תגידו לי בבקשה

מצב
הנושא נעול.

Pugili

New member
תגידו לי בבקשה

תגידו לי בבקשה
האם גם לכן זה כואב כשהרופא מתחיל בהכנות להחזרה? ז"א כשמרחיב את צוור הרחם נדמה לי?! לי זה נורא כואב , מרגישה כאילו שדוחף משהו בכח ו
אבל ההחזרה עצמה לא כואבת. אולי אצלי צוור הרחם כל כך צר...???

אני יכולה לספר לך

תגידו לי בבקשה
האם גם לכן זה כואב כשהרופא מתחיל בהכנות להחזרה? ז"א כשמרחיב את צוור הרחם נדמה לי?! לי זה נורא כואב , מרגישה כאילו שדוחף משהו בכח ו
אני יכולה לספר לך
שאצלי כל החזרה היתה סיוט מכיוון שצוואר הרחם שלי מאוד צר ובנוסף גם בעל כיפוף כך שבכל החזרה הרופא היה עובד ממש קשה!!!! ולי היה כואב נורא. אבל בסוף זה הצליח אצלי.... אז מאחלת לך שגם אצלך בקרוב למרות כל הכאב והסבל.

Fantasy3

New member
לגבי ההחזרה

תגידו לי בבקשה
לגבי ההחזרה
בהרחבה של צוואר הרחם .. הפעולה היא אותו דבר כמו בצילום רחם היסטרוסקופיה או לחילופין כמו בבדיקת PAP ..חייבים להרחיב וככול שאת רגועה יותר ושללנו כמובן בעיות מבניות של הצוואר...ההרחבה היא יותר קלה. לי למשל יש בעיה אחרי שכבר הרחיבו...וששמים את את הספטולה (או איך שקוראים לזה) עם העוברים..אז זה ממש לא נעים לי! וגם בסיום התהליך...בלתי נסבל שסוגרים את המפשק במכה...צריכה לאט לאט! ממש אינדווידואלי לכל אחת...אולם המטרה מקדשת את האמצעים..והמזל הוא שזה לוקח בערך 10 דקות אם לא פחות! אגב מעניין לעניין , האם מחזירים עוברים בליווי אולטרא סאונד? אצלי בארץ לא החזירו השאלה היא אם המסלולים בחו"ל מחזירים?

Pugili

New member
כן פאנטזי

לגבי ההחזרה
בהרחבה של צוואר הרחם .. הפעולה היא אותו דבר כמו בצילום רחם היסטרוסקופיה או לחילופין כמו בבדיקת PAP ..חייבים להרחיב וככול שאת רגועה יותר ושללנו כמובן בעיות מבניות של הצוואר...ההרחבה היא יותר קלה. לי למשל יש בעיה אחרי שכבר הרחיבו...וששמים את את הספטולה (או איך שקוראים לזה) עם העוברים..אז זה ממש לא נעים לי! וגם בסיום התהליך...בלתי נסבל שסוגרים את המפשק במכה...צריכה לאט לאט! ממש אינדווידואלי לכל אחת...אולם המטרה מקדשת את האמצעים..והמזל הוא שזה לוקח בערך 10 דקות אם לא פחות! אגב מעניין לעניין , האם מחזירים עוברים בליווי אולטרא סאונד? אצלי בארץ לא החזירו השאלה היא אם המסלולים בחו"ל מחזירים?
כן פאנטזי
ברומניה עושים את ההחזרה בליווי אולטרה סאונד

ודאי שבעזרת USלפחות בבני ציון/רומני

לגבי ההחזרה
ודאי שבעזרת USלפחות בבני ציון/רומני

אדוינה

New member
נכון,הספקולום הוא מכשיר ברוטלי ממש.

תגידו לי בבקשה
נכון,הספקולום הוא מכשיר ברוטלי ממש.
באתרי סדו מזו משתמשים בהם. כבר סיפרתי פה שיש ספקולום מפלסטיק ולא מברזל וגם יותר קטן. אפשר להמליץ לרופא המטפל לרכוש אותו. אני פעם חיפשתי ולא מצאתי. אבל נעבור גם את זה רק שיקרה כבר!!

כמהזמן1

New member
PUGILI יקרה

תגידו לי בבקשה
PUGILI יקרה
נדמה לי שלכולנו יש צוואר רחם צר או שנדמה לנו, בכל אופןזה לא כל כך נוח אבל גם ללא נורא בהתחשב שזה לדקות מספר בלבד,תחשבי מה נכנס לשם ומה התוצאה,כך יהיה לך יותר קל, ואכן הפלסטיק יותר נוח אך כיוון שהוא חד פעמי יותר קשה להשיג אותו בהצלחה

Pugili

New member
הרגעתן אותי ../images/Emo184.gif

PUGILI יקרה
נדמה לי שלכולנו יש צוואר רחם צר או שנדמה לנו, בכל אופןזה לא כל כך נוח אבל גם ללא נורא בהתחשב שזה לדקות מספר בלבד,תחשבי מה נכנס לשם ומה התוצאה,כך יהיה לך יותר קל, ואכן הפלסטיק יותר נוח אך כיוון שהוא חד פעמי יותר קשה להשיג אותו בהצלחה
הרגעתן אותי

אני נורמלית
דרך אגב בהחזרה הראשונה היה קשה לרופא מפני שהרחם אצלי לא ישר אז הצטרך ליישר אותו , ומה זה עשה לי אי נעימות, אוי . אבל בשאר ההחזרות השתמש במכשיר מיוחד למקרים כאלה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה