תגידו - לאחר החזרה

תגידו - לאחר החזרה

החזירו בלסטו , מחר בדיקת דם יש לי משהו עם הריונות כימיים היו שני טבעיים לפני הטיפולים ואחד אחרי החזרה של מוקפא רוב הבנות שהחזרה לא צלחה אז התוצאה שלילית או שבדכ יש בטא נמוכה ומתאפס (כימי) ?

מנסה...

תוצאת בטא שלילית לומר קטנה מחמש או קטנה משתיים - אין הריון
תוצאת בטא נמוכה נניח 11-30 יכולה לעורר חשש לכימי.
ללא קשר -
ראיתי פה בפורום הכל מהכל אין חוקים בפרדס

בטא נמוכה יכולה לטפס יפה
בטא יפה יכולה לצנוח
לאט לאט תביני מה קורה
בהצלחה

תודה יקירה

אגב אחות של בעלי עם ילדה שהתחילה מבטא 14!! מטורף בתור מתורגלת כימיים כשהיא אמרה לי את התוצאה והייתה מבסוטה סתמתי כדי לא להרוס את השמחה

לא להתעלם מ 3 כימים!

כימי אחד או מקסימום שניים בין הרבה שליללים, זה יחסית נפוץ. שלוש זה כבר יותר נדיר ודורש בירור!
לשאלתך.. רוב הבנות שהחזרה לא צלחה = שלילי.
אכן יש שכיחות גבוהה יותר של הריונות כימיים בטיפולים, אך אם זה אצל אותה בחורה בהחלט דורש בירור!
לא תמיד עולים על הסיבה, אבל גם כשלא, הרבה פעמים מתן קלקסן/סטירואידים או טיפול אחר כתלות בנסיבות עוזר.
&nbsp
אם לא היה הריון תקין בין הכימים (שמבחינת הקופהמאפס את הספירה), אז ממליצה בחום לעשות בירור מקיף, אחרי 3 כימיים זכאים לו ממה שזוכרת ולא נדרש בפרטי בדיקות קרישיות וכו..
בדיקות דם- קרישיות, נוגדנים עצמיים, ציליאק וכו ואולי אף קריוטיפ לך ולבן הזוג. (תפתחי פוסט נפרד ותשאלי מה לבדוק, בטוח שכחתי כמה).
אם ידועה בעיה במרפולוגיה של הזרע ובפרט פגמי ראש אז לעשות גם בדיקה של הזרע בהגדלה (יש 3 מכונים בארץ ברטוב/mfc או המכון החדש שפתחו).
אם לא עשית עדיין היסטרו אבחנתית אז בהחלט כדאי לעשות. אם יש למשל בעיה במבנה הרחם אז העוברים לא משתרשים טוב.
&nbsp
אל תתעלמי. זה לא נפוץ שיש ריבוי כימים.
אצלי בחודשים כשעוד ניסינו עם איקוקלמין או הזרעות היו פעמיים בטא חיובית אך נמוכה מ 20 בחודשים בהם לא הזרקתי אוביטרל/פרגניל. הרופאים התעלמו מזה "בטא נמוכה מ 20 זה לא הריון". אכ ב ivf אחרי 4 שליליים, הפלה ושני כימיים החליטו לתת לי קלקסן למרות שהבדיקות היו תקינות. היה שלילי בהחזרה אכ, אך ב"ה תודה לאל ההחזרה ה 9 הצליחה.
יתכן מאוד שאם כל הבדיקות יצאו גם אצלך תקינות, יהיה כדאי לשקול לקיחת קלקסן אמפירי בשבועות הראשונים.
&nbsp
בהצלחה

ואגב.. בכימי שהיה ב ivf, מה היו ערכי התמיכה?

כלומר מה היה הערך של הפרוגרסטרון כשבדקת בטא?
ולמה הגעתם ל ivf, מאיזו סיבה? בלתי מוסברים?

תודה כל התשובה המפורטת!

אז ככה כימי ראשון היה בחודש הראשון שניסנו אחרי החתונה לפני 3 שנים אחרי שנה של ניסיונות פנינו לבירור אני אקצר היו שני סבבים לא מוצלחים עם אקוקלומין שבייצתי מוקדם ותסביב שחלתי כלומר אפילו לא הצליחו לעשות לי הזרעה, לאחר מכן סבב נוסף להזרעה והיו מלא זקיקים (שחלות פוליסצטיות ) עם מינון סופר נמוך.. מהזרעה זה הפך לIvf חריג ונשאבו רק 2 ביציות (כל היתר הסתבר היו לא בשלות) מהסבב ההוא הריתי לפני שנתיים (כן כן כנגד כל הסיכויים בערך..) וברוך השם יש לי קטנה בבית בת שנה וקצת מהממת. לפני יותר מחצי שנה חזרנו לנסות באופן טבעי ושוב בניסיון הראשון כימי. לפני חודש עשינו החזרה של המוקפא הנותר מהסבב ההוא לפני שנתיים והיה כימי. כמובן שמיד שאלתי אם זה אומר משהו כל הכימיים האלה , אבל הרופא שלי אמר שזה רוב הסיכויים מקרי. תודה על האינפורמציה, מקווה מאוד שזה לא שוב כימי ואם כן אדע מה לשאול!

ממש חשוב לבדוק במקרה כזה ערכים..

כי לפעמים הבעיה היא בספיגה לא טובה של הגופיף הצהוב או משהו בסיגנון (בהנחה שההחזרת מוקפא הייתה על בסיס טבעי) ואז ערכי התמיכה הטבעית נמוכים ופשוט צריך לתגבר אותם.
&nbsp
מאחלת לך בטא וערכי תמיכה יפים. תעדכני מה התקבל..

בשקט בשקט אני מעדכנת

שהבטא חיובית! מתקשה עוד להאמין. 121. בשלישי עושה בדיקות חוזרות. הפרוגסטרון מעל 500 , הבנתי שתקין.. אני דיי המומה, סבב הזוי אין לי מילים.

מזללל טוב קולןלולולו

אני קוראת את השירשור,פותחת תגובה תגובה לא חשבתי שכבר יהיה עדכון ופתאום תאאאדםםםםם בטא 121 איזה כייףףףף..
שבעזרת השם יהיה לך הכפלות יפות,והריון תקין ומשעמםםםם!!

מפעם

New member
בשעה טובה להכפלות יפות להריון תקין וידיים מלאות

רק לפני שבוע היה צריך לעודד אותך והנה הבלסטוציסט העקשן שלך הוכיח את עצמו.
הייתי מביאה למעבדה של מדיקל את הדוח שלהם ומוכיחה אותם על כך שלא הקפיאו לך את האחים שלו.
בשורות טובות:)

תגובה ל- מפעם

ראשית אני נפעמת מזה שהצלחת לזכור אני קצת הולכת לאיבוד פה.. זוכרת כמה בנות עוד מלפני שנתיים לגבי מה שרשמת אני גם תהיתי לגבי העוברים שהשמידו תכלס הרגשתי שהחזירו לי כי מה זה משנה אם לזרוק לפח או להחזיר והנה אנחנו פה. באמת אני לא יאמן. תודה!

ואוו הייתי בטוחה שאף אחת לא תשים לב להודעה

המון תודה בנות! אני עוד לא ממש מעקלת מאחלת לכולן להקלט מהר!

למעלה