תגידו יש...

KiShKooSh

New member
עם כל הכבוד...

שיר בלי מילים טובות זה לא שיר. מה לעשות שהיום כל אידיוט יכול לכתוב לעצמו שירים(וגרועים) לשים מנגינה טובה וזה עובד כי היום, לילדים יש זמן לזה? לא... הם חייבים ללכת לצוותא להצגות כי הילי משחקת שם(ורק כי הילי משחקת שם) ובהפסקה להכנס מאחורי הקלעים לבקש חתימה (ליהי, לא מכוון אליך, פשוט זה ממש עיצבן אותי מה שידיד שלי סיפר לי, ילדים קטנים באו להצגה רק בשביל החתימות ואשכרה נכנסו מאחורי הקלעים לבקש מהילי חתימה
זה מה שידיד שלי סיפר לי)

R o n 2 5 6

New member
צודקת

שיר צריך מילים וזה חבל שהשיר הזה לא נכתב משהו אצלי זה פשוט תפס בגלל המוזיקה וכנראה שזה לא הכל בשיר,בדר"כ אני שם לב למילים,אבל יש את השירים שתופסים אותי בגלל המנגינה והוא אחד מהם. בקשר לדבר השני,זה באמת עצוב שזה מה שילדים עושים. צריך לזכור שהשחקנים הם בני אדם רגילים ולא אלים או משהו כזה. לפני כמה זמן נתקלתי בהודעה:"אבי אני מקנאת בך כי אתה מפורסם".הילדים של היום לא מבינים את העניין החשוב-הכישרון ולא כל עניין הפרסום וזה חבל כי בינינו,אף אחד לא יכול להצליח בלי כישרון ואם הילדים מעריכים את הילי והשאר כי היא מפורסמת,זה באמת חבל...

KiShKooSh

New member
נתקלתי ביותר מידי...

"מה אתה רוצה להיות שתהייה גדול?" "מפוסם" מישהו צריך להודיע מפורסם זה לא מקצוע!!! ואני לא חושבת שאני רוצה לסיים כמו אגם רוטברג, שעכשיו יש לה "הכל" אבל שהיא קצת תתבגר, זהו היא לא תוכל להיות דוגמנית, מה יהיה לה? שום דבר שחקנית היא לא זמרת היא לא היא לא כלום!

DoRiNuS sMiNiA

New member
צודקת...

כי ילד שני רוצה להיות "מפוסם" בגלל זה ששואלים אותי "מה את רוצה להיות שתהי גדולה?" אני עונה שחקנית ואז מסתכלים עליך במבט של "היא רוצה להיות מפורסמת" ואז אני חייבת לנמק:אני לא רוצה להיות שחקנית בשביל הפרסום ומעריצים זה לא מה שחשוב לי,אני רוצה להיות שחקנית כי אני אוהבת את הבמה והמצלמה,כי אני חושבת שכל בנאדם צריך לעסוק במה שהוא אוהב ולא לכפות על עצמו עבודה כי הוא צריך לחזור עם כסף הביתה,לחלוק עם אנשים את הכישורים שלי וגם יכול להיות שזה נשמע אנוכי אבל אני רוצה שיראו אותי,שכשמישהו יגיד דורין אליהו אז ידעו מי זאת. כרגע כשאומרים דורין אליהו ישר יודעים שזאת הילדה המוזרה,הפריקית,המשוגעת עם הבטחון העצמי (וכרגע,ילדה שכל מילה שנייה שלה זה השמיניה)

KiShKooSh

New member
אני פשוט אומרת כך../images/Emo26.gif

"בינתיים הכיוון שלי הוא משחק, אבל אלוהים הוא גדול ונראה לאן אני אגיע"

ביקי קראתי את כול הודעות של ..

של הודעה פה..המילים לשיר הזה..כיאלו מה שרשמת על השיר ומה שאחרים אמרו. כולם בלי יוצא מן בכלל מסכימים עם כול מילה שלך.. אבל להיות שחקן זה לא מפורסם?! אמרת שמפורסם זה לא מקצוע .. ואת רוצה להיות שחקנית נכון? כול שחקן הופך להיות מפורסם לא..?

נעמקה19

New member
ברור שלא כל שחקן הופך להיות מפורסם!

אתה יודע כמה שחקנים יש שהם לא מפורסמים? הרבה יותר מאשר המפורסמים!!

שכטרון

New member
לא בהכרח../images/Emo59.gif

יש כאלה שמסתפקים בהופעות קטנות בתאטרון קטן, ולא הופכים למפורסמים.

KiShKooSh

New member
שחקן לא נמדד ע"פ רמת הפרסום../images/Emo4.gif

מכיר את תומר נהיר פטלוק? לא. הוא לא מפורסם. וזה לא עושה אותו שחקן?(ושחקן מצויין) שחקן לא נמדד על מידת הפרסום שלו אלא עד מידת הכישרון, לפחות ככה זה בתאטרון ובקלונוע(לא כולל סרטים של מאיה בוסקילה). בטלווזיה מה מחפשים? רייטינג ומה מביא רייטינג? פרצופים יפים(או ליתר דיוק פרצופים שמצצתלמעם טוב) ורוב "שחקני" הטלנובלות למיניהן הם סתם דוגמנים שקוראים טקסט.

j u l i a 1 3

New member
נכון, אבל...

זה מהשירים האלה שנדבקים אלייך כי יש להם מנגינה חמודה ואז פשוט אי אפשר להפטר מזה! וכמה שהמילים מפגרות (והן מפגרות) אי אפשר לא לא לאהוב את השיר הזה... הוא מצחיק!

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif ../images/Emo72.gif כן אבל..

סך הכל השיר ממש יפה [המנגינה] כן, המילים קצת דביליות [קצת הרבה] אבל תקחי את המנגינה בלי המילים זה ממש יפה

Titush Black

New member
זה חתיכת שיר מגניב!

כמו "החתולה המסטולה" שיר לזמזם בשביל הכיף. לא מבינה אותכם אנשים, כאילו נכון זה חשוב שלשירים תהיה איזושהי משמעות,אבל שירים עם משמעות הם הרבה יותר כבדים! אז נכון, זה נחמד שיש שיר שמתחברים אליו, והמילים "חודרות" אליך, אבל צריך גם פה ושם איזשהו שיר קליל. אני בדרך כלל מתחברת קודם למנגינה, המילים כבר באות אוטומטית ולשיר הזה יש אחלה מנגינה!. נכון, המילים מטומטמות אבל, זאת הכוונה! אז סתם מישהו ביקש את השיר (האמת שגני מחפשת. היהי מצחיק עם יהיה לי את זה באמפי לשיר בכיתה
{לעצבן את החבר'ה של ראש גדול}). מה שאני מנסה להגיד, שלפעמים צריך גם להקשיב לשירים אחרים, שלא פילוסופים, ולא עוסקים בעצם הקיום, ולא בהווי המדינה, ולא באהבה נכזבת, אלא סתם שירים. זה הכל.
. תיתוש

למעלה