תגידו לי בבקשה

אמירחמו

New member
תגידו לי בבקשה

קיבלתי את המכתב על "ברכות לקנייתך בוולוו ןs40 וכו´ וזה..., במכתב עצמו כתוב שזמן ההגעה הוא עד חודש כאשר התקשרתי לבדוק אם יש אפשרות לזרז את המשלוח הם הודיעו לי שאני צריך להוסיף כ7000 ש"ח עכשיו: עברתי כבר 3 קניית מכוניות בחיי (אחד של אבא אחד של אמא ואחד שלי) ותמיד כאשר ביקשתי זירוז אז לא לקחו לי ולא אגורה על זה היכול להיות שמנסים לעשות עלי קופה?

אמירחמו

New member
גם אני חשבתי על זה....חוצפה!

שיילכו לקיבינימט...גם ככה השירות בוולוו לא הכי טוב כשבאתי לקנות ולסכם את הקנייה פשוט בושה היחס שלהם...אוי ואבוי מה שהיה שם...

sronis

New member
ספר, ספר... זה ידוע שברגע שאתה משלם

אז זהו, נגמר - מתייחסים אליך כמו לזבל. ככה זה אצל רוב היבואנים בארץ. פשוט בושה. רוני

אמירחמו

New member
תראו מה קרה

נכנסתי לסוכנות ושם גם מוכרים הונדה ויגואר נכנסתי וישבתי עם אותו בחור שדיבר איתי אז על המכונית התיישבתי איתו ואז נכנס אדם "בעל הון" שהביט בהונדה לג´נד בחנות היו עוד 3 מוכרים ששהו עם האנשים שבאו לראות את היגואר האיש שהיה איתי קם מהכיסא ובלי לומר לי כלום ניגש לבן אדם עם ההונדה לג´נד, הראה לו את האוטו הסביר לו הכל..והאיש בכלל לא ביקש ממנו כלום! אני מחכה וממתין...וכאשר אני רואה שזה לא יגמר, אז ניגשתי למוכר אחר..שהיה פנוי באותו רגע התיישבתי איתו ואז פתאום נכנס אדם שהביט בs-type עכשיו....מי אני בכלל? כולה באתי לקנות וולוו s40...זה לא משתווה לs-type וכמובן שהבחור קם והלך לאיש שהביט בs-type אני ממתין ואז נגמרה סבלנותי,קמתי וניגשתי למוכר הראשון ושאלתי אותו אם הוא רוצה שאני אקנה או שאני אלך לסוכנות אחרת הוא ישר פתח עניים וישב איתי ובמהלך הרכישה הוא היה לחוץ כזה ממהר ממהר ותמיד הסתכל על אנשים שנכנסו לראות את הs80 ו-x type תוך דרות סיכמנו על הרכישה...ויצאתי פשוט בושה

sronis

New member
תראה, אתה שווה להם 150 אלף,

האנשים האלו שווים להם כפול ואולי יותר... אני מוכן להתערב שהם קיבלו הוראה מיוחדת להתייחס יותר לכאלו שמתעניינים במכוניות היקרות יותר... אבל זה כמובן גועל נפש... רוני

אמירחמו

New member
כלומר 150,000 זה כלום...

אני בטוח שאם אני הייתי נכנס לסוכנות של פולקסוואגן או יונדאי היחס היה שונה חבר שלי נכנס לסוכנות של אודי לקנות A4 והוא אמר שהיחס היה מ-ד-ה-י-ם נכנס אחד שהתעניין בA6 והם אמרו לו שימתין דווקא קשה לי להאמין שהם קיבלו הוראה כזאת

ran levi

New member
מי שקונה לג´נד לעצמו

אולי יקנה גם כמה סיויקים לחברה שלו בהזדמנות זו או אחרת אל תשכחו את זה

הנסיך.

New member
אני ממש לא מבין למה קנית מהם....

כוס אמא של איזה אוטו שזה לא יהיה... אם אני קונה משהו, מצידי שזה יהיה הדבר הכי מופרך... שיחס הוא הכי חשוב. נקודה. ואם אתה עוד משקיע 150K שקל על אוטו... והם נותנים לך כזה שירות עכשיו... אז??? מה יהיה אחרי זה??? אני לא הייתי קונה מהם - שילכו לחפש עם הוולוו שלהם, או היגואר או ההונדה... לא הייתי זורק להם שקל לכיס.. נ.ב תברר כמה עולה לבטל.. אם זה פחות מהזירוז... אני הייתי מבטל.. הנסיך. שבשבילו, אם אין יחס אין עסקה...

אמירחמו

New member
אני עשיתי משהו חכם

קניתי מהם אומנם אבל כל המסמכים והאישורים והכל לא מועברים אליהם הם מועברים לסוכנות אחרת שמנסיון הם יותר אמינים והיחס מצויין הסיבה שלא קניתי בסוכנות הזאת היא שאז הייתי מקבל את האוטו בעוד כ-3 וחצי חודשים ואני משתוקק כבר לקבל אותו....

ceyal

New member
מסכים עם כל מילה של הנסיך

בדרך כלל היחס משתנה אחרי התשלום. אם אצלך זה נראה ככה לפני אז איזה שירות תקבל אחר כך? בטל אחי - יש עוד הרבה מכוניות טובות וישלכו לעזאזל אני הייתי עושה את זה בצורה רעשנית-כלומר-מכתב ביטול הממעון גם למנכ"ל ואם זה לא יזיז לו אז שילך גם לעזאזל חג עצמאות שמח לברגותי

אמירחמו

New member
זה בכלל לא קשור למכונית

אז אני אקנה בסוכנות אחרת..זה לא משנה זה מקום ספציפי ששמעתי עליהם כבר בעיתון שהם לא הכי נותנים יחס לא נורא...שיהיו בריאים הכי חשוב חג עצמאות שמח לכולם...ולברגותי..אם יש לו עצמאות בכלל

תמירי

New member
קניה מוולו

אני בעבר קניתי מהם והיה יחס נהדר אמנם אס 70 אבל היה בסדר גמור. אין סיבה שאתה קונה מוצר כה יקר ותהיה לך הרגשה מחורבנת. אני חושב שגם אני הייתי מבטל. ב-1500000 אני קונה אחלה אימפרזה טורבו ועוקף בקלילות את הוולו ואני אומר זאת בתור מי שהיה לו אס 70 טי 5 ועבר לאימפרזה STI לוולו יש גם מוסך מרזע לא מי יודע מה מוסך מומלץ זה דוקא חנן שפיק באור יהודה אשמח לעזור באם אתה צריך לדעת משהוא נוסף עצמאות שמח

אמירחמו

New member
לא שטויות

אני מת על האוטו הזה ומה כבר קרה סתם אנשים אני בכלל לא מכיר אותם

ish996

New member
למה????../images/Emo46.gif

קנית שם בכלל? אחרי שעושים לך תרגיל מסריח מאין כמוהו ומתייחסים אליך כמו אל מלפפון בשדה של מלפפונים. אנחנו הישראלים מתים מפחד שלא נצא פריירים אבל נותנים לכל נותני השירות (כן נותני שירות ולא סתם בעלי עסקים) לצחוק עלינו כל הדרך אל הבנק. המקרה שלך חריג מכיוון ומדובר על סכום כסף גדול מאוד. באם תתקל אי פעם במצב דומה לזה אני מציע לך לפנות ישירות לאחראי על סוכני המכירות הנאלחים, לדווח על המקרה ולא לקנות בשום פנים ואופן את המוצר הדרוש מהחנות הספציפית. שים לב כי דין פרוטה כדין מאה.

ran levi

New member
באאודי קיבלתי יחס של מלך עד שקיבלתי

את האוטו לידיים, ממש ליוו אותי לכל אורך הדרך, ואפילו קבלתי פלאפון אישי של מנהל מוצר אאודי וגם היום אני יכול לפנות אליו לכל מה שקשור לרכב ויותר מכך אני קבלתי 20000 ש"ח הנחה וביום שקיבלתי את הרכב קבלתי אותו עם צ´ק על שמי בסך של 10000 ש"ח ועוד זיכוי של 4000 ש"ח ברדיו מילאנו אם זה לא שירות , אזי שירות מהוא........... עד כדי שפרסמתי לאוטו מכתב תודה אישי למנהל מוצר אאודי והוא קיבל ממני תמונה ממוסגרת של הרכב עם הקדשה אישית הייתי מרוצה מעל ומעבר

ran levi

New member
איזה צחוקים זה בדיוק מתחת לשרשור

האכזבה, חחחחחחחחחחחחחחח

© DrorZi

New member
זה הבעיה שלנו בארץ ...

יחס... עכשיו שי שתי אופציות (בכלל בחיים) והם נובעות מהאופציות הבאות: א. אתה רוצה רק את מה שהם מוכרים ב. אתה יכול למצוא את זה בעוד 2 מקומות לפחות. במקרה ב אני אומר להם בקול רם, כדי שכמה שיותר לקוחות ישמעו שהשירות שלהם פשוט בושה, שאני מבין שהכסף שלי כנראה לא דרוש פה, ושאותי הם ימצאו בסניף של המתחרים. במקרה ב אני מבקש לדבר עם האחראי הכי בכיר ואומר לו שזה לא יתכן שככה הם מתיחסים, שלקוח אחר מזמן היה עוזב אבל אני מעריך את המוצר שלהם ובכל זאת על אף השירות היתי רוצה לקנות אותו ושאני מבקש שירות. בכל מקרה בארץ הזו לא צריך לקחת קשה שירות חרא כי כולם נותנים אותו, צריך לדעת איך לאכול את זה והכי חשוב, להשאיר את העצבים ברגע שיצאת מהדלת של הבני-ז$&^%. הכי חשוב זה המטרה, המטרה זה להשיג את המוצר, תתרכזו בזה.
דרור זי, גם אם השרות היה נפלא בוולוו לא היתי קונה אחת.

be_roo

New member
מה שלא מובן לי זה על מה הכסף

מה הם כבר יכולים לעשות כדי לזרז את האספקה
להצליף בפועלים במפעל של וולבו
ואז יש להם 7000 ש"ח לטיפול רפואי שלהם לדאוג שהקברניט של ספינת המשא ישטי אותה מהר יותר
והכסף שלך מיועד לתגבור הדלק שלה לספק קודם לך על חשבון לקוח אחר וה-7000 ש"ח שיקחו ממך זה פיצוי בשבילו
או אולי פשוט לעבוד יותר יעיל עם כל ההתקנות והמיסוי והטיפול שצריך לעבור בארץ. ואז בעצם הכסף שלך משמש דרבון לעובדים שלהם כדי לעבוד יעיל, כי בשביל מה לעבוד כמו שצריך מראש

sronis

New member
נראה לי שמנהל המכירות שלהם פשוט

חם על ג´קוזי חדש, או משהו... רוני

למעלה