תגידו, לא מפריע לכן

טל קר

New member
מדוע שלא יעשה? הכותב לא מדבר

שם על עצמו ,הוא מדבר שם עלי. נכון שזה מעיד על סגנונו ועליו, אבל את מי זה העליו הזה לא פרסמתי בפורום, ´בינתיים´. אפשרות א´ היתה לומר ´תודה לך מוקירי על כך שאתה שולח לי את זה במסר פרטי ומואיל בטובך שלא לשלוח זאת לכל, ותודה שאתה מזהיר אותי שבעתיד אם לא אהיה ילדה טובה על פי דרישותיך זה ישלח לכולם כי רק ´בינתיים´ זה מסר פרטי, ודורש ממני להעריך את זה. אפשרות שניה היתה לומר ´לא יקום ולא יהיה ולא יסחטו אותי, אמרת שאם לא אעשה כך וכך תכתוב את זה לכולם? אני אוציא את זה לכולם קודם´ בנוגע לכך שזה מסר מנומק - כנראה שבמילון שלנו נימוקים נראים אחרת. בנוגע לסיבה היחידה שאתה יכול לראות לכך - למדנו בקורס באוניברסיטה שאם למשל שואלים מנהלים מה לדעתם מהווה תגמול לעובדים, אז התשובות הן לא בהכרח מה מהווה תגמול לעובדים, אלא מה לדעת המנהלים מהווה תגמול. כלומר ניתן ללמוד מכך על המנהלים עצמם דווקא. מה הקשר? שהסיבה היחידה שאתה יכול לראות לא קשורה למה הסיבה היחידה שאני יכולה לעשות את זה, אלא למה אתה רואה בתור סיבות לעשות כאלו דברים. חבל לי שסיבה בגינה היית יכול לפרסם הודעה אישית היא נסיון לסחוט סימפטיה רגשית אחרי שהנסיונות לשכנע בנימוקים עניניים כשלו. אני מציעה לך לשקול בעתיד לנקוט בדרכים אחרות.

טל קר

New member
מתנצלת על הסייפא בהודעתי הקודמת,

אלאדין, אתה מבוגר מכדי שאנסה להטיף לך, אתה מוזמן להמשיך לפעול איך שבא לך מאיזה מניעים שבא לך.

מבוגר אבל לא בוגר ../images/Emo8.gif

וככלל, אולי כדי ששנינו (ובעצם, כולנו) נימנע מלהטיף לאנשים אחרים?

לפיכך

1. לא ניתן להביע דעה על אף נושא בעולם, מה שמביא לשיתוק 2. מכאן שגם הטענות שלך נגד קיפוח והסיבות לו אינן לגטימיות מכיוון שאינני מסכים עם 2, בואי נסכים שאמנם כל דעה היא סובייקטיבית אבל היא בהחלט יכולה לתאר מציאות אובייקטיבית, והיותה סובייקטיבית איננה מקור לפסילתה. ואגב, "התשובות הן לא בהכרח מה מהווה תגמול לעובדים" - כלומר, הן בהחלט יכולות להיות גם הגדרה של מהו תגמול לעובדים - לא ניתן לפסול אותן.

טל קר

New member
קיבלתי 95 בקורס בעמדות

ומוטיבציה בעבודה, ו97 בפסיכולוגיה חברתית. אז אשמח לפרט, אבל זה אוף טופיק היסטרי. אם אתה מעונין, שלח מסר אישי, ואפרט לך שם.

../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif היסטרי לחלוטין

ואני 100 בפסיכולוגיה ארגונית, אבל ב- 1987. וחוץ מזה אבאשלי יותר חזק מאבאשלך!

icy rain drop

New member
אוה, זה בדיוק מה שרציתי לומר,

רק במילים מתורבתות יותר ו... זה מה שרציתי ולא מה שאמרתי. קיצר הגרסה הרגועה וטעונת המחשבה-טרם-שליחה

האמת היא שלא... לי זה לא מפריע

אני לא אשה. אני לא מבין מה כל כך קשה במילוי טופס פניה לנטע ובקשה לפתוח פורום חדש? מה הסיפור הגדול? כנ"ל לטל-קר: "מכיון שאני לא רואה שום חפיפה ושום השקה, אז מה שנשאר זה באמת רק לשאול איפה הפורום השני שמיועד לנשים".... מה את שואלת כל כך הרבה ולמה את שואלת את הבנים? לכי, תארגני, תפני ותקימי... טל, אני לא יודע עד כמה את מעריכה את הנשים ואת היכולת שלהן להיות עצמאיות אבל אני, לא מרגיש שום צורך (כגבר) לדאוג לכך שיהיו פורומים לנשים. "שמת לב שאפפעם לא קרה שפורום גאווה מסוג שמיועד לשני המינים נשלט רק על ידי לסביות" = שוב, זה מהסיבה הפשוטה (מאוד) - אתן לא פונות, אתן לא יוזמות...
(אני לא מאמין שאני בכלל מגיב לכל זה)

נ.ב.

עד עכשיו התעלמתי כיוון שראיתי שאת הולכת עם הראש בקיר. לא יכולתי להתאפק והגבתי אבל אני לא מתכוון להמשיך את הפולמוס הזה. את מוזמנת להגיד את המילה האחרונה.

טל קר

New member
אהלן לייזר, נראה לי די משונה

להעלות נושא לדיון, ולהעלם במכוון אל האופק. אם לא רצית לשמוע את דעתי, מדוע פנית אלי? מה בכלל הפואנטה מאחורי כתיבת הודעה בפורום שהוא למעשה לוח עליו מתבצעים דיונים, של ´זו דעתי ואני לא מתכוון לדון בה´? לשם מה לכתוב הודעה בפורום ציבורי ולומר ´אל תגיבו´? אני ממש לא מבינה. נ.ב. זה נעשה מין טרנד כזה, של ´את מוזמנת להגיד את המילה האחרונה´? בהפוך על הפוך כזה, של ´אני בעצם אומר את המילה האחרונה כאן בפועל, את יכולה מצידי לומר את המילה האחרונה בתואר, אבל אל תחשבי שזה ילך לך כי אני אישרתי לך לומר את המילה האחרונה, ואני לא מתכוון להמשיך את הפולמוס הזה, אז בעצם במהות אני אמרתי ת´מילה האחרונה הונה לך והונה לך"? נ.ב.ב. אם הייתי חושבת שנורמות חברתיות הן קיר, הייתי פועלת אחרת. אבל הן לא. זה לא טריויאלי, אבל בסוף אפשר להזיז.

טל קר

New member
אהלן לייזר,

לא התכוונתי שנותר רק לגלגל עיננו השמימה ולשאול איפה הפורום השני מיועד לנשים, אלא שנותר לעשות את מה שנEלי עשתה - לכתוב איפה הפורום השני שמיועד לנשים בתקווה שמישהי תקום, כי נEלי עצמה לא יכולה. בנוגע לכך שאתה גבר שלא חש שום צורך, אני לא מצפה מכל אחד לדאוג לזכויות של כל אחד אחר, אני רק מקווה שיהיו יותר אנשים שינהגו כך. אני למשל חושבת שמחובתי כפמיניסטית וכהומניסטית להביט מעבר לזכויות הפרטיות שלי , ונוהגת בהתאם. לכן אני למשל, גם כסטרייטית, כן חשה צורך לדאוג לכך שיהיו פורומים גם להומוסקסואלים וגם ללסביות. למרות שאני סטרייטית נטולת ילדים ניסיתי לפנות למישהו כדי שירים את הכפפה כדי להקים פורום של תהיל"ה. למרות שאני יהודיה, פעלתי בזמנו בעבר לשידוך מנהלת ערביה לניהול פורום דו קיום. לא צריך לדעתי להשתייך לקבוצה על מנת לפעול למענה. הסיבה היא לא פשוטה של אנחנו לא פונות אנחנו לא יוזמות, לעומת גברים שכן פונים וכן יוזמים. הסיבה היא פחות פשוטה כי גברים זה ברירת המחדל, והם לא צריכים להתאמץ כדי לקבל מה שנשים צריכות להתאמץ עבורו. הם לא צריכים לכבוש שטחים בתוך אוכלוסיה עוינת. ואם אתה לא מאמין - יגעת ומצאת.

שמנתולה

New member
אני יודעת בוודאות

שתפוז ישמחו מאד לפורום כזה, הסיבה שאני יודעת היא כי פניתי ושאלתי אותם. די להאשים את הגברים, הפעם אנחנו אשמות משום שאיננו מרימות את הכפפה!

טל קר

New member
אהלן שמנתולה, אני לא מאשימה גברים

עלומים בכך שהם מעזים שלא לדבר על סקס לסבי, אלא כועסת על פורום שמתיימר לפנות לשני המינים ובעצם הוא לא. אם הוא לא היה מתימר, לא היתה לי בעיה.

Yonatan L

New member
תמיד הוא חייב להפוך את עצמו לנושא

סתם שאלה, אפרופו יומרה מול שטח. היית אומרת את זה היום גם ביחס לפורום גאווה (ופנייתו לשני המינים)?

טל קר

New member
:) זה דווקא ראוי להערכה.

להגיד לך שלא חסרה לי מנהלת בהנהלת הפורום? אני לא יכולה לומר זאת. לומר שאני לא חושבת שיש לכך השפעה על עד כמה הפורום פונה לנשים? אני לא יכולה לומר זאת. אבל אני בהחלט יכולה לומר שאתם משתדלים, שחל שיפור עם הזמן, ושהיה יכול להיות הרבה יותר גרוע, ושכל זה ראוי להערכה.

icy rain drop

New member
אאאאאאאאוווווףף מזה משנההה ../images/Emo46.gif

מזה משנה מי מנהל הפורום כל עוד הוא פמיניסט ולא ימחק הודעה רק כי בחורה כתבה אותה?!?!?! מה לעזאזל משנה אם המנהל הוא גבר או אישה?!?!? לללללמממממההההה זההההההה משנהההההההה?!?!?! ההההאא?? מנהל זה רק איש שמוחק הודעות ועושה קצת סדר, ושמו כתוב בכחול. זהו!!!!!!!!!!!!!!! הוא כולה מנהל!! תרדי מזה!!!! --- זו היתה הודעת פריקת עצבים כיון שהטענה שלך חסרת כל טעם ועצם היותך ´לא מרוצה תמידית´ מביא לי תסעיף. את מוזמנת, כדרכך, לקרא ולא להתייחס למילה. (ואם כן תתיחסי אני מתנצלת מראש) וזהו

למעלה