תגידו כבר יצא הסרט הלא מצוייר

king kazabubu

New member
לא...

הסרט האמיתי שמתוכנן לצאת יצא כנראה רק בחורף הזה או בקיץ של שנה הבאה. כנראה שבקיץ של שנה הבאה.

TotoGuy

New member
אני קצת בספק לגבי זה..

בהתחשב בעובדה שעד עכשיו אין אפילו מידע על מה בדיוק הסרט, מי הולך לשחק בו, או בכלל פרט כלשהו לגבי צוות ההפקה. כלומר, או שהם עוד לא החליטו, או שהם מחליטים לשמור את זה בסוד. ואם זה המקרה השני, אז זה צעד מטומטם ביותר מצידם. לא יודע, אני ממש בספק שהסרט הזה יצא בשנה הקרובה. ואם הוא כן, אז הם ממש חיפפו את העשייה שלו..

king kazabubu

New member
אני יודע שזה לא סביר כל כך...

אבל בכל מקרה כיף לחשוב על זה... אם הייתי יכול אני הייתי מביים סרט כזה. כותב אותו והכל... יום אחד אני אולי אעשה את זה... אני מקווה שדווקא כן יצא סרט. מעניין אותי איך יעשו את האפקטים...

U007U

New member
תשמעו מה אני קראתי...

גוקו יהיה ברוס וויליס טראנקס יהיה ליאונארדו דיקאפריו ויותר מזה אני לא יודע

MiCroZiP

New member
בעעעעע

ברוס וויליס...ברררררררר
אני דווקא שמעתי שמועות על ג´ט לי כ-גוקו וג´קי צ´אן כ-ווג´יטה וזה מדוסון קריק כ-טראנקס...

TotoGuy

New member
אוקי

דבר ראשון, אני מציע לך להתעלם מ"שמעתי ש.." כל עוד אין איזה קישור למקור מוסמך לאימות הדבר. ושוב, תוצאות הסקר ההוא באתר הרשמי הן לא מקור מוסמך כי את הסקר ההוא הם עושים סתם בשביל הכיף. דבר שני, קצת הגיון, למה לעזעזל שברוס וויליס וליאונרדו דקפריו יככבו בסרט כזה, ביחד? אם ילהקו איזה כוכב מפורסם לכל אחד מהתפקידים הראשיים שם, התקציב (הלא ידוע) של הסרט הזה יגמר עוד הרבה לפני שהם יספיקו לעשות את "האפקטים המדהימים ביותר בתולדות הקולנוע" שהם דיברו עליהם..

Goggle Girl

New member
יצא כבר, לא?

ואפילו שידרו אותו בYES פעם o.o לפי מה שאני הבנתי עכשיו מתכננים סרט שני למרות שאני עדיין מעדיפה את הסדרה. לך תעשה Kame Hame Ha בחיים האמיתיים x_X ועוד עם הרגלייםץ

TotoGuy

New member
הסרט שאת מדברת עליו,

זה היפני, הישן, והמגעיל
הסרט שהוא מדבר עליו, זה האמריקני, שעוד בשלבי הכנה, והמגעיל בפוטנציאל

TotoGuy

New member
אז כן, יש כזה סרט, עתיק, והוא נוראי

שידרו אותו בערוץ סינמה 3 בכבלים כמה וכמה פעמים. תאמין לי לא הפסדת כלום.

למעלה