תגידו לי בבקשה

Inoni

New member
תגובה מהצד השני...

אז ככה, אני קניתי בסוכנות הראשית בתל אביב, אני לא יודע איפה אתה קנית אבל זה לא היה בתל אביב כי שם לכל רכב (וולוו,הונדה) יש אולם נפרד ונציגים נפרדים, יגואר זה בכלל בבנין אחר קרוב לשם, יתכן שאצל הסוכן שקנית היחס לא טוב, הוא חי על אחוזים ולכן הוא רוצה מכוניות יקרות, זה מאוד מאוד לא בסדר ולדעתי אתה צריך להתלונן בסוכנות הראשית. עכשיו הסיפור שלי, בכל המקרים שהייתי בסוכנות קיבלתי יחס של מלך, החל מנסיעת המבחן ועד לסגירה וגם אחרי, דיברתי פעמים רבות (מעל 10) עם הסוכן שלי בטלפון וכל פעם קיבלתי יחס מצויין ועזרה יעילה ותשובה לכל שאלותיי הרבות. בעת המסירה (שהייתה שלושה שבועות לפני הצפי הראשוני וללא שום שוחד) לקחו אותי בהסעה מיוחדת (ואישית) מהסוכנות בתל אביב למגרש המסירה, ושם תוך 10 דקות קיבלתי את הרכב, הייתה לי בעיה עם הפויינטר וחזרתי לשם מאוחר יותר באותו היום וטיפלו בי מייד במקום ובמהירות. ועוד משהו, שבוע אחרי שהזמנתי שיניתי את הצבע של הרכב (לכחול כהה) והם שינו הזמנה מהמפעל יומיים לפני שהאוטו הגיע לפס הייצור. ודבר אחרון, בעקבות הדיון על עניין הטורבו פניתי לשירות לקוחות של וולוו, ושם בחור נחמד בשם שחר הבטיח לברר את הפרטים (למרות השאלה המוזרה) ולחזור אלי בהקדם. תפנה לסוכנות הראשית ותספר להם על היחס ובייחוד על השוחד שהוצע לך לשלם, ולכל האחרים אני ממליץ לא רק בוולוו אלא תמיד ללכת לסוכנות הראשית. אני לא מבין למה רק עכשיו אתה מתעורר, עד עכשיו לא אמרת מילה רעה על וולוו, המכתב באמת מעצבן וחוצפה, אבל אם קיבלת יחס כזה גרוע למה הזמנת שם ??? ינון, מרוצה עד הגג ומעל, גם מהשירות וגם מהרכב, חש עצמאות שמח.

Inoni

New member
ועוד משהו קטן...

קיבלתי את הרכב פחות משבוע לאחר שהוא הגיע לארץ, המכס וכל הבדיקות והרכבות של תוספות התבצעו במהירות, דרך אגב מה שעזר לזירוז נראה לי זה העובדה ששילמתי בהעברה בנקאית תוך שעה את כל הסכום מרגע שמסרו לי שהאוטו הגיע חארץ. אפילו קיבלתי את הרכב עם מיכל דלק מלא. ומעניין איזה יחס יקבל מישהו שילך לקנות הונדה סיביק בסוכנות שלך... תשמע לי תפנה לסוכנות הראשית ולהנהלה, לדעתי הם יוכלו לעזור לך. בכל מקרה כשתקבל את ה-T4 תשכח מכל הדברים האלא, זה באחריות.

אמירחמו

New member
זה בסדר כל זה עבר כבר

התלוננתי להנהלה שם על כל הבעיות והכל, אמרתי להם שאני לא רוצה לגרום לפיטורים ולא רוצה לעשות בעיות אבל אמרתי להם שאני בוודאי לא ימליץ לקנות רכב אצלם, אז אחד הבוסים הגדולים ישב איתי, ותבין אני כולה בן 19 והוא אחד בן 60 ועם פפפפוווולללל נסיון בתחומים האלה הלב שלי רעד כמו לא יודע מה...ישבתי איתו הוא הצטער על המקרה הוא אמר שפחות אנשים קונים בגלל המיתון והכל וקשה וזה...בלעתי את זה בואו נומר...סלחתי לו והוא פיצה אותי בשעון יוקרה של יגואר ובזירוז הרכב שעד תוך שבועיים שלושה זה יגיע אלי "בלי תשלום" הוא אמר (כאילו שככה זה לא היה צריך להיות) והמערכת שהייתה אמורה להיות מובנת באוטו - במחיר של 5000 שקל כולל 8 רמקולים, חינם!!!!! והוא אמר שבפעמים הבאות השירות יהיה יוצא מן הכלל וכשאני יבוא עם כל בעיה שתהיה שאני יבוא בשמחה והיחס יהיה מעולה אמרתי לו שאני לא מחפש את זה כל זה ושאני בסך הכל רוצה יחס יותר טוב מהמוכר, אז הוא אמר אל תדאג, סמוך עלי, אני יסדר את זה, חג שמח!

be_roo

New member
לא רע, אבל לא מושלם

אני שונאת שמתחילים לתת לי תירוצים. יש מיתון
יופי
מה אני לא לקוח רק בגלל שכבר נתפסתי ברשת שלכם
אבל לפחות הוא לא התווכח איתך ונתן לדעתי פיצוי מאוד הולם. לפחות קיבלת את מה שרצית, וזו המטרה.

Inoni

New member
אתה רואה שהם בסדר...

אמרתי לך לפנות להנהלה, אל תתרגש בגלל סוכן שמחפש עוד כמה אחוזים..., בסוף יצא לך שווה כל העסק. ואמיר תעשה לי טובה (ולא רק אתה בעצם) פועל עתיד אומרים אמליץ ולא ימליץ, ואתו דבר גם עם יבוא (אבוא) ויסדר (אסדר)... אני לא גאון בלשון ואני גם טועה, אבל כל ה "יוד" האלא משגעים אותי...

Aדי

New member
חד משמעי זה לא נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אל תכלילו את "וולבו" או כל יצרן/יבואן שקיים, מדובר על סוכנות וסוכן. אני קיבלתי יחס של מלך בסוכנות וולבו/הונדה כ"ס, כמה שזיינתי להם ת´שכל לפני שקניתי, וגם אחרי שקניתי קיבלתי שירות חבל"ז, הם באו לקראתי בכל דרך שיכלו, בכל מה שביקשתי! אני מטפל במוסך המרכזי בפ"ת וגם שם השירות חבל"ז על כל המכוניות שהיו לי מתוצרת וולבו/הונדה ( סה"כ 6 מכוניות ב- 6 שנים), בגלל זה אני חוזר אליהם כל פעם מחדש, התרגלתי לשירות גבוה!

באופן מפתיע, אליי התייחסו יפה מאוד

בסוכנות רנו ברחובות, וגם כאשר נסעתי לקחת את האוטו מפארק ראם, לא עשו לי הצגות, טיפלו בי יפה מאוד, נתנו לי כל מיני "צעצועים", בגלל שבאתי עד לשם, ממש התנהגו יפה, ואני מאוד גאה להיות בעלים של רנו מגאן קופה.

למעלה