תגידו, לא אכזרי????

מייקי69

New member
תגידו, לא אכזרי????

ברזיל שוב שמה 5 בפנים? איזו השפלה. 5 ! אין, אין רחמים בלב של אלה. מה, כבר אי אפשר לנצח בצורה חברית? ספורטיבית, עלק? אי אפשר 3 ? מה, זה לא נחשב נצחון? כן, כן, אני יודעת מי תבוא פה עכשיו ישר מתחתי. דונה פלוצה! תשיר לי בברזילאית ! אוף! אם היא תבוא תגידו לה שגם לי בא פעם לפתוח הודעה חסרת חשיבות. ושברזיל המאד-לא-חברותית נראית לי מספיק לא חשובה כדי לפתוח הודעה ישר על הראש שלה !!! חוץ מזה אני נכנסת לעוד ישיבה אז בכלל אני לא פה (אם מחפשים אותי
) נ.ב. תגידו, זה רק נדמה לי, או שהיום יום חמישי ?????

האלי

New member
חדווה טהורה

ברררראאאאאאאאאזזזזזזזזזייייייייייייייייייייייללללללללללללללללללללל !!! ושימותו הקנאים. כשזה בא לכדורגל, ואני זוכר רק מהימים של פלה הגדול, בראזיייייללללל על המגרש זה ניצחון בפני עצמו. ובכלל לא משנה מה התוצאה. אני מבטיח לעצמי שאת המשחק הבא אני אראה בעצמי ולא רק אשמע עליו באינטרנט. שלך, האלי.

piter pan

New member
יללה - האלי מייקי ... ../images/Emo72.gif

בואו נרביץ איזה כוס או שתיים קָסָאשָה איזה יופי ... ?

האלי

New member
לא פעם בשבת פיטר

כשהילד לא אצלי. אחרי הצהריים כשאנחנו חוזרים מהים, יושבים על הסיפון ושותים קאסאשה... אבל זה לא שייך לכדורגל, זה יותר מהקרנאבל. שלך, האלי.

מייקי69

New member
ואני דווקא אוהבת לשתות

KIPIRINYA ואני בטוחה שכתבתי לא נכון. אבל זה דפיקת ראשששששששששששששש סוף הדרך !!!!!!!!! איפה הדונה פלוצית הזאת????

piter pan

New member
נשמע כייפ לא נורמאלי האלי ... ../images/Emo45.gif

מודה - אני מקנא ...

ככה בצהריים קשאסה לא מדוללת?

אפילו לא תהפוך אותה לקפיריניה? yyy פיטי איזה שאקל אתה מה יהיהזה ירד לרגליים אז איך תעשה הריצה בערב?

אטיוד5

Active member
זה בא להם בלי להתאמץ יותר מדי

נניח את חצי ס"מ מאורגזמה, אבל כבר היו לך שלש. אז לא תקחי את הרביעית? מנסה להסביר לך במונחים שקרובים לליבך. חחחחחחח

מייקי69

New member
רגע רגע, תן לי להזכר.....

שלישית..... בדרך לרביעית.... לא תיקחי.......... יש לי איפה שהוא זכרון קלוש...... ואיזו תמונה מאד מאד דהויה ומקומטת של איזו אורגזמה רביעית לא לא. לא "לוקחים" רביעית. היא מתגלצ´ת מלבד, כמעט צמוד לשלישית אבל אל תיקח אותי במילה.

dona flor

New member
מייקי...

יש לי רק דבר אחד קטן להגיד לך... נה נה נה נה נה נה!!!!!!!
BRASIL MEU BRASIL BRASILEIRO MEU MULATO ISONEIRO
ואם יש לך בעיה עם זה... תחשבי טוב טוב יקירתי לפני שאת מגעיה אלי כי כמה שאני זוכרת CAIPIRINHA שתית אצלי...
!SO, NO MORE FOR YOU !BRASIL CAMPEAO
dona flor (כל הדרך עד הסוף)

למעלה