול להתמודד עם כוח. זה מה שיש לגבר הישראלי. יש לו יכולת שכנוע טובה וכריזמה, וזה מה שנותן לו את היכולת לשכנע בחורות. אני מאמין שלא כל הבחורות כאלה, ושיש כאלו שיודעות להבין גברים נצלנים. אבל גבר ממוצע אוכל אשה ממוצעת לארוחת בוקר. ~תומר~ שלא יכול לאכול אשה ממוצעת אפילו לארוחת ערב

שרון-ב-

New member
ילד חביב...נדמה לך..

שגבר ממוצע (ואפילו משכמו ומעלה מטה ולצדדים) אוכל את הבחורה לארוחת בוקר.... היא מגישה את עצמה אם היא רוצה, שיחשוב..היא לא יורדת לקטנות (ולקטנים) יש מבין ? תקשר לאריה הגבר, הוא יסביר לך... שרון, שלמדה מהצייד איך צדים אותו

שרון-ב-

New member
ראיתי ? ראיתי ?????

ניגבתי את הדמעות אפילו. שרון המרחמת על אשה הנתקלת בגבר חולה לא בטוחה את מי החיידקים שלו באמת מנסים להפיל

אז...

תדמייני את אותו הדבר. מן הצד השני. פעם בחודש. ורק אחרי עשרים שנה, מתחיל המשבר האמתי. תא``י (שהדמעות שלה, גורמות לו, להיות חולה)

ariegur

New member
שרון יקירתי - שלא מבינה בגברים

לא כ ל הגבר צריך לעמוד מול אישה ! אריה

שרון-ב-

New member
נכון אריה (גור ?) וזו הבעיה...

גבר לא עומד מול אשה הוא עומד מאחוריה !!!!! מתחבא !!!! ברם, אמרו עליהם שהם המין החזק..... שרון שאומרת לך ``תהיה גבר, תעמוד מולה !``

שרון-ב-

New member
ממש קל פסי

תקראי את כל מה שהוא כתב... אשה, לא היתה עושה זאת.... שרון בודקת אריות

ariegur

New member
התקדמתי ! שרון שומרת על כבודי

אם אמשיך אגחע רחוק . אריה שמקווה

שרון-ב-

New member
הפ הפ הפ אריה תרגע

שרון לא שומרת על כבודך שרון שומרת על כבודה שרון לא מתעסקת עם נשים שרון התעסקה עם אריה שרון חייבת לאמר שאריה הוא גבר (לא ברור עדיין איזה...) שרון שמתקדמת כל הזמן

אומרת לך כאישה

שרון הכל אבל הכל, הצבא הסיירת המובחרת העבודה הלימודים הם כנראה חלק מהכנתו של הגבר הממוצע (לא זה היוצא דופן שלך) לעמידה זקופה מול הנשים אבל... אחרי כל אלה הוא כבר עובר את הגיל שהוא עדיין שווה... והעמידה שלו כבר לא משהו וזיקפה או כל וריאציה של השורש ז.ק.פ. זו כבר ממש חריגה... וכן אני תומכת בדברייך רק עם הסתייגות קלה, הערה קצת פרדוכסלית מבחורה אבל... הכרת הרבה נשים שבאמת מחפשות אתגרים? או שמא הן מחפשות הצעות נישואין וכניעה מהירה לטבעת הרצויה!? ( מצד הגברים כמובן). סופטי - ראיתי גם ראיתי את תגובתך לאמירת השלום שלי הבוקר, אילולא אתה בטח הייתי נשברת מתחושת הבדידות ללא מעריצים והייתי נוטשת לעולמים... ;-) אומרת שוב שלום לפלרטטנים מורן שהתוספת לשמה לא קשורה בפורום הזה.

שרון-ב-

New member
מורני...אז ככה...

אנו מתחלקות ... אלה שהיו ``שם`` ואלה שרוצות להיות ``שם``... ובעברית קצת יותר קלה (לא בשבילך, בשביל קשיי התפיסה ..) חינכו, לימדו, גידלו אותנו לרצות את הצעת הנישואין.. באשר היא משקפת (כביכול) את נאמנותו ואהבתו הנצחית של הגבר... אבל...אחרי שהיית בסרט הזה... את מעדיפה אותם חזקים !! מאתגרים !! מעניינים !! יודעים מה הם רוצים ממך ומעצם.... שרון, שמודה לך על ההסבר....אכן...הכל הכנה למען התמודדות עם אשה אך ברגע האמת....(הוא מתכווץ...)

softy

New member
מורן טוב שחזרת

בואי תני לי יד... רוצה להראות לך משהו קטן... רוצה להוציא אותך מהבדידות, להחדיר בך קצת ביטחון... לפרוק עלייך קצת חדווה... סופטי יו``ר העמותה לסיורים מודרכים ביד.

סופטי

ואני דווקא טיפוס של סיורים עצמאיים ללא ידיים וללא מדריכים... מה גם שפריקות וחדירות וירטואליות בהחלט לא עושות לי את זה יקירי... מורן בדרך לתפקיד נשגב -יו``רית המתנגדות לחסות גברית. ארגון אנטי שובניסטי אשר לא אימץ את עקרונות הפמניזים.

למעלה