תגידו לי איזה משהו

t3h d00d

New member
תגידו לי איזה משהו

שמעו, אני חייב איזה קבוצת משחק. יש פה כאלה שצריכות שחקן נוסף? איפה אתם? מה אתם משחקים?

Painkiller1989

New member
למה את מתכוונת

בתשלום, את מרוויחה מזה או שהתשלום הוא סימלי כי את קונה דברים בשביל הקבוצה כמו כיבוד שתיה ושאר הדברים

Nihau

New member
משלמים לי על ההנחיה שכוללת גם...

את עלויות הנסיעות שלי אל עיר שאיננה עיר מגורי גם את עלויות ההשקעה שלי בבנית המשחק הזמן שאני מקדישה להם למשחק בין אם זה בזמן הפגישות וגם מחוצה להן גם דברים נילווים כמו סדנאות לשחקנים בתחומים ספציפיים לשיפור המשחק שלהם. כל אילו נכללים בעלות ולא נדרש הוצאות מעבר. כיבוד ושאר עינייני מזון- כל אחד משתדל להביא משהו לבית בו מתנהלת הפגישה הפעם- לפי הסבב. כבר שנה וחצי זה עובד לא רע בכלל. אם מזמינים אוכל מבחוץ כולם כולל אני משלמים חלק שווה. זה לא תשלום סימלי אבל זה גם לא מאוד רחוק מזה. בהחלט זול יותר מהתשלום למתנס.

בואר

New member
וזה גם בהחלט שווה יותר ממתנ"ס ../images/Emo13.gif

(מנסיון וזה
)

t3h d00d

New member
רגע, מה, מ"ת זה עוד משרה

בשבילך? את לא עושה את זה כי את אוהבת את זה? אני צריך לשלם לך כדי שיהיה לך כיף? את מכינה הרפתקאות ומריצה אותן בתשלום? אולי גם צריך שישלמו לי על זה שאני בונה לעצמי דמות... נו באמת.

Nihau

New member
בוודאי שאני אוהבת את זה! בכל ליבי.

ויעידו על כך כל מכירי כאן (אודה לכם אם תואילו לשרשר כאן
תומך וידידותי כעדות). אני מחייה את העולם וחושבת עליו במטרה תמיד לפתח אותו עד גבולות הדמיון שלי והלאה ביחד עם השחקנים והשחקניות הנפלאים שמאפשרים את קיומו הייחודי. אין דבר כיפי יותר מלשמוע רעיון מגניב לחלוטין ששחקנית חשבה עליו ואני לא, התלמיד מתעלה על המורה מביא ברגע אחד יותר אושר מכל ציוני המאה במבחן. אתה לא משלם לי כדי שיהיה לי כיף, אתה משלם לי כדי שתוכל להנות מהייחוד שלי כמנחה וכדי שאני אוכל להרשות לעצמי להמשיך להנחות את המשחק. אתה לא צריך שישלמו לך על בניית דמות אבל אם מישהו בא אליך עם שיטה שהוא לא מכיר -נגיד HERO שהיא שיטה שדורשת ניסיון כדי לבנות בה דמות טובה- ומבקש ממך עזרה בתור מישהו שכבר יש לו 20 שנות ניסיון משחק בפועל- אולי אתה תדרוש ממנו תמורה על מאמץ שתשקיע עבורו ואולי גם תגדיל לעשות ותשב איתו מהבסיס, תיתן לו יותר מסתם שיעור פרטי על איך בונים את הדמות בשיטה הזו ואיך מפעילים אותה.... לא מגיע לך תמורה על זה לדעתך? ההנחייה שלי לא עוצרת בהעברת המשחק בזמן הקבוע של הפגישות וזהו. אני גם עוזרת להם להתפתח כשחקנים לכיוון שאני מחשיבה אותו כאיכותי ונכון. על שיעור פרטי באנגלית שתלמיד תיכון בעל בקושי 3 שנים ניסיון יותר ממך אתה מוכן לשלם אבל על זה לא?

t3h d00d

New member
בטח שלא! זה משחק!

וד"א, אני כן יושבתי אחד על אחד עם חברים שלי ובנינו יחד דמויות בלי שום תשלום. זה כמו שחבר שלך עומד לטבוע ואת יכולה להציל אותו, ופתאום את שואלת "רגע, כמה אתה משלם לי על זה?". לא יודע מה איתך, אבל לי המלה חבר אומרת יותר מג‚×. זה שאת בונה ומשקיעה בעולם, את עושה את זה בשביל עצמך. זה כמו שאני יבקש כסף מהמדינה כי אני צריך ללכת לשרותים... אבל זה עניינך, ואין על מה להתווכח חוץ מנקודת מבט.

ogmios

New member
מריץ Platest של In Dark Alleys

ומחפש שחקנים לעניין. כל הפרטים בהודעה שלי בנושא.

למעלה