תגידו, לא מזיז לכם...

RoyBehar

New member
תגידו, לא מזיז לכם...

שברי התחיל להופיע רק באולמות עם מקומות ישיבה דפוקים? ציפיתי לראות פה קצת תגובות לעניין הזה ירושלים, בית לסין, כפר בלום, נגה (שהיה) -כולם מקומות ישיבה. מי יכול לשבת בהופעה של ברי??? מי יכול שסדרנים יגידו לו איפה מותר לו לעמוד ואיפה לא? שאסור לו לשתות/לעשן... באמת לא מפריע לכם?

neta 17

New member
דעתי

זה באמת לא בסדר שההופעות של ברי התחילו להיות בישיבה הסיבה עדיין לא ברורה לי. אני חושבת שהיו פה כמה וכמה תגובות לגביי העיניין הזה , זה מאוד מפריע העיניין הזה ... אבל לא נראה לי שיש הרבה מה לעשות. -נטע-

israel1986

New member
אני מניח שאתה

"שמשון" מהרשמי, נכון? אם כן, אולי ראית את הדעה שלי שם. מהניסיון המועט שלי בהופעות ישיבה, זה לא עד כדי כך נורא. בהופעות שהייתי בהן אף אחד לא באמת ישב, ולאף אחד לא אמרו שאסור לרקוד או לעמוד או כל דבר אחר. לגבי העישון - האמת שממש לא איכפת לי אם לא יעשנו, ואולי אפילו זה יותר טוב (אבל ברור שאני יכול להבין את מי שזה מפריע לו...).

מכיוון שעוד לא הייתי בהופעה בישיבה

של ברי, אני לא יכול להביע דעה. אבל יכול להיות שייתנו לעמוד (כמו בפורטיס האחרון).

parnar

New member
לשבת בהופעה?

לא מכיר דבר כזה, בגלל שאני הולך לרוב להופעות של הדג נחש

Yoshik

New member
אהבתי

בעקרון עדין לא הייתי בהופעת ישיבה של סחרוף. יצא להיות בהופעת ישיבה של אהוד בנאי לא מזמן בקיבוץ יגור. יצאתי בתחושה מעורבת. מצד אחד, יש לישיבה בהופעה מעין קסם כזה, ביחוד בהופעה שמשדרת תרבותיות כמו ההופעה של אהוד בנאי. מצד שני, בחלק השני של ההופעה, שכבר פרצנו לבמה ורקדנו והשתללנו, נוספה התחושה הזו של האנרגיה. אני אישית מעדיף הופעות עמידה. אני מניח שישיבה נסבלת בהופעות של אתניקס P:

האמת

שלפעמים הופעות ישיבה באמת מתאימות למצב, למשל הייתי בהופעת ישיבה של צליל מכוון (המלכים!) ואני לא יכול לדמיין את עצמי עובר את אותה הופעה בעמידה, זאת הייתה ההופעה עם הכי הרבה אווירה שהייתי בה אי פעם והישיבה על כסאות מאוד תרמה לזה, אבל יחי ההבדל הקטן בין ברי לשם טוב, קלפטר ושלמה יידוב.

neta 17

New member
חחחחח

הופעת ישיבה מתאימה לאתניקס אהבתי למרות שאתניקס הם להקה טופה מאוד אהמ קצת ישנה {גאט טו דה פויינט} כמו שאמרתי אני חושבת שאין הרבה מה לעשות. -נטע-

ענת1986

New member
כן, זה מציק...

3 דברים: 1. בוא נקווה שאלה הופעות חד פעמיות ולא משהו שיהפוך למסורת. 2. תמיד יהיה מקום לאלה שרוצים לעמוד ולהתפרע. 3. עישון- הכי טוב שלא יהיה בהופעות. זה הכי מזוויע לחזור הביתה כשאת לא עישנת אף סיגריה, אבל מרגישה כאילו עישנת אלף. ועוד משהו- למה אמא שלי צריכה לסבול ולכבס בגד פעמיים??

אשף

New member
יאללה, יאללה, תפסיקי למצנץ ותכיני

איזה בוץ קטן. אגב, אלי מגן ישב אצלנו בבית קפה היום.

למעלה